Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
istina,Pape radi posteno,za razliku od mnogih politicara koji su svoje prece zbrinuli...Pape mi djeluje posten tip..
Bila je prije par godina pa su nas opet rascerecili.Valjda bi to trebao znati.Principatus je napisao/la:Puuh koja sreca pa nam nije Madjarska u nasoj grupi, tamo negdje 1945 su bili strah i trepet.emir79 je napisao/la:Pa covjece ,je li tebi dobro,pa sama cinjenica da imas bivseg prvaka Evrope u grupi,ti stvara odmah jacu grupu.
Ti haman k'o i kiseli strucnjak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno. Mozda si htio biti zanimljiv i pokazati dozu humora ovim poredjenjem, ali poredis neuporedivo. Par godina i par decenija ne moze biti istoPrincipatus je napisao/la:Puuh koja sreca pa nam nije Madjarska u nasoj grupi, tamo negdje 1945 su bili strah i trepet.emir79 je napisao/la:Pa covjece ,je li tebi dobro,pa sama cinjenica da imas bivseg prvaka Evrope u grupi,ti stvara odmah jacu grupu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- storm_raider
- Kontakt:
I ti se raspravljas sa svima..adriano_leite je napisao/la:Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno. Mozda si htio biti zanimljiv i pokazati dozu humora ovim poredjenjem, ali poredis neuporedivo. Par godina i par decenija ne moze biti istoPrincipatus je napisao/la:Puuh koja sreca pa nam nije Madjarska u nasoj grupi, tamo negdje 1945 su bili strah i trepet.emir79 je napisao/la:Pa covjece ,je li tebi dobro,pa sama cinjenica da imas bivseg prvaka Evrope u grupi,ti stvara odmah jacu grupu..
Hajde vamo, sad ce slamdunk.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo ispod djelomicno vazi i za Grke osim sto im nije niko umro.adriano_leite je napisao/la: Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno.
Da Gekas nije senilan, ti i pojedini drugi nebi pisali na ovoj temi. Dakle duboko mu se nakloni.
A sad o mojoj inteligenciji.
Tu radije vjerujem testovima za istu i rezultate, nego tvojoj procjeni, no hvala lijepo za pokusaj iako nije tema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam ti rekao da nisi inteligentan, nego sam rekao da to nije inteligentno uporedjivati. Citaj sta se pise...Principatus je napisao/la:Ovo ispod djelomicno vazi i za Grke osim sto im nije niko umro.adriano_leite je napisao/la: Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno.
Da Gekas nije senilan, ti i pojedini drugi nebi pisali na ovoj temi. Dakle duboko mu se nakloni.
A sad o mojoj inteligenciji.
Tu radije vjerujem testovima za istu i rezultate, nego tvojoj procjeni, no hvala lijepo za pokusaj iako nije tema.
Svaka cast za poredjenje fosila sa generacijom koja jos uvijek aktivno igra fudbal, barem njih 7 ili 8.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Natjecamo se protiv fosila. Kazem Gekas je senilan, bez njega bi vec sad se borili za 2. mjesto. Ali hajde kamo srece da on igra za nas, Pape samo raspolaze Dzekom i Ibisevicem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A Grcka je svakako bila prvak Evrope 1945-tePrincipatus je napisao/la:Puuh koja sreca pa nam nije Madjarska u nasoj grupi, tamo negdje 1945 su bili strah i trepet.emir79 je napisao/la:Pa covjece ,je li tebi dobro,pa sama cinjenica da imas bivseg prvaka Evrope u grupi,ti stvara odmah jacu grupu.
Da ne duljim,proslo prvenstvo u 1/4 finalu.
I onda tvoj istomisljenik dodje uporedjivati Norvesku,Svacarsku sa jednom Grckom. Ma blago nama
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa Gekas i Samaras su strah i trepet i teško je igrati protiv ovih veličina.Šta tek reći o Karagounisu, sjajni virtouz koje želi pola Europe.Principatus je napisao/la:Ovo ispod djelomicno vazi i za Grke osim sto im nije niko umro.adriano_leite je napisao/la: Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- adriano_leite
- Kontakt:
Fudbal je timski sport, a Grcka je zbog toga i osvojila tada. Divno je gledati Engleze u finalima, dzaba im zvijezde i sve kada ova generacija nema timskog duha. Grcka nije ekipa koja ce zabiti 5 golova, ali ljudi znaju sta hoce, odrade svoj posao profesionalno. Nek eto Slovenija i Norveska i Albanija imaju zvijezde.Saurman je napisao/la:Pa Gekas i Samaras su strah i trepet i teško je igrati protiv ovih veličina.Šta tek reći o Karagounisu, sjajni virtouz koje želi pola Europe.Principatus je napisao/la:Ovo ispod djelomicno vazi i za Grke osim sto im nije niko umro.adriano_leite je napisao/la: Porediti jednu generaciju ciji igraci jos uvijek igraju (u repki 3 ili 4, uz mladje igrace, kao i svugdje gdje je smjena generacija), sa generacijom cija je vecina senilna, umrla ili nepokretna, malo je reci da je neinteligentno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
grcka je ekipa koja ima talenta ko osrednja srednjoskolska momcad, ali brate svaki zna koji je njegov posao i to odradi... pa i na ovom ep u poljskoj su bili ako se ne varam u četvrtfinalu
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Nisam ni rekao da Norveška Slovenija i Albanija imaju zvijezde.Nadam se da nisi zaboravio kako smo prošli sa Albanijom.Litvanija+Latvija+Lihtenštajn = amateri.adriano_leite je napisao/la:
Fudbal je timski sport, a Grcka je zbog toga i osvojila tada. Divno je gledati Engleze u finalima, dzaba im zvijezde i sve kada ova generacija nema timskog duha. Grcka nije ekipa koja ce zabiti 5 golova, ali ljudi znaju sta hoce, odrade svoj posao profesionalno. Nek eto Slovenija i Norveska i Albanija imaju zvijezde.
