Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
i neki se usudjuju Girouda porediti sa Drogbom
pa jedan Marsel Mace je izmislio fudbal za njega.. Ovo vise nije stvar forme, ovo je Giroud kakav stvarno jeste.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- MajklRounder
- Kontakt:
Nemoj te ga ima covjek bolji start u Arsenalu nego Van Persie hahahaha 
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
- EmirSioux89
- Kontakt:
jooj wengeru koja ti je kita pored linije nesta prigovaras. stidi se yebo ti mr. bbean mamu, pa on bi bio bolji takticar od tebe. yebem im indisponiranu familiju. kitu su zaslizili svi u usta i cmar.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ljudi moji šta se sa ovim timom dešava, neko je sihre bacio na yebeni Emirates, ajmo nazad na Highbury možda i osvojimo nešto.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Arteta dodaj loptu hebem ti sve limitirano traktoru glupi sama dva igraca pred golom kreten suta i fula, Walnut sa 3 metra glavom ravno u golmana puca, Girou moze samo pogoditi protivnickog igraca, jedini koji je dobro igrao je Diaby, Rosicki dobar i Wilshere ono malo sto je igrao ostalo sve krampe...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 16 feb 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ma kakav arteta, **** teska, ja sam i prosle sezone govorio da je idealan da uđe s klupe kad' vodimo 2:0 i hocemo rezultat cuvat'
Paja nije Arteta kriv, već Wenger, Gervinho i flop Giroud
- arsengunner
- Kontakt:
Ko se kocka kitu ispusi, da je walcott imao one dvije gervinhove prilike bilo bi bar 1-0
Samo WENGER istina je!!!
nemojte tako ljudi, ni henry nije prvu sezonu bio dobar
kakve sihre kako vec, ova ekipa je limitirana za europa ligu i to je najdalje sto oni mogu. a wengeru yebem sve, on fkt konta da moze nesto uradit u lp pa odmara igrace fol.
kakve sihre kako vec, ova ekipa je limitirana za europa ligu i to je najdalje sto oni mogu. a wengeru yebem sve, on fkt konta da moze nesto uradit u lp pa odmara igrace fol.
svima odreda familiju anemicnu,malo ko mi dan moze ko arsenal pokvarit,puuuuuuuu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Wenger je kriv sto drzi ovaj spanski otpad u prvom timu, vidis Coq da dobije minute mora igrati desnog beka gubi zracni duel gdje je slab i primamo gol, da mu Arteta ne uzima mjesto u ekipi veceras bi sagna bio desni bek i ako nsta bar ne bi izgubili.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
pa odmara covjek igrace jer hoce da izgubi sto manjom razlikom
Kako smo mi uklet klub,a kako i nećemo biti kad imamo dva onakva panja na sredini Artetu i Hafiza i najvećeg balvana u špicu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Giroud i Gerv failovi transfera
Na koliko i kakav ugovor ima Wilshere?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Rockefeller
- Kontakt:
Odlična utakmica.
Sretno Blackburnu i neka osvoje ovaj FA cup. Upravo su prekinuli jedan nevjerovatan niz - od 1996. Arsenal nije izgubio na svom stadionu u okviru FA kupa.
Arsenal je odigrao jako dobru utakmicu. Liverpoolovsku. Dominiraju pa izgube. Šteta zbog toga. No, vratiće se to negdje.
Čekam priču sa utorka na srijedu naveče, do tada ću ostaviti ovčice na miru. Neće vuk po danu.
Sretno Blackburnu i neka osvoje ovaj FA cup. Upravo su prekinuli jedan nevjerovatan niz - od 1996. Arsenal nije izgubio na svom stadionu u okviru FA kupa.
Arsenal je odigrao jako dobru utakmicu. Liverpoolovsku. Dominiraju pa izgube. Šteta zbog toga. No, vratiće se to negdje.
Čekam priču sa utorka na srijedu naveče, do tada ću ostaviti ovčice na miru. Neće vuk po danu.
Koliko godina imas,osam ako se ne varam..Sto ne mogu ovih indijanaca,koji qrc si osjetio potrebu da napises tako debilan post,zivo me interesuje..xGGMU je napisao/la: U Arsenalu ništa novo...
Koliko bez trofeja? oko 8 godina ako se ne varam?
Nista novo na Emiratesu,opet od nizeligasa ispadaju,.Poljak asistirao,bravo umjetnice,prvu opasnost pred nasim golom pretvoris u gol,koji qrc i njega nije cuvao za BaJU,ne moze Manone biti losiji al nikako..
Ovo ostalo necu ni komentarisati,i zasluzili smo ispasti,koji qrc se ceka da primimo gol pa da krenemo u totalnu ofanzivu,mozda smo se plasili strase Blacbkurnove kontre
dragi arnele,sam ne znam odakle ti vise tolika snaga da lazes i nas i sebe xDRockefeller je napisao/la:Odlična utakmica.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Rockefeller je napisao/la:Giroud je uz Jacka Wilshera naša najveća klasa i naša najveća zvijezda. Još nije zasijao punim žarom, al' on će biti legenda Premiershipa.
Roki bez uvrede al' Giroud može biti legenda jedino u Championshipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.