PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
http://www.****/artikal/5521783/ps1-p ... konverter/
Ako imas joystick za PS2, preporucujem ti ovo. Ja sam preko ebay-a cak narucio i za 10KM.
Ako imas joystick za PS2, preporucujem ti ovo. Ja sam preko ebay-a cak narucio i za 10KM.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e i ovo bih mogao potrazitGoalgetter je napisao/la:http://www.****/artikal/5521783/ps1-p ... konverter/
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Imam ovaj phoenix patch.Zanima me mogu li ja upasti u ligu i koji vi patch koristite.
I imal' ko voljan da bacimo sad jednu da vidite sta je pravi igrac.
1946
- hule_barca
- Kontakt:
hehe...i ja isti koristim patch...nema ti veze koji je patch...bitno je samo da ubacis roster za online igranje koji se koristi ovdje ostalo nebitnoHead je napisao/la:Imam ovaj phoenix patch.Zanima me mogu li ja upasti u ligu i koji vi patch koristite.
Mes Que Un Club
- Evolution87
- Kontakt:
igra se sa deemaz patchom. Prijavi se i ides na listu cekanja. I kad bude prazno mjesto uletisHead je napisao/la:Imam ovaj phoenix patch.Zanima me mogu li ja upasti u ligu i koji vi patch koristite.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ajde dajte da ubacim taj roster i da odigramo jednu prijateljsku.Imal' zainteresovanih.
1946
- hule_barca
- Kontakt:
http://www.2shared.com/file/xxzWm5Vs/Pa ... natas.html" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Ajde dajte da ubacim taj roster i da odigramo jednu prijateljsku.Imal' zainteresovanih.
to ubacis u kitserver/dat/o_text.afs
Mes Que Un Club
ajd nam napravi sobu da odigramo jednu.hule_barca je napisao/la:http://www.2shared.com/file/xxzWm5Vs/Pa ... natas.html" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Ajde dajte da ubacim taj roster i da odigramo jednu prijateljsku.Imal' zainteresovanih.
to ubacis u kitserver/dat/o_text.afs
1946
Samo pazi , najprikladnije bi ti bilo da koristiš deemaz 8.0 patch koji se koristi i u BSC online master ligi , jer inače svi timovi i sve će ti biti pomiješano.. Taj deemaz možeš skinuti odavde:Head je napisao/la:Ajde dajte da ubacim taj roster i da odigramo jednu prijateljsku.Imal' zainteresovanih.
http://masterliga.balkans" onclick="window.open(this.href);return false; c.org/pes6-download-i-uputstvo/
(izbriši razmak u linku , ovdje na forumu je cenzurisano)
Ne treba mu to , treba mu samo tri fajla sto je hule postavio ..
Sloboda Tuzla !!!
kad bi tih 8 fajlova skidao to je kao da pes skida, to mu je nepotrebno, dakle samo su mu transfer fajla potrebna što je hule postavio i mora ih ubaciti u kitserver/dat/0_text.afs ili preko DKZ STUDIA ako zna, na BSC je Deemaz 8.0 Edition, velika je to razlikaviKK je napisao/la:Samo pazi , najprikladnije bi ti bilo da koristiš deemaz 8.0 patch koji se koristi i u BSC online master ligi , jer inače svi timovi i sve će ti biti pomiješano.. Taj deemaz možeš skinuti odavde:Head je napisao/la:Ajde dajte da ubacim taj roster i da odigramo jednu prijateljsku.Imal' zainteresovanih.
http://masterliga.balkans" onclick="window.open(this.href);return false; c.org/pes6-download-i-uputstvo/
(izbriši razmak u linku , ovdje na forumu je cenzurisano)
Ma joj znam ja da je najpreče imat 3 fajla sa rosterima , i da s tim možeš igrat (nisam ni ja glup) , al kažem da će mu apsolutno sve biti izmješano ako ostavi Phoenix patch, od grbova pa do dresova , izgleda igrača i kopački ... Ako mu to ne smeta , onda je ok.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo i ovdje da napisem da vidi vlasnik tottenhama da ne bude naporan i da me ne oznacava svako malo na fb. Da znas da si sada tamo i blokiran i mozes mi slati poruke preko foruma. Dogovorili smo vecernji termin. Subota ili nedelja, po hiljaditi put ti ovo govorim i molim te da ne budes vise naporan 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHBosniacum Lilium je napisao/la:evo i ovdje da napisem da vidi vlasnik tottenhama da ne bude naporan i da me ne oznacava svako malo na fb. Da znas da si sada tamo i blokiran i mozes mi slati poruke preko foruma. Dogovorili smo vecernji termin. Subota ili nedelja, po hiljaditi put ti ovo govorim i molim te da ne budes vise naporan
Daj ba hahahaahahaahahahaah
Vjerujes da ja dobijem slom zivaca kad sa njim dogovaram utakmice,dogovoris jedan termin on deseti nadje i hoce tad igrat,oznacava nekakve utakmice,video klipove,slike ma budala lik.hahahhahaa
Oj oplaka majke mi haahahahahahaaah
Zato sam ga blokiro ahahahahha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Joj kad se sjetimAgresivnoDjubre je napisao/la:AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHBosniacum Lilium je napisao/la:evo i ovdje da napisem da vidi vlasnik tottenhama da ne bude naporan i da me ne oznacava svako malo na fb. Da znas da si sada tamo i blokiran i mozes mi slati poruke preko foruma. Dogovorili smo vecernji termin. Subota ili nedelja, po hiljaditi put ti ovo govorim i molim te da ne budes vise naporan
Daj ba hahahaahahaahahahaah
Vjerujes da ja dobijem slom zivaca kad sa njim dogovaram utakmice,dogovoris jedan termin on deseti nadje i hoce tad igrat,oznacava nekakve utakmice,video klipove,slike ma budala lik.hahahhahaa
Oj oplaka majke mi haahahahahahaaah
Zato sam ga blokiro ahahahahha
SAMO ČELIK !
Gdje da se prijavim za ovu ss.ba ligu i imal' neko da raspolozen sad za jednu utakmicu. 
1946
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kopija rodnog lista,samo ovdje sliku ubacis i to je to.Head je napisao/la:Gdje da se prijavim za ovu ss.ba ligu i imal' neko da raspolozen sad za jednu utakmicu.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Kopija rodnog lista,samo ovdje sliku ubacis i to je to.Head je napisao/la:Gdje da se prijavim za ovu ss.ba ligu i imal' neko da raspolozen sad za jednu utakmicu.
1946
Ubacio sam ovaj deemaz patch cijeli,ali kad igram ex mec rvp mi je u arsenalu i tako jos neki stariji transferi.Ima li neko normalan of iz my documentsa da mi upload ili je tako uradjeno da su noviji transferi samo kad se igra online 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.