Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kako ce ih Bayern razbit to je strasno.
ja da sam umjesto wengera ne bih ni dosao na utakmici, neka registruju 0-3Rikardo je napisao/la:Kako ce ih Bayern razbit to je strasno.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Carragher23
- Kontakt:
kako ce gospodin Wenger i njegova momcad usutkati sve na Allianz Areni a i ovdje na forumu ove sto pisu svakakve nebuloze
LIVERPOOL FC
Wenger: "We were not good enough to win today. It's as simple as that." #AFCvBRFC
"We made a massive mistake on the goal. I don't want to go into much detail about it."
"It is very painful and disappointing to lose a game like that. It is now important to focus on the next game.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
neka prvo usutka blackburnCarragher23 je napisao/la:kako ce gospodin Wenger i njegova momcad usutkati sve na Allianz Areni a i ovdje na forumu ove sto pisu svakakve nebuloze
sve su pite pitice, samo burek pitac je
nedo Bog trenutno na pdfu licne zatrazit 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Wenger vise ne zna dovesti igraca. To je cinjenica od koje ne mozes pobjeci. Kad je zadnji put doveo pojacanje da kazes da je bas pojacanje a ne flop? On se u svojoj usranoj filozofiji totalno izgubio i veze on nema kako se nositi sa ovim modernim fudbalom.BigBigBang je napisao/la:Zaboravio si reci da Wenger na raspolaganju ima neogranicen budzet ali on stedi, i pare za transfere salje na svoje tajne racune na Kajmanskim otocima.
Bolje je da godisnje dovede 2 igraca kako treba a ne 5 bezveznjaka. Ostalo popunis svojim mladim igracima i idemo dalje......
Normalno da nema pare kad ih trosi na Chamakha, Gervinha, Santosa i ostale tarabe.
Bolje da ne dovodi nikog, ako vec ne zna ili ne moze dovesti POJACANJE.
I sta nama vredi da izbacimo Bayern kada u iducem kolu ispadaju od Galatasaraya!!!! Nemaju ljudi pobjednicki mentalitet i to ti je!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
sami sebi krivi yebat ih. šta ljudi šutnuli jednom na gol i dali go pa šta. oni se mislili šetkat po terenu i sama od sebe će se utakmica dobit. glupljih igrača od arsenalovih nisam vidio. ovo se godinama ponavlja. ne razumiju da je svaka utakmica podjednako bitna, nebitno bila to liga kup utakmica protv šestoligaša i finale LP. majmuni glupi. mrš svi odreda. Žao mi onog jacka najviše. Da je umjesto monreala gibbs bio, od one 2 lopte što mu je gurno jack jedna bi ušla.
Gervinho majmun jedan, majmunčina glupa. seto jedno , ****, sve najgore
Gervinho majmun jedan, majmunčina glupa. seto jedno , ****, sve najgore
Vođa zna.
Lagana pobjeda Arsenala ce da bude u utorak.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BluesForever
- Kontakt:
Bez obzira na sve ja navijam da vi ove sezone osvojite LPi bilo bi mi jako drago da je vi osvojite,još vam je LP ostala ove sezone igraci trebaju dati svoj maksimum u ovom takmicenju.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
ja sam ubijedjen u pobjedu Arsenala u utorak. toliko će biti motivirani posle ovog poraza da će grist teren. Bayern jednostavno neće znat odakle ih tuku više. izdominiraćemo ih
Vođa zna.
Ma ne moraju ni da grizu. Ona skupina Bayernovih luzera, predvodjena Lahmom i Schweinsteigerom, nece nikad nista osvojit. Bilo na klupskom, bilo na reprezentativnom nivou.nedim1993 je napisao/la:ja sam ubijedjen u pobjedu Arsenala u utorak. toliko će biti motivirani posle ovog poraza da će grist teren. Bayern jednostavno neće znat odakle ih tuku više. izdominiraćemo ih
Santi, Jack i Poldi za sigurnih 3-0!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Obicno ide jedna losa, i onda jedna sa puno golova, vidjeti cemo hoce li i sada biti tako.
Celik!3,2,2.
- supermario
- Kontakt:
a momci bs ste se isfurali sad, cuj 3:0, cuj razvali ce te nas
. Da kazes 1:0 to bi razumio al ovako...

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako bude rani gol, i onda jos uz sve ovo danas, moglo bi biti da napravimo dobru prednost pred drugu utakmicu.
Celik!3,2,2.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
mi se Bayernu mozemo samo sageti.. sa ovakvim kurcinama od igraca mi se nemamo cemu nadat.. yebes ti to, 3. telefon u ove dvije nepune sezone sam danas razbio,zato sam sebi reko nema vise nerviranja zbog kurcina, kad njima nije stalo ni trun sto bi meni bilo ovoliko?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.