FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sto se tice utakmica u Bundesligi svako komentarisanje je postalo suvisno i samo je pitanje vremena kada ce titula biti ovjerena i naravno koje ce sve rekorde Bayern u ovoj sezoni oboriti.
Sada slijedi onaj najvzaniji ispit i nadam se da ce isti uspjesno apsolvirati.
Sada slijedi onaj najvzaniji ispit i nadam se da ce isti uspjesno apsolvirati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Uhhh,koliko samo Mandzo i Muller imaju snage,vise nego prva postava wolvsburga zajedno,kako decki trce i rade presing 90 minuta to je nevjerovatno.Ribery se izgleda specijalizirao i za defanzivne zadatke covjek je sve pohvatao.Luis Gustavo mora da igra
,Svajni i njegove šiškice polagano dolaze sebi dosta dobar šiško danas.
Ovo je dobro da smo prije Arsenala naletili na jednu ofanzivno orjentisanu ekipu,u krv nam se uvuklo to probijanje bunkera,pa ovako ofanzivne ekipe bi mogle NEKAD i praviti problem u pocetnih 10 tak minuta,dok ih ne postavimo tamo gdje mi zelimo.Jaki smo fujj,samo da se ne ureknemo pu pu pu.
Gomez danas ponovo asikuje sa cetvrim sudijom
.Roben brada zabio ga danas,neka je i vakat mu je bio,siguran sam da ce on Arsenala pokopati
.
Kako citam ova nasa uvazena cijenjena ulema ovdje na forumu smatraju da ce Lewatus doci nama,Gomez City,Dzeko ka milionerima(*ali u kunama*),ja bas i ne vjerujem u to pa makar,ali sta carsija prica il je bilo il ce biti.

Ovo je dobro da smo prije Arsenala naletili na jednu ofanzivno orjentisanu ekipu,u krv nam se uvuklo to probijanje bunkera,pa ovako ofanzivne ekipe bi mogle NEKAD i praviti problem u pocetnih 10 tak minuta,dok ih ne postavimo tamo gdje mi zelimo.Jaki smo fujj,samo da se ne ureknemo pu pu pu.
Gomez danas ponovo asikuje sa cetvrim sudijom

Kako citam ova nasa uvazena cijenjena ulema ovdje na forumu smatraju da ce Lewatus doci nama,Gomez City,Dzeko ka milionerima(*ali u kunama*),ja bas i ne vjerujem u to pa makar,ali sta carsija prica il je bilo il ce biti.
VOLIM BAYERN
momci evo guardiola ABd na ljeto nastoji dovesti garet beila navodno 150 miliona eura ce imati za pojacanja ,misljenja sam da do ovog transfera nece doci imamo univezalnog beka druga kapetana filipa remo ,i wonder kida alabu
,tu je rafinja koji se ipak nemere porediti sa ovom dvojicom a tu je i boateng koji po potrebi moze igrati beka gdje takode nije los

- supermario
- Kontakt:
ma i ja procitah to za Balu i apsolutno mi se ne svidja to. Lewat i Bala su nam apsolutno nepotrebni igraci a licno mi se i ne svidjaju

