FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

superior1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la superior1982 » 15 feb 2013, 23:27

Lija je napravio mnoge fudbalske velicine,od Ibisevica pa na dole...Inace,dok je on vodio Zmaj od Bosne,redovno su dobijali nasu djecu.Mislim da je dobra opcija,kao i Midhat Memisevic,kojeg su po ko zna koji put izradili!Po meni sok nije rjesenje,odbrambeni igrac igru bazira na odbrani-profesionalna deformacija.Znaci, lija ili mitke!
P.s. Da mi je gledati svoju Slobodu,j.bo stolicu,popeo bih se na ono najvise drvo,samo da je gledam onakvu kakva mi je ostala u sjecanju!Pozelio sam,u p.m.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 feb 2013, 00:16

Mitke recimo je strasan strucnjak , ali nema on tu crtu "menadzera" da privlaci medijsku paznju, stvara kontraverze, lozi navijace kao sto su imali prethodni menadzeri tipa Vojvode, Ibraka itd...mada ja sam u ovom momentu puno vise za struku nego za nekog "klauna", a sto se tice struke malo ko se moze sa Memisevicem poredit , zna i pokazat igracu, a zna i postavit igru, ocijenit dal neko valja ili ne...

al bojim se da Azmir i ne zna za Mitketa nit mu je ko rekao za njeg.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 feb 2013, 00:32

Probisvjet je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Druzee stadion je Opstinski (gradski) tako da to nema veze sa klubom i oni to sredjuju, pa nece uzet stolice sa pijace ? cuj 15 maraka :lol:
Ni u kineza nisu 15KM :mrgreen:

Pogledajte na drugim stadionima stolice kakve su (ne samo u BiH),ako jedna vrijedi 15KM najmanje ybga onda roll:
Mozda je mislio na ove :lol:
slika

:D :D Upravo sam mislio na ove u kineza

Ma ozbiljno ti govorim care ,jer znam kad smo skupljali za Vrapcice prije par godina da su one obicne stolice sa naslonjacem bile 10-15 KM.E sad ako vi hocete sada nesto ekstra to je druga stvar ali ja sam konto na ove stolice ko sto su na vecini BH terena(one obicne sa naslonjacem koje su neki dan i na Kosevu postavljene)
a evo ti link pa vidi koliko kostaju ove malo skuplje,i one su tu negdje(cijena im je od $5-20 scroll skroz do kraja da vidis kako izgledaju)
http://www.alibaba.com/product-gs/72487 ... adium.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 feb 2013, 00:47

http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... &Itemid=28" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentari i sugestije dobrodošli:

http://crveno-crni.ba/forum/index.php?topic=5.0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/forum/index.php?topic=6.0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/forum/index.php?topic=7.0" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2013, 06:18

samo da kazem evo malo sam istrazivao ovdje po USA o ovom nasem Azmiru i dobio sam info da je covjek jako pametan i zna raditi posao i da nije neko ko je barem ovdje bio prevarant..bilo je ljudi koji su za njega radili i kojima je valjao kad su tek dolazili u USA ..znaci pomagao je, pa je gradio nas Bosanski islamski centar u KY ..znaci capitala ima, pameti ima jer je na taj nacin i dosao do tog kapitala svakako.. kako kazu ljudi ovdje koji su za njega radili jednostavno dobili smo covjeka koji nas moze izvuci ako budemo i mi mu pomogli na neki nacin..samo eto malo me birnu ovi ljudi koji su jos usli u klub nekako mi se nesvidja , ali mislim da Azmir nece dati nikome da nas ebe ...jednostavno pozitivno ovo za sada sve izgleda i nadam se da ce nasa Sloboda stati na noge vrlo brzo..nista netrebamo sebi postavljati ciljeve tipa Premier Liga.. neka ove djece neka skupljaju iskustvo ..neka nas ovdje u prvoj ligi jos jednu sezonu..netrebamo se ensto trositi sad previse jer prvo treba sad da stanemo na noge i onda do godine stvarati ekipu koja ce moci voditi borbu za visok plasman u Premier Ligi, a ne u ovoj prvoj ligi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 16 feb 2013, 08:37

56 NK "ČELIK" 4218244880002 ZENICA DUG ZA POREZ:4.083.448,29
85 UG FK "SLOBODA" 4209193610006 TUZLA DUG ZA POREZ: 2.644.043,65
105 UG FK "ŽELJEZNIČAR" 4200709860007 SARAJEVO DUG ZA POREZ: 2.170.692,32
117 UG FK "SARAJEVO" 4200676240008 SARAJEVO DUG ZA POREZ: 1.944.820,26

IZVOR:
http://www.pufbih.ba/images/stories/ost ... 2012_-.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Zon

Post Postao/la Zon » 16 feb 2013, 10:45

Kupovina i postavljanje 12.000 stolica na stadionu AFH u Sarajevu je kostalo ukupno 266.000 KM.

Jedino ako budu ovakve kao sto je @fukara87 postavio, onda bi donekle i bila razumljiva cifra...

A sto se poreza tice, ukoliko se glavnica otplati, oprastaju se kamate. Ne znam do kada tacno ce to biti moguce, medjutim konkretno kod nas kamate iznose preko milion, dok je glavnica nesto visa od 800.000. Mislim da je tako kod svih klubova, samo sto je jos drasticnija razlika.

