FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 09 nov 2009, 14:45

Schlager je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Dobro, velež smo arhivirali i sada se okrećemo utakmici protiv Leotara u kupu i sada se nameće jedno pitanje, kakvu ekipu izvesti u srijedu, dali dati šansu onima koji su na klupi ili opet izvesti najjačih 11 ili kombinovati, sve tri opcije imaju svoje i za i protiv...

Možda nebi bilo loše izvesti kombinovan sastav i od prvog minuta dati šansu Periću, Jančeskom, Babiću itd, znači momcima koji će vrlo brzo u prvih 11 (ova prva dvojica)...

Ili prvih 11 pa da ponovo nabubaju Leotar i sa tim sebi još podignu samopouzdanje pred vrlo važne utakmice...
Ja bih ubacio Susca,Grahovca,Perica,Mazalicu,Stancevskog (ne Jancevskog kako kazes :D ),Babica,Crnjca,Petrica koji nije igrao u subotu da ne pravi pauzu od tri sedmice,i jos tri manje umorna prvotimca i rutinski to odradio bez zamaranja,kartona i slicno...
Smijenite Baju,Schlager za trenera! :mrgreen: :mrgreen:
Treci put castimo

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 09 nov 2009, 17:31

" je napisao/la:ево пронађох $ " ?:

[youtube][/youtube]

" ? зна & $ ? је ? ? у $?
Srijeda 13:30 , ulaz slobodan!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 09 nov 2009, 18:46

caire je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Srijeda 13:30 , ulaz slobodan!
? пуно на " ;)
http://www.cvvm.cas.cz/upl/zpravy/10052 ... ivo_01.jpg
"" ПУТ ""

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 18:48

radebl je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
loptica je napisao/la:Aj svaka vam čast niti jedan izgred nije bio!
Kažu momci čito sam sve super,ok prošlo!
Čestitam, na sportskoj igri!
koiko ja znam, belaja u BL nije bilo ni protiv sarajeva prosle god.

mislim d agradska murija odradi svoj dio posla za tekme, kao i murija u rajvosa.
a ne kao neke druge murije iz manjih ruralnih sredina i njegovih klubova(citaj seljakcih udruga)
ja mislim da je to sve do stava grupe "lesinari" malo je to do drotova, jednostavno smatram da smo sareli kao grupa, licno meni je pun **** prijava...necu nikog da diram kad dolazi u bl,jer znam kako je meni kad odem u zenicu,sarajevo,mostar...pa nas 100 bude na par hiljada...ne kazem,ima malo i do policije...al ipak je do grupe dosta toga....
naravno da j i do grupe, ali ukoliko npr mi zelimo belaj necemo ga moci radi murije uraditi, al sve u svemo HZ ne treze problem kao ni lesinari
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 18:51

radebl je napisao/la:šb_Fidelis, mislim da nisi u pravu...al imas pravo na misljenje...a ako si ikad dolazio u BL da gledas svoj klub mozda si primjetio da mi kao grupa,ni ne zvizdimo protivnickim navijacima koji ulaze na stadion...a nesto drugo al naravno, tesko je kontrolisati svakog pojednica...al ako sam gostovao u zenici, niko nam nije pravo problem...ne vidim razlog zasto bi ih napadali,gadjali...itd. al opet 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa 8-)

problemi se prave samo u listici, jer nemogu d apodnesu da budu nadglasani svaki put od iole ozbiljnije grupe (HZ,TM,lesinari,RA)... ali pravda je spora ali svakoga stigne
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 09 nov 2009, 20:14

13:30 taman do 3,ne budem na prva dva u skoli :) ...Sve za Borac :mrgreen:
ne ocekujem pobjedu,ali ni poraz,mislim da ce remi biti po mjeri,taman Stojnic odmori nekoliko prvotimaca :mrgreen:..A svi koji dolaze na temu Borca s ciljem da provociraju ,mozete ladno

slika
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 10 nov 2009, 01:48

[youtube][/youtube]

Ovako Istok nikad nije gorio...ja vam garantujem...`ebote najezio sam se kad sam gledao clip!!! Pa ovo je fakat luda kuca!!! Lesinari, bolji ste od Vulturesa...kad vam ja kazem!!! Samo jako, samo Banjalucki!!! Volim vas sve!!! Hajd` sad da puknemo Olimpika i to je to!!! Cuj Olimpik, pa dokle vise ovih levatskih klubova!!! ;))) Vozi Mishko...

