Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- arsengunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Hahahah i neko kaže gerv valja óooooooojs
-
BigBigBang
- Kontakt:
pa sto on ne povede pjesmu umjesto da dr*a na twitteru? (Piers Morgan)
Oli paradira, ne bori se kao u proslim utakmicama a istina je da ni ne dobiva upotrebljive lopte.
Oli paradira, ne bori se kao u proslim utakmicama a istina je da ni ne dobiva upotrebljive lopte.
pa bolje da ubaci podolskog umjesto girouda, agilniji je svabo i veca prijetanja.
Rezultat uistinu jeste trebao biti 1:0 u nasu korist iako vecinom samo meljamo loptu. Ne koristimo taj posjed. Kako god vazno je da oni nisu opasni, Rosicky najkorisniji u veznom redu i mislim da bi trebalo ovo uzeti bez prevelikog napora. Nadam se 2:0.
- arsengunner
- Kontakt:
A ovo bi na AKNu žmireći zabio. Yebli vi mene svi sa pdfa u pakaš ako ne bi.
A imamo posjed lopte 71% ako se ne varam.
Imali smo dvije dobre šanse, obje glavom, za divno čudo. Al' brani blekburnovac. Nisam brojao koliko ih je potrošenih.
@Profa
Piers huligan.
Vjerovatno opet gađa na cijenu karata.
A imamo posjed lopte 71% ako se ne varam.
Imali smo dvije dobre šanse, obje glavom, za divno čudo. Al' brani blekburnovac. Nisam brojao koliko ih je potrošenih.
@Profa
Piers huligan.
Vjerovatno opet gađa na cijenu karata.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Gervinho je jedini koji moze napraviti visak,pa sta je to Ox uradio u ovih 45.minuta,jedno veliko nista..
Kad vec osipate,krenite redom
Kad vec osipate,krenite redom
- supermario
- Kontakt:
Koliko vam ovdje fali prvotimaca ? Dosta meljanja i pogresnih pasova, Gerv. nula. MOze ovo i puno bolje 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Rockefeller
- Kontakt:
2 glavom + Gervinhova 1 na 1 sa golmanom. Arsenal je miljama bolja ekipa. B'burn nije imao ozbiljne prilike. Dva put su uputili šut prema našem golu i to bez bilo kakve opasnosti.
Mislim da će se ovo dobiti sa dva gola razlike. Meni se svidja kako igramo. Rosicky, Arteta meni najbolji. Yao, Ox i Coquelin iza njih. Ostali ionako nevidljivi. Ostane odbrana, koja nije imala potrebu da šta radi i Giroud koji nije dobio priliku da zapuca prema golu. Premalo kreiramo šansi, malo završnih lopti, al' držimo utakmicu i loptu pod kontrolom.
@supermario: 7 prvotimaca fali.
Mislim da će se ovo dobiti sa dva gola razlike. Meni se svidja kako igramo. Rosicky, Arteta meni najbolji. Yao, Ox i Coquelin iza njih. Ostali ionako nevidljivi. Ostane odbrana, koja nije imala potrebu da šta radi i Giroud koji nije dobio priliku da zapuca prema golu. Premalo kreiramo šansi, malo završnih lopti, al' držimo utakmicu i loptu pod kontrolom.
@supermario: 7 prvotimaca fali.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 16 feb 2013, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fale Sagna,Pero,Walcot,Santi,Wilshere,Podolski a po svemu sudeci i Ramseya cuva za Bayern..
Ma puno zujimo malo meda dajemo..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Najbitnije je da Zidane bude svjez za Bayern u utorak!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rockefeller
- Kontakt:
+Gibbs, ozlijedjen.chily-rz je napisao/la:Fale Sagna,Pero,Walcot,Santi,Wilshere,Podolski a po svemu sudeci i Ramseya cuva za Bayern..
Šemso pripremi pakas.
- supermario
- Kontakt:
oxlade je tragično loš...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj Arteta je najgori igrac, on nista ne zna osim dodati prvom do sebe a rijec kontranapad kod njega ne postoji, ne zna jos za nju.
a oxlade iz minute u minutu postaje teo walnut...
a oxlade iz minute u minutu postaje teo walnut...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 16 feb 2013, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
pa sta opet koji qrac ceka sa ovim izmjenama, boze sacuvaj
Ja ne znam prijatelju šta je to dobro uradio Ox ovu utakmicu.Rockefeller je napisao/la:Rosicky, Arteta meni najbolji. Yao, Ox i Coquelin iza njih..
Evo gledam tekmu i meni je jedan od najlošijih na terenu.
Rosicky se čini mi se jedini trudi, rastrčan je pravo...evo i sad prečku pogodi, strašan šut.
Gervinho također, pokušava stalno, al' jbg kad ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.