Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la emir79 » 16 feb 2013, 17:16

Dufresne je napisao/la:
Za sada meljemo Luksemburg, Latviju, Litvaniju, Alzir i Sloveniju...Vidjecemo dokle cemo da meljemo i dokle ce Dzeko i Ibisevic biti na ovom, nivou, a kojeg cemo napadaca profilisati do tada... 8-)
Pa evo recimo Bahrudina Atajica, pizdimo samo na igrace koji su dvoguzicnjaci,a zapostavljamo ljude,koji su odavno odlucili sta im je u srcu. Ovdje se sav izdajnicki sljam nabraja,dize se prasina oko njih,a momka koji je nadomak prvog tima Celtika niko da spomene. Eto momka za buducnost,ali yebiga,drazi su oni koji nam seru po drzavi.

Vrati se malo unazad,sa takvim smo jedva na kraj izlazili,sad je normala da ih sataremo,uz to Alzir ti je 19-ti na svijetu i da ne zaboravis Grcka na strani,za mnogo vece od nas je tamo i bod nedostizan ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2013, 17:17

Principatus je napisao/la:Fudbalski anonimus Hitzfeld pravi izgleda pitu od vrsnog strijelca sa U17 svjetskog kupa i clana Florentine, a nama su to g*ovna.
I to sa dva znacenja.Uostalom ce ta vanago nestati u vidu pare kao i njihov ''zemljak''Jakupovic koji je isto satro obecavao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 17:18

sta je sa krstanovicem iz dinama?? on se jedno vrijeme povezivao sa reprezentacijoM?
sve su pite pitice, samo burek pitac je

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 feb 2013, 17:20

Principatus je napisao/la:Fudbalski anonimus Hitzfeld pravi izgleda pitu od vrsnog strijelca sa U17 svjetskog kupa i clana Florentine, a nama su to g*ovna.
U17 je tebi nesto znacajno? Znas li ti ko je bio Admir Haznadar?

Igraca Fiorentine,eh ovo je veliko,bas Fiorentine,iz kojeg je seljan na 100 lokacija.
Hitzfeld ga pozvao ,jer mu falilo pola ekipe i opet zavrsio na klupi. Taj u dvije godine nije zabio 3 gola. Daj ba kakav talenat i kyrac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2013, 17:21

Panda je napisao/la:sta je sa krstanovicem iz dinama?? on se jedno vrijeme povezivao sa reprezentacijoM?
Veci je kockasti i od tebe @Jacky :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2013, 17:22

Kakav Hitzfeld nije on ni do koljena iskusnom i svijetski priznatom Sušiću koji je otkrio mega talenta Vranješa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 16 feb 2013, 17:22

Panda je napisao/la:sta je sa krstanovicem iz dinama?? on se jedno vrijeme povezivao sa reprezentacijoM?
on nije htio da igra kad mu je bilo vakat. ne vidim razlog što bi ga sad zvao, ionako ima 30 god.
Odlazi Safete.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 17:23

znam da se povezivao sa nama ali evo vidim sad da nas je odbio :? :? al evo vidim nije debitovao za hrvate jos, pa mozda da ga safet sad pita... mislim da bi pristao igrati za nas. a jos je rodjen u duvnu ako wikipedia ne laze...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2013, 17:26

Panda je napisao/la:znam da se povezivao sa nama ali evo vidim sad da nas je odbio :? :? al evo vidim nije debitovao za hrvate jos, pa mozda da ga safet sad pita... mislim da bi pristao igrati za nas. a jos je rodjen u duvnu ako wikipedia ne laze...
Ni rodjena mater ga vise nebi pitala nakon onakvog krkanskog umisljanja.
Sad nek igra za reprezentaciju kamenjarskih predjela.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 16 feb 2013, 17:28

pa i mujdza nas je odbio i cekao hrvate, kad je vidio da nema mjesta dosao kod nas.
zato mislim da bi i krstanovica trebalo zvati...
pa i begovic ista stvar

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 16 feb 2013, 17:31

kakav bolan Krstanović,smješan igrač

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 16 feb 2013, 17:32

emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Za sada meljemo Luksemburg, Latviju, Litvaniju, Alzir i Sloveniju...Vidjecemo dokle cemo da meljemo i dokle ce Dzeko i Ibisevic biti na ovom, nivou, a kojeg cemo napadaca profilisati do tada... 8-)
Pa evo recimo Bahrudina Atajica, pizdimo samo na igrace koji su dvoguzicnjaci,a zapostavljamo ljude,koji su odavno odlucili sta im je u srcu. Ovdje se sav izdajnicki sljam nabraja,dize se prasina oko njih,a momka koji je nadomak prvog tima Celtika niko da spomene. Eto momka za buducnost,ali yebiga,drazi su oni koji nam seru po drzavi.