Stari_Lesinar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja L uka

Post Postao/la Stari_Lesinar » 10 nov 2009, 02:23

R.I.P. Koncar, Grebo, Kicho !!!I I mojne ih zaboravit... castim cijeli istok! Daj nam boze Göteborg, da se igramo...da ih karamo... hehe...

saratoga
Kontakt:

Post Postao/la saratoga » 10 nov 2009, 19:44

ima slike. nema tona. lijepa bakljada. valjda bi bili i glasniji da vas je vise od 450...

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 10 nov 2009, 20:15

saratoga je napisao/la:ima slike. nema tona. lijepa bakljada. valjda bi bili i glasniji da vas je vise od 450...
sto se gubis? :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

lešinar

Post Postao/la lešinar » 10 nov 2009, 20:31

Zato što je papak.Na istoku bilo 5hiljada on napisa 450 bože sačuvaj svakakvih likova ima ovde.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 10 nov 2009, 21:31

lešinar je napisao/la:Zato što je papak.Na istoku bilo 5hiljada on napisa 450 bože sačuvaj svakakvih likova ima ovde.
nemoj pisati likova pisi debila/...doso ovde da provocira ;) al mi se nedamo :D
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 nov 2009, 21:37

saratoga je napisao/la:ima slike. nema tona. lijepa bakljada. valjda bi bili i glasniji da vas je vise od 450...
Pokusaj ti pjevati glasno dok stojis u dimu kojeg je napravilo 150 baklji upaljenih u isto vrijeme! :mrgreen: Salu na stranu,kompleksi su neizljecivi. ;)
Treci put castimo

saratoga
Kontakt:

Post Postao/la saratoga » 10 nov 2009, 21:42

papak sam jer sam rekao istinu? rekao sam da je lijepa bakljda, ok, ali fakat se nista ne cuje! kojih 5000??? mozda zajedno sa svim gledaocima na toj tribini. u kopu nema vise od 450 ljudi (vatrenih) i to je cinjenica. da vas je 5000 navijalo nesto bi se i culo na tom klipu...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 nov 2009, 21:47

saratoga je napisao/la:papak sam jer sam rekao istinu? rekao sam da je lijepa bakljda, ok, ali fakat se nista ne cuje! kojih 5000??? mozda zajedno sa svim gledaocima na toj tribini. u kopu nema vise od 450 ljudi (vatrenih) i to je cinjenica. da vas je 5000 navijalo nesto bi se i culo na tom klipu...
E momak,normalno da nije navijalo 5000 ljudi,covjek se pogresno izrazio...ali sigurno nije ni 450!Tako da nemoj pricati gluposti,tvoji komentari nam nisu potrebni...Imas sluzbene klipove grupe Lesinari,pa ako te toliko zanimaju nase pjesme,pogledaj ih i cuj ih!Ne znam kojoj grupi pripadas ali sigurno imas od nas kompleks pa ti je potreba da bacis koji "pametni" komentar.... :roll:
Treci put castimo

saratoga
Kontakt:

Post Postao/la saratoga » 10 nov 2009, 21:49

sto me uvukoste u nepotrebnu raspravu :) :)
ok. preglasni ste bili na ovom klipu. OK? :) zadovoljni? o kompleksima ne bih... :)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 nov 2009, 21:55

saratoga je napisao/la:sto me uvukoste u nepotrebnu raspravu :) :)
ok. preglasni ste bili na ovom klipu. OK? :) zadovoljni? o kompleksima ne bih... :)
"ima slike. nema tona. lijepa bakljada. valjda bi bili i glasniji da vas je vise od 450..." Ovo su tvoje rijeci,prema tome niko tebe nije uvukao u raspravu,sam si se u to uvukao...Sta uopste imas komentarisati?!Elem,necu vise o ovome....Nego momci kakva su misljenja sutra protiv Leotara...mislim da treba drugi tim izvesti!
Treci put castimo

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 10 nov 2009, 22:30

saratoga je napisao/la:sto me uvukoste u nepotrebnu raspravu :) :)
Legendo ako malo bolje pogledas skontaces da je klip sniman sa zapadne tribine....na kojoj je takodje bilo 2000 gledaoca...e pa sad ti probaj snimati klip mobilnim telefonom nesto sto je 50 metara od tebe , a 2000 ljudi oko tebe neprestano prica i pljesce...kompleksi su kompleksi jbg...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 nov 2009, 22:39

Glupo je raspravljati o ovim stvarima,svaka cast na upaljenih 150 baklji u vremenima policijskog izivljavanja nad navijackim pokretom :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 10 nov 2009, 22:42

"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.