FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da je Sloboda trebala naci boljeg trenera, nekoga ko puno bolje poznaje ove momke koji su trenutno u igrackom pogonu.
🔴⚫️
Dobar je trener, pravi izbor vjerujte, u Radničkom je bio prvih 5 kola, ali rezultati su škripali imali smo 4 boda samo u 5 utakmica i to kući tri utakmice a dvije u gostima, međutim kako uvijek biva trener najveći krivac bude i dobije otkaz zbog niza loših rezultata mada su i igrači krivci sigurno, naš predskednik gosp. Lović i dalje tvrdi da je Karić kvalitetan trener iako ga je otpustio, ali morao je nešto da mijenja, nama se to isplatilo, vidjećemo kod vas kakva će biti situacija, inače dobro će doći posao Kariću jer valja vraćati kredite od kafića koje ima, sretno i veliki sportski pozdrav iz Lukavca......

-
- Kontakt:
bio sam na skupstini,polako ljudi ovo je tek pocetak,drzali su i fudbaleri tino divkovic i mali prses govor,sami su rekli da vec u ova 2 dana ima pomaka,prvi put su svi pojedinacno razgovarali sa upravnim odborom,sto do sad nije nikad bilo,jednostavno azmir zeli komunikaciju sa svima da vidi sta to treba igracima sta im smeta i td..kako sam mogao cut kroz neke price u bkcu prica se da vrate odma jogeta,tareta i graduu mozda,znaci ide napolje trebamo se nadat,dosta je negative vise..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Odlicne vijesti.Kapellen je napisao/la:bio sam na skupstini,polako ljudi ovo je tek pocetak,drzali su i fudbaleri tino divkovic i mali prses govor,sami su rekli da vec u ova 2 dana ima pomaka,prvi put su svi pojedinacno razgovarali sa upravnim odborom,sto do sad nije nikad bilo,jednostavno azmir zeli komunikaciju sa svima da vidi sta to treba igracima sta im smeta i td..kako sam mogao cut kroz neke price u bkcu prica se da vrate odma jogeta,tareta i graduu mozda,znaci ide napolje trebamo se nadat,dosta je negative vise..
Pa zaaato Cejvanovic hocu u SloboduVolimRadnicki je napisao/la:Ma Karić je smiješan trener, realno

Najgori trener koji je bio u Lukavcu... Izmjenio ekipu stavio neke svoje igrace, prvih 6 kola nikoga nismo pobjedili... Nakon njegovog odlaska nemamo poraza ..
Jedino ako ti njegovi igraci nisu bolji od ovih trenutno Slobodinih sto cisto sumnjam...
Slobodini juniori su zemlja za te igrace
inace ?
Dovest će napadača Denisa Hadžića koji je u Radničkom igrao čitavih 7 minuta, Alija Djerzić i to je korpulentni igrač, razbijač, mlada nada Budućnosti, ali nikako pravu priliku da dobije u matičnom klubu hehehehehehJohnLowe je napisao/la:Pa zaaato Cejvanovic hocu u SloboduVolimRadnicki je napisao/la:Ma Karić je smiješan trener, realno![]()
Najgori trener koji je bio u Lukavcu... Izmjenio ekipu stavio neke svoje igrace, prvih 6 kola nikoga nismo pobjedili... Nakon njegovog odlaska nemamo poraza ..
Jedino ako ti njegovi igraci nisu bolji od ovih trenutno Slobodinih sto cisto sumnjam...
Slobodini juniori su zemlja za te igrace

- TzBulevar87
- Kontakt:
Upravo iz BKC-a, sto se mene tice zakljucio sam da se konacno pocelo nesto pozitivno desavat. Karic kakav god da je trener, trener je, bolji nam trenutno i ne treba. Dirljiv je bio govor nase djece (prvotimaca) Tine i Prsesa malog i ako su vec oni rekli da u ova 2 dana ima pomaka treba im vjerovat, nemaju razloga da ne govore istinu. Skupstina sastavljena, upravni odbor udruzenja izglasan, samo jos da se registruje slj. sedmice i da to polako ide. Bice ovo dobro sve vjerujte ljudi