A ti si fakat zaboravio,u stvari vjerovatno nisi nikad ni znao da su nas ti amateri i Litvanija+Latvija nemali broj preispitivali u kvalifikacijama pobjedjivali i otimali poene i nasem terenu.Da to znas nebi se ni blamirao.Saurman je napisao/la:Nisam ni rekao da Norveška Slovenija i Albanija imaju zvijezde.Nadam se da nisi zaboravio kako smo prošli sa Albanijom.Litvanija+Latvija+Lihtenštajn = amateri.adriano_leite je napisao/la:
Fudbal je timski sport, a Grcka je zbog toga i osvojila tada. Divno je gledati Engleze u finalima, dzaba im zvijezde i sve kada ova generacija nema timskog duha. Grcka nije ekipa koja ce zabiti 5 golova, ali ljudi znaju sta hoce, odrade svoj posao profesionalno. Nek eto Slovenija i Norveska i Albanija imaju zvijezde.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa Grcka ti je jaca od svih tih repki, ne kontam o cemu pricas? Jaca je i od Svicarske. Gdje je Svicarska na velikim takmicenjima? To za ove amatere, ako iole pratis fudbal, onda moras znati da vise nema amatera, kako u klupskom tako i u reprezentativnom fudbalu. Uporedjivanje grupa koje si uradio, smijesno je i zalosno, jer umanjujes rezultat koji je ova repka napravila.Saurman je napisao/la:Nisam ni rekao da Norveška Slovenija i Albanija imaju zvijezde.Nadam se da nisi zaboravio kako smo prošli sa Albanijom.Litvanija+Latvija+Lihtenštajn = amateri.adriano_leite je napisao/la:
Ti vise ne znas sta pricas, u jednom trenutku ti Albanija boranija, u drugom izvlacis to kako smo prosli protiv njih. U jednom trenutku se dotices zvijezda nekih, kako Grcka nema zvijezda i da je losija nego nosioc druge grupe, a ni u toj grupi nema zvijezda. Odluci se sta zelis da kazes, jer ovo sto radis je presipanje iz supljeg u prazno. Prvo se dogovori sam sa sobom, pa onda iznesi neko misljenje
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Da znam.Što govori da smo mi tad bili veći amateri od njih.harishp je napisao/la:A ti si fakat zaboravio,u stvari vjerovatno nisi nikad ni znao da su nas ti amateri i Litvanija+Latvija nemali broj preispitivali u kvalifikacijama pobjedjivali i otimali poene i nasem terenu.Da to znas nebi se ni blamirao.Saurman je napisao/la:Nisam ni rekao da Norveška Slovenija i Albanija imaju zvijezde.Nadam se da nisi zaboravio kako smo prošli sa Albanijom.Litvanija+Latvija+Lihtenštajn = amateri.adriano_leite je napisao/la:
Ja sam prije svega rekao da smo dobili najlakšu grupu u kvalifikacijama i to je činjenica.adriano_leite je napisao/la:
Ti vise ne znas sta pricas, u jednom trenutku ti Albanija boranija, u drugom izvlacis to kako smo prosli protiv njih. U jednom trenutku se dotices zvijezda nekih, kako Grcka nema zvijezda i da je losija nego nosioc druge grupe, a ni u toj grupi nema zvijezda. Odluci se sta zelis da kazes, jer ovo sto radis je presipanje iz supljeg u prazno. Prvo se dogovori sam sa sobom, pa onda iznesi neko misljenje.
Neka je Grčka bolja od Norveške.Slovačka je na bare-bare sa Slovenijom kao i mi sa Švicarskom.Kipar,Albanija i Island su kvalitetniji od amatera iz Litvanije,Latvije i Lihtenštajna.
Opet briljira sa izjavama: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta je pogresno rekao ?Cartman je napisao/la:Opet briljira sa izjavama: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cartman je napisao/la:Opet briljira sa izjavama: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
Elegant je napisao/la:Sta je pogresno rekao ?Cartman je napisao/la:Opet briljira sa izjavama: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo dalje....

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Samo glup čovjek može izjaviti da su rezultati grčke stvar sreće. Ako neka reprezentacije ne zavisi od sreće onda su to oni. Ljudi imaju sistem, način igre kojeg se slijepo drže i od kojeg ne odstupaju ni sekunde. Reći ovo za ekipu koja nije izgubila 30 i nešto utakmica zaredom, bila prvak evrope, prima gol svaku 3 utakmicu...
Safet - Mislim da su oni jedna od najsretnijih ekipa na svijetu i nekada je zaista nevjerovatno kako dobiju ili ne izgube utakmice.
Ovo ne bi izjavio ni Musemić.
Ovo ne bi izjavio ni Musemić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.