FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mi ako ovaj Arsenal ne nafilujemo 5-0 u dvije utakmice, trebamo se svi kolektivno ubit.
- Cautinho
- Kontakt:
Vi ste se samo prepali duha.Arsenal je 2 klase ispod Bayerna.Tim koji je bio proslogodisnji finalist LP i ove sezone jos jaci i tako dominira nema razloga bojati se ovakvog Arsenala.3-0 'ladno u prvoj utakmici.
Keep walking.
Samo želim da budemo u bubnju 15 Marta za 1/4, a sa koliko razlike ćemo dobiti Arsenal za mene je potpuno nebitno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne vidim nikoga medju navijacima Bayerna da se uplasio Arsenala,naprotiv jedva cekamo utorakCautinho je napisao/la:Vi ste se samo prepali duha.Arsenal je 2 klase ispod Bayerna.Tim koji je bio proslogodisnji finalist LP i ove sezone jos jaci i tako dominira nema razloga bojati se ovakvog Arsenala.3-0 'ladno u prvoj utakmici.

bajern ce ogulit arsenal vec u prvoj utakmici. ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike, a optimisticnije bi bilo 0-3
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Cautinho
- Kontakt:
Mozda sam stekao pogresan utisak,ali prica se o Arsenalu kao o Barci.
Keep walking.
- gerdmuller
- Kontakt:
Kakva dominacija na terenu takva i na tribini
Šećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Toliko ste se uzdigli, da vam je Sarma najrazumniji čovjek na topicu. Halo, 180 minuta ima da se igra.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- anelbavarac
- Kontakt:
¸Semsudin je napisao/la:Toliko ste se uzdigli, da vam je Sarma najrazumniji čovjek na topicu. Halo, 180 minuta ima da se igra.
S obzirom ko nam je protivnik i kako igramo imamo potpuno pravo da vjerujemo da ce mo pitanje prolaza rijesiti vec u Londonu

Ajde,mogu preci i preko toga da cete nas izdominirati,lagano proci ali da ce najsmijesniji ultrasi u Njemackoj izdominirati nekog na tribinama e jbg sadgerdmuller je napisao/la: Kakva dominacija na terenu takva i na tribiniŠećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti
![]()

- gerdmuller
- Kontakt:
Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace s takvim razmisljanjem tako da mi ne pada na pamet upustat se u nekakvu raspravu s tobom al evo jedan video u kojem ces vjerujem uzivat i u pjesmi i u videuchily-rz je napisao/la:Ajde,mogu preci i preko toga da cete nas izdominirati,lagano proci ali da ce najsmijesniji ultrasi u Njemackoj izdominirati nekog na tribinama e jbg sadgerdmuller je napisao/la: Kakva dominacija na terenu takva i na tribiniŠećko sta kazes??? A sad u London napravit domacinsku atmosferu i pobjediti
![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.
po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:
......................neuer................
..rafinha..boateng..van buyten..contento..
...........luis gustavo...kroos................
..robben............muller........shaqiri......
.......................gomez.....................
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine.gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace

Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad

Kao fan Bayerna (ako uistinu jesi takav) trebao bi znati da Boateng ne može igrati zbog kartona.Panda je napisao/la: po meni bi ovo trebao biti sastav protiv arssenala u londonu:
I manite se paljevine i dječijih provokacija. Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.
Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje.

Vom Jäger zum Gejagten
Tvoj sastav nema smisla,pogotovo kad je u pitanju prvi mec u Londonu...Zasto da cuvamo igrace za prevenstvo kada bjezimo 15/16 bodova od 2.plasirane ekipe...Sto se mene tice u punom sastavu!! Sa Mandzom u napadu,na krilima Ribery i Robben ( po nekim mogucnostima i Muller)...Dante i Boateng nek cinu bedem odbranePanda je napisao/la:treba u ovome dvomecu protiv arsenala odmoriti igrace iz prvih 11 i dati priliku onima koji manje igraju jer nas ocekuje zavrsnica prvenstva, kupa i naravno daljnje takmičenje u ligi šampiona.

uff totalno sam zaboravio na kartone. nista onda ubaciti tymoschuka, znao je odigrati stopera protiv ovakvih ekipa
geronimo je napisao/la: Dakle, bolje sačekati tekmu dostojanstveno i onda (s razlogom, nadam se) omalovažavati protivnika, ako se kome prohtje.

Do danas sam govorio, ne samo ja, svi sa Arsenalovog topica, da ste jači od nas, da smo underdogsi u ovoj tekmi, ali ima 180 minuta, lopta je okrugla.
Eto, najbolji primjer ste imali danas u ekipi protiv koje igrate. Vidjeli ste šta se desi ako se unaprijed upiše pobjeda.geronimo je napisao/la:Nedaj bože (a neće sigurno) da igrači shvate ovako olako svog protivnika kao vi pojedinci sa ovog foruma.

Inače momak je legenda mislim na Sea
- supermario
- Kontakt:
kao sto je Gera rekao :BOATENG je suspendovanxinxee je napisao/la:.Dante i Boateng nek cinu bedem odbrane

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
zna bajern jako dobro kako se postaviti protiv svake ekipe. nebitno je li dortmund, mainz ili arsenal.
i za bajern i za arsenal bi bilo najbolje da izvede sastav koji sam ja napisao... vjerujte mi....
i za bajern i za arsenal bi bilo najbolje da izvede sastav koji sam ja napisao... vjerujte mi....
- gerdmuller
- Kontakt:
Ne napadaj čovjeka bezveze, nije daleko od istine.geronimo je napisao/la:gerdmuller je napisao/la: Vidim koliko se razumijes u Bayernove navijace

Gledam ovaj klip kad vidim nešto mi poznat grad

E pogodio si u srž.Nisam siguran ali mislim da je forumas Omer lijepo opisao razliku između domacih i gostujucih utakmica.Mnogo njih imaju zabranu prisustovati domacim utakmicama a to mnogi ne znaju i onda pisu kako su nam ultrasi među ili cak najjadniji u Njemackoj.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bajernovi ultrasi su daleko od vrha Njemacke ultra scene a da ne pricamo o Evropi,u kojoj mjeri ce se cuti na Emiratu ovisi od rezultata jer Arsenalovi simpatizeri/navijaci se obicno naloze u ovakvim utakmicama,.Dakle 3 do 5 hiljada ultrasa iz Mjunica moze biti glasnije od ostalih 55 hiljada ljudi jedino da ovi konstantno sute a sumnjam da ce to biti slucaj u jednoj ovakvoj utakmici..
Ako je takva situacija onda i ja tvrdim da cemo u revansu imati domacinski ambijent,.Arsenal Away Boysi su je.beno glasni..
Old Trafold,Mancester-Arsenal,rezultat 8- 2 za domacina,uzivaj
[youtube][/youtube]
Ako je takva situacija onda i ja tvrdim da cemo u revansu imati domacinski ambijent,.Arsenal Away Boysi su je.beno glasni..
Old Trafold,Mancester-Arsenal,rezultat 8- 2 za domacina,uzivaj

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.