Vrati se malo unazad,sa takvim smo jedva na kraj izlazili,sad je normala da ih sataremo,uz to Alzir ti je 19-ti na svijetu i da ne zaboravis Grcka na strani,za mnogo vece od nas je tamo i bod nedostizan ;)
Naravno da sam da se Atajic zovne, ali sto se do sad nije pozvao?!?!??!?!? O ovome ja govorim, zovi svakog koji ima potencijala, kaparisi ga, pa ako ispadne od njega nesto bice tu, ako ne - noga!!! I sta nije tu jasno?!?!??!

Seferovic, je trenutno bolji, zreliji i kompletniji igrac od Atajica!

Bravo, izvukli smo bod protiv Grcke u gostima, zahvaljujuci Begovicu i losoj realizatorskoj sposobnosti njihovih napadaca tu vecer, eh hajmo smo zajedno sad da onanisemo na taj fenomenalan rezultat nase reprezentacije!
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 feb 2013, 17:43

Dufresne je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Naravno da sam da se Atajic zovne, ali sto se do sad nije pozvao?!?!??!?!? O ovome ja govorim, zovi svakog koji ima potencijala, kaparisi ga, pa ako ispadne od njega nesto bice tu, ako ne - noga!!! I sta nije tu jasno?!?!??!

Seferovic, je trenutno bolji, zreliji i kompletniji igrac od Atajica!

Bravo, izvukli smo bod protiv Grcke u gostima, zahvaljujuci Begovicu i losoj realizatorskoj sposobnosti njihovih napadaca tu vecer, eh hajmo smo zajedno sad da onanisemo na taj fenomenalan rezultat nase reprezentacije!
Pa golman je tu da brani, zar ne? Nece Tihic ni Dodik izvuci bod protiv Grcke, zar ne? Sreca je sastavni dio zivota, sporta, nismo imali srece protiv Danaca, pa nas niko ne posla na veliko takmicenje, nismo imali ni protiv Francuza, pa nas ni tada niko ne posla nigdje, pa eto sada smo imali srece i sta sad? Grcka je sretno uzela prvenstvo i sta? Hoce li vratiti trofej?

Blago tebi kada ti smeta to sto smo uzeli bod protiv Grcke i sto smo u odlicnoj situaciji u ovim kvalifikacijama.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 feb 2013, 17:45

Ja samo ne vjerujem da ima jos ovih koji misle da ce Seferovic igrati za nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2013, 17:51

Dufresne je napisao/la:
Prije si inace onanisao na same ciste pobjede sa po 5-0 protiv Grka u kvalifikacijama.Ili si mozda nesto preskocioInace Spominjanje opet Seferovica ili ned'o bog izmeta je dno dna ikakavog realnog razmisljanja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 feb 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 feb 2013, 17:53

Elegant je napisao/la:Ja samo ne vjerujem da ima jos ovih koji misle da ce Seferovic igrati za nas.
Koji ce nam q za njega je Djuric Drogba...
Treba se boriti za Kolasinca, Seerovicaa mi imamo u svakoj Evropskoj ligi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 16 feb 2013, 18:01

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja samo ne vjerujem da ima jos ovih koji misle da ce Seferovic igrati za nas.
Sa Harisom je prica zavrsena on sigurno nece promjeniti misljenje, ne kontam sta da se "borimo" sta to treba da se uradi da on zaigra za nas ? Ne vidim problem zasto nije dosao u Sloveniju kao mladi Hajrovic, popricao dogovorio a ne kao sto je samo tako otisao za Svicu, a vama pirca "ja vec kupio kartu".

Mozda ima sanse sa Kolasincom ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 feb 2013, 18:09

Rikardo je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Sa Harisom je prica zavrsena on sigurno nece promjeniti misljenje, ne kontam sta da se "borimo" sta to treba da se uradi da on zaigra za nas ? Ne vidim problem zasto nije dosao u Sloveniju kao mladi Hajrovic, popricao dogovorio a ne kao sto je samo tako otisao za Svicu, a vama pirca "ja vec kupio kartu".

Mozda ima sanse sa Kolasincom ...
Do naseg je strucnog staba sve sto se tice ovih kikseva u vezi turizma u Sloveniji...

Ne bitno mislim da je Seferovic kao igrac gotov/sheban vec sa 21 godinu...
Nama treba Kolasinac ovi ostali nam ne predstavljaju nikakva pojacnja....Mozda za 3-4 god sad ne....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 16 feb 2013, 18:19

Ako zelimo na SP nama trebaju sljedeci igraci za garantovano prvo mjesto u grupi; Emra Tahirovic, Miral Samardzic, Nathan Ellington i Sergej Jakirovic.

Sve dok smo mi na prvom mjestu Pape je amater i nema pojma o zivotu. Kada spadnemo na drugo mjesto tada cu malo "in-depth" analizirati njegove sposobnosti. Mozda ga ubacim u kategoriju prosjecnog trenera.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 16 feb 2013, 20:08

Gdje mi je stranica sead kolasinac

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, CAGarfia, Confiance i 35 gostiju.