I da, Bale ne zna kombinovati sa suigracima kao Di Maria.
Ali posto Real igra na kontre i postali su kao 90% ekipa u Engleskoj ( sto se igre tice ), vjerovatno ce ga dovesti.
Ja se kao simpatizer Barce tome iskreno radujem.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Di Maria u formi je bolji igrac od njega.
Ovaj nit ima neku tehniku, nit dribling.
Ima dobar sut i brz je.
Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
di maria je odlican kad je u formi kao prosle sezone prije ozljede , al' cak ni tad nije bolji od balea , bale prije svega igra konstatno na visokom nivou , dok je di maria nakon ozljede blijeda slika igraca od prosle sezone i tesko ce dostici proslogodisnju formuM4kaveli je napisao/la:Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
Fakat.Rooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Što si glup?Kakve veze ima Albiolova pozicija s Angelovom.LenBias je napisao/la:bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Puyol i Godin su bolji.mandraX je napisao/la:Albiol je najbolji stoper u Primeri.
Pa normalno da primaju manje golova kad odigraju sve zajedno 5 utakmica, a ova dvojica 30 +, kakva ti je to logika molim te?LBJ MVP je napisao/la:Mi primamo manje golova kada igraju Varane i Albiol nego kada igraju Pepe i Ramos to je činjenica koju lako možeš provjeriti.Pošto ne vjerujem da gledaš tekme Madrida jer tada ne bi lupao gluposti.
Logika mi je ta da ne pamtim tekmu bez greške Ramosa/Pepea,a ovi ljudi iako ne igraju stalno i teže im je održavati formu igraju bez greške.Toxicity je napisao/la:Pa normalno da primaju manje golova kad odigraju sve zajedno 5 utakmica, a ova dvojica 30 +, kakva ti je to logika molim te?LBJ MVP je napisao/la:Mi primamo manje golova kada igraju Varane i Albiol nego kada igraju Pepe i Ramos to je činjenica koju lako možeš provjeriti.Pošto ne vjerujem da gledaš tekme Madrida jer tada ne bi lupao gluposti.
Ova dvojica iznesu čitavu sezonu (uz par nekih gdje se odmore) i ovi upanu kao zamjene..
A razlika je?M4kaveli je napisao/la:Ima on tih logickih zakljucaka samo njemu svojstvenih.![]()
Albiol i Varane su pametniji stoperi, nikako bolji.
Jes da bi Varane za koju godinu mogao postati jedan od najboljih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.