075
De dobro je , dosadni ste stim da li valja ili ne valja trener, pokazat ce se vremenom kakav je trener i to je to, pustite covjeka nek radi svoj posao, vama iz Lukavca ne valja i sta sad ? i nama je Vojvodic bezveze trener i ne bi ga vise nikad volio u Slobodi iskrenoo jer je papak od trenera.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bitno je da se čovjek prihvatio posla i moramo ga podržati.
Stvari su izgleda krenule na bolje,rješenja za preostale probleme će polako nadolaziti samo treba nastaviti u ovom ritmu.
Stvari su izgleda krenule na bolje,rješenja za preostale probleme će polako nadolaziti samo treba nastaviti u ovom ritmu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo dzaba popunjavaju prostor svojim postovima ovdje, a to je najmanje bitno trenutno kakav je on trener.fukara87 je napisao/la:De dobro je , dosadni ste stim da li valja ili ne valja trener, pokazat ce se vremenom kakav je trener i to je to, pustite covjeka nek radi svoj posao, vama iz Lukavca ne valja i sta sad ? i nama je Vojvodic bezveze trener i ne bi ga vise nikad volio u Slobodi iskrenoo jer je papak od trenera.
075
Vidit cemo kakav je trener, rano je bilo sta pricat, najvaznije da su igraci zadovoljni.
Molio je ovih dana Amerikanac Vojvodića da pristane biti trener Slobode, zvao ga par puta, ali Vojvoda ga hladno odbio i zahvalio mu se.....fukara87 je napisao/la:De dobro je , dosadni ste stim da li valja ili ne valja trener, pokazat ce se vremenom kakav je trener i to je to, pustite covjeka nek radi svoj posao, vama iz Lukavca ne valja i sta sad ? i nama je Vojvodic bezveze trener i ne bi ga vise nikad volio u Slobodi iskrenoo jer je papak od trenera.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Daleko mu kuca bila od Tusnja, s njim smo i ispali tako da ga ne zelimo vise ovdje. A to da je molio, hah, onakav gospodin da moli Vojvodu.. i fino kulturno te molim da vise ne pises o Vojvodi i nasem novom treneru na ovoj temi jer nas to doista ne zanima. Bez ikakve uvrede druzesodagrad je napisao/la:Molio je ovih dana Amerikanac Vojvodića da pristane biti trener Slobode, zvao ga par puta, ali Vojvoda ga hladno odbio i zahvalio mu se.....fukara87 je napisao/la:De dobro je , dosadni ste stim da li valja ili ne valja trener, pokazat ce se vremenom kakav je trener i to je to, pustite covjeka nek radi svoj posao, vama iz Lukavca ne valja i sta sad ? i nama je Vojvodic bezveze trener i ne bi ga vise nikad volio u Slobodi iskrenoo jer je papak od trenera.

075
Lijepo je cuti da se desavaju pozitivne stvari, Sloboda je veliko ime koja ima sportskih prijatelja u cijelom regionu, zasto ne pozvati jednog Geruma, Acu Ivosa, ljude iz Partizana, Zvezde, Hajduka, ljude sa kojima smo imali uvijek dobre odnose, da nam pomognu, zasto ne pozvati jednog Antu Raosa koji je svojevremeno bio glavni komesar bivse lige i najuspjesniji predsjednik Slobode, covjek koji bi mogao biti spona izmedju ove sadasnje uprave i gore nabrojanih sportskih prijatelja
🔴⚫️
@TzBulevar87 oni misle da je Vojdovic Sir Alex Ferguson
pa ga dizu u nebesa , ma ne zanima nas kakav je trener ovaj Karic, meni je jako vazno da smo se mi digli iz pepela i da cemo napredovati iz dana u dan. Idu bolja vremena za nas i bice to super

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vojvodić nije dobrodošao na Tušanj,tako da je bolje što nije došao.
KARIĆU ŽELIM SVE NAJBOLJE u NAŠOJ SLOBODI!
KARIĆU ŽELIM SVE NAJBOLJE u NAŠOJ SLOBODI!
Pobjeda je bolja od orgazma!
dr. Ante Raos
http://boljatuzla.ba/audio-feljton-bolj ... visi-rang/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://boljatuzla.ba/audio-feljton-bolj ... visi-rang/" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Vidim da su pojedini poceli pametovati sto se tice izbora trenera... Sto se tice Karica, jedan bivsi fudbaler Slobode mi je rekao da je on najbolji trener koji ga je trenirao... A treniralo ga je bruka trenera (koji su puno zvucniji)... Eh sad, cinjenica je da nije imao rezultata u Lukavcu, ali u svim ostalim klubovima je imao uspjeha. U svakom slucaju ja sam zadovoljan, i sigurno da covjeku treba dati podrsku... Sto se tice sastanka u BKC-u, puno sam veci optimista za razliku od prosle sedmice, i vjerujem da za Slobodu dolaze bolji dani...
krecanska21 je napisao/la:Vidim da su pojedini poceli pametovati sto se tice izbora trenera... Sto se tice Karica, jedan bivsi fudbaler Slobode mi je rekao da je on najbolji trener koji ga je trenirao... A treniralo ga je bruka trenera (koji su puno zvucniji)... Eh sad, cinjenica je da nije imao rezultata u Lukavcu, ali u svim ostalim klubovima je imao uspjeha. U svakom slucaju ja sam zadovoljan, i sigurno da covjeku treba dati podrsku... Sto se tice sastanka u BKC-u, puno sam veci optimista za razliku od prosle sedmice, i vjerujem da za Slobodu dolaze bolji dani...
Bitno je da za Lukavčane nije bio dobar ipak je Radnički Europski klub.

Idemo ka boljem,sve same pozitivne vijesti.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 7 gostiju.