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Obicne spekulacije.
Nema sanse da bi Guardiola zelio Balea.
Nije to tip igraca kakav njemu odgovara.
Previse jednodimenzionalan, prosjecan tehnicar i dribler.
On je pravi igrac za Engleske lige.
Nema sanse da bi Guardiola zelio Balea.
Nije to tip igraca kakav njemu odgovara.
Previse jednodimenzionalan, prosjecan tehnicar i dribler.
On je pravi igrac za Engleske lige.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Arsene Wenger(Arsenal): "Mi ćemo pobijediti Bayern s 3:0 i kod kuće i u gostima, a u finalu će stradati Manchester s najmanje dva gola razlike."
tesko zaista tesko ali opet cuda su moguca ako fudbalski masoni upletu prste .Elubrylla je napisao/la:Arsene Wenger(Arsenal): "Mi ćemo pobijediti Bayern s 3:0 i kod kuće i u gostima, a u finalu će stradati Manchester s najmanje dva gola razlike."
- Marsal
- Kontakt:
To ni u ludilu nisu riječi Arsenea Wengera. Patetičan pokušaj nekih hajvana sa Fejsbuka da zaglupljenoj masi prodaju senzacionalizam.Elubrylla je napisao/la:Arsene Wenger(Arsenal): "Mi ćemo pobijediti Bayern s 3:0 i kod kuće i u gostima, a u finalu će stradati Manchester s najmanje dva gola razlike."
”U utorak nas očekuje velika utakmica. Ukoliko prođemo Bayern mogli bi otići do finala, zašto ne bi mi osvojili ove godine natjecanje?” rekao je Wenger. ”Realno zasad možemo jedino osvojiti FA kup, ali nikada ne znate koliko će vam i to natjecanje biti teško.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
momci ne znam za vas jeste li culi one komentatore eurosporta bit ce neko okupljanje u sarajevu navijaca bayerna
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
zna se da je ovaj citat izmisljen ; treba im halaliti najvise je djece na forumu ,pubertet, zeljni dokazivanja paznjeMarsal je napisao/la:o ni u ludilu nisu riječi Arsenea Wengera. Patetičan pokušaj nekih hajvana sa Fejsbuka da zaglupljenoj masi prodaju senzacionalizam.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu nad Vukovima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Malo statistike:
★ Spielerstatistiken:
█ Laufdistanz:
Schweinsteiger: 12,18
Müller: 12,01
Gustavo: 11,92
Lahm: 10,70
Alaba: 10,53
Van Buyten: 10,21
Dante: 10,09
Kroos: 9,81
Ribery: 9,34
Mandzukic: 9,00
Neuer: 5,98
Tymo: 1,89
Robben: 1,63
Gomez: 1,37
█ Gewonnene Zweikämpfe:
Schweinsteiger: 19
Müller: 15
Mandzukic: 15
Gustavo: 13
Ribery: 11
Alaba: 6
Lahm: 5
vBuyten: 5
Dante: 5
Robben: 2
Tymo: 1
█ Ballkontakte:
Schweinsteiger: 102
Van Buyten: 81
Lahm: 72
Müller: 70
Kroos: 58
Gustavo: 58
Ribery: 58
Neuer: 47
Alaba: 47
Dante: 46
Mandzukic: 26
Robben: 12
Tymo: 10
Gomez: 1
█ Pässe:
Schweinsteiger: 73
Van Buyten: 66
Lahm: 50
Gustavo: 39
Kroos: 37
Müller: 33
Ribery: 32
Alaba: 28
Dante: 28
Neuer: 18
Mandzukic: 7
Tymo: 6
Robben: 5
★ Spielstatistik:
8 zu 8 Torschüsse
Bayern: 52,7% gewonnene Zweikämpfe
Bayern: 57,8 % Ballbesitz
Quelle: Bundesliga.de
Puno nam ovaj...

...imao kontakata sa loptom. Barem se nije morao dodatno zagrijavati.
★ Spielerstatistiken:
█ Laufdistanz:
Schweinsteiger: 12,18
Müller: 12,01
Gustavo: 11,92
Lahm: 10,70
Alaba: 10,53
Van Buyten: 10,21
Dante: 10,09
Kroos: 9,81
Ribery: 9,34
Mandzukic: 9,00
Neuer: 5,98
Tymo: 1,89
Robben: 1,63
Gomez: 1,37
█ Gewonnene Zweikämpfe:
Schweinsteiger: 19
Müller: 15
Mandzukic: 15
Gustavo: 13
Ribery: 11
Alaba: 6
Lahm: 5
vBuyten: 5
Dante: 5
Robben: 2
Tymo: 1
█ Ballkontakte:
Schweinsteiger: 102
Van Buyten: 81
Lahm: 72
Müller: 70
Kroos: 58
Gustavo: 58
Ribery: 58
Neuer: 47
Alaba: 47
Dante: 46
Mandzukic: 26
Robben: 12
Tymo: 10
█ Pässe:
Schweinsteiger: 73
Van Buyten: 66
Lahm: 50
Gustavo: 39
Kroos: 37
Müller: 33
Ribery: 32
Alaba: 28
Dante: 28
Neuer: 18
Mandzukic: 7
Tymo: 6
Robben: 5
★ Spielstatistik:
8 zu 8 Torschüsse
Bayern: 52,7% gewonnene Zweikämpfe
Bayern: 57,8 % Ballbesitz
Quelle: Bundesliga.de
Puno nam ovaj...