Ovo je definitivno najbitniji dio dugovanja koji se kod svih klubova prvo treba otplatiti, zbog ovog nacina otpisa kamata, jer kod nas je nerealno ocekivati da drzava oprosti ova dugovanja, kao npr. u Hrvatskoj, jer su predrasticne razlike u dugovanjima klubovima.

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 16 feb 2013, 15:17

Joj ljudi sta vam je dajte za pocetak nađite trenera,15 igraca, upravu i par miliona maraka i onda pricajte o premjer ligi ovako nema smisla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 feb 2013, 15:21

perozdero je napisao/la:Joj ljudi sta vam je dajte za pocetak nađite trenera,15 igraca, upravu i par miliona maraka i onda pricajte o premjer ligi ovako nema smisla
Prvo se nauci pisati, pa tek onda se javi na ovu temu . Sve neki pametnjakovici a dvije rijeci ne znaju sastavit. :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 16 feb 2013, 15:23

fukara87 je napisao/la:
perozdero je napisao/la:Joj ljudi sta vam je dajte za pocetak nađite trenera,15 igraca, upravu i par miliona maraka i onda pricajte o premjer ligi ovako nema smisla
Prvo se nauci pisati, pa tek onda se javi na ovu temu . Sve neki pametnjakovici a dvije rijeci ne znaju sastavit. :roll:
hocu cim se vi naucite biti realni

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2013, 15:52

Ko je spominjao premier ligu? Jesmo prije pocetka sezone a sad nam je bitnije da Sloboda se spasi... Dosao si ovdje lupas bezveze... Ja nikog nisam ovdje vidjeo da je ima par mjeseci spomeno da nam je sad cilj premier liga.. Sto vise ki sami sebi u ovoj situaciji kazemo da bi jedva opstali i u ovoj prvoj federalnoj
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 16 feb 2013, 15:58

SaltCityAttack je napisao/la:Ko je spominjao premier ligu? Jesmo prije pocetka sezone a sad nam je bitnije da Sloboda se spasi... Dosao si ovdje lupas bezveze... Ja nikog nisam ovdje vidjeo da je ima par mjeseci spomeno da nam je sad cilj premier liga.. Sto vise ki sami sebi u ovoj situaciji kazemo da bi jedva opstali i u ovoj prvoj federalnoj

izvini nemam namjeru nikoga vrijeđati, samo kažem da je bitnije klub postaviti na stabilne temelje pa tek onda dalje, a bilo je na prethodni par stranica i nekih cudnih ambicija od strane pojedinaca, samo toliko, a svi znamo gdje je Slobodi mjesto ali ove sezone nemoguce.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 feb 2013, 16:08

http://boljatuzla.ba/audio-novi-predsje ... -promjena/" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 feb 2013, 16:11

Evo sad mi javise Smajl Karic je novi trener Slobode.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 16 feb 2013, 16:17

MakeTZ je napisao/la:Evo sad mi javise Smajl Karic je novi trener Slobode.
On je okinuo Radnički na početku sezone, s njim nismo mogli nikoga pobjediti, hvala Bogu pa smo ga otjerali na vrijeme. Vidjet ćemo kako će mu ići s vama.
1921
1989

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2013, 16:17

Ko je ovaj ? :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 feb 2013, 16:32

harry_90 je napisao/la:
Ne znam ni ja nista o njemu.

Novi šef stručnog štaba Slobode, Smail Karić, sa dosta uspjeha je vodio Budućnost iz Banovića, a kao trener radio je i u bugojanskoj Iskri, kakanjskom Rudaru, Omladincu iz Mionice, te Bratstvu iz Gračanice, posljednji klub u kojem je trenersku palicu imao Karić bio je Radnički iz Lukavca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2013, 16:33

Cuj ko je :). Covjek je vodio Buducnost do cupa u Uefa ili ti ga playoffa koji se igrao prije ujedinjenja lige.... Bio je dobar trener ali sad koliko je to bilo do njega ili do igraca koje je tad Buducnost imala... Buducnost je tad i imala fini ekipu pa mozda i nije on bio toliko zasluzan... Naravno tu je bio zasluzan i Zeljo koji im je dao bodove u playoffu a prije toga i Sloboda koja je dobila Dzerzelez u zadnjem kolu i ako smo gubili 1:0... Da smo izgubili ili nerjeseno igrali Buducnost nebi otisla nigdje. Izvinjavam se na pravopisu sa tel pisem pa necu da se trudim da ubodem svako slovo :) razumije se valjda :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 feb 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 16 feb 2013, 16:34

harry_90 je napisao/la:
Smajil* Karic.Iz Banovica, dobar je kao covjek, ljudina prava.Ali kao trener je katastrofa, ozbiljno vam govoriom, bio je u Radnickom i vidili ste na pocetku kakav je posao "radio".. Mogla je Sloboda i boljeg nac..

Evo ako vas zanima kako izgleda :D

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 feb 2013, 16:36

Vidjecemo sta ce biti od svega ovoga..
Lijepo covjek prica nema sta..vidi se da hoce covjek da sve ide korak po korak,ne obecava neke stvari kao prethodnik..lijepo je bilo cuti kada rece da se javilo 5-6 igraca koji su otisli iz Slobode u ovoj pauzi i koji su rekli da su spremni se vratit,jer vole igrati za Slobodu !

Sloboda je Sloboda bez obzira na sve probleme koje ima ! 8-)

@Maniacs

Lepotan :P
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.