...imao kontakata sa loptom. Barem se nije morao dodatno zagrijavati.

Vom Jäger zum Gejagten
- supermario
- Kontakt:
hahaha pa Neuer ko da igra u veznom redu.
Van Buyten omg
.......... puno ballkontakte, ali najvise je grijesio na terenu
Van Buyten omg

ocekujem da bajern vec u prvoj utakmici ovjeri prolaz dalje sa nekih 2 ili 3 gola razlike. arsenal je smijesna ekipa koja ovom bajernu nece niti bi smjela praviti probleme. cak ocekujem da u sljedecoj utakmici odmorimo par igraca za daljnje utakmice, a priliku dobiju shaqiri, robben, gomez...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
"Ponovno sam završio na klupi. Želim igrati, nisam sretan!"
"Zbilja se nadam da ću zaigrati protiv Arsenala, ne vidim razlog zašto ne bih igrao. Ali, opet..."
Ne treba pisati tko je autor.
"Zbilja se nadam da ću zaigrati protiv Arsenala, ne vidim razlog zašto ne bih igrao. Ali, opet..."

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- amel10071988
- Kontakt:
Gdje ti to nadjes prijatelju,ja stvarno neznam šta bi mi navijači Bayerna da nam ti nisi našao zanimljivu izjavuKSIVLE je napisao/la:"Ponovno sam završio na klupi. Želim igrati, nisam sretan!"

Prati malo Dortmund jer Bayern više ni dvogledom ne možete upratiti

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
@effe_sa
odusevljen sam, najprije nastupom, zatim golom, kao i nacinom na koji je raspalio po lopti, imam osjecaj da je svu svoju negativnu energiju sinoc ubacio u nogu i onaj snazni sut.
JEDNOSTAVNO sam ODUSEVLJEN, mislim da sam konacno pronasao svog ljubimca u Bayernu, dugo godina su mi bili svi jednako dragi,ali ovaj momak odskace dosta od njih!!!
Dao je Robben jako slicnu izjavu koju sam i ja sam procitao, nesh je bilo na fazon 10minuta samo 10 minuta sam igrao, kao ne shvatam zasto nisam igrao vise. Ali je opet naglasio da se ne buni i da ce prihvatiti takvu situaciju!!!
odusevljen sam, najprije nastupom, zatim golom, kao i nacinom na koji je raspalio po lopti, imam osjecaj da je svu svoju negativnu energiju sinoc ubacio u nogu i onaj snazni sut.
JEDNOSTAVNO sam ODUSEVLJEN, mislim da sam konacno pronasao svog ljubimca u Bayernu, dugo godina su mi bili svi jednako dragi,ali ovaj momak odskace dosta od njih!!!
Dao je Robben jako slicnu izjavu koju sam i ja sam procitao, nesh je bilo na fazon 10minuta samo 10 minuta sam igrao, kao ne shvatam zasto nisam igrao vise. Ali je opet naglasio da se ne buni i da ce prihvatiti takvu situaciju!!!
Stern des Südens
- BavaracZenica
- Kontakt:
Samo da kazem da je nas Nils Petersen zabio 2 gola ponovo, sad ak sam dobro vidio ima 11 golova na kontu
Vjerovatno ce ga Werder uzet za posve sto kazu
Odlicno se snasao u Werderu!

Odlicno se snasao u Werderu!
FC Bayern !!!!!
- supermario
- Kontakt:
Jel neko gledao Arsenal danas
Ko je gledao zna zasto ne bi smjeli imati problema u utorak iako nisu bili kompletni i sve.....al poslije danasnje njihove utakmice samo sam dobio na samopouzdanju 

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 1 gost.