FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Isključujući Barcelonu, Real Madrid (58) i Atletico Madrid (44) su jedine dvije ekipe koje su u ovoj ligaškoj sezoni postigle više pogodaka od Messija (37). 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ovo j vise postalo smor gledati.Covjece sta ljudi mogu fuliti pa ovo je sramota.
Onog Alexisa treba zatvoriti u samnicu i tjerat ga da jede svoja ****.Covjek je odron.Nema Barcelona nista od njegove trke kad on od 2 zicera 0 puta osuta.Da je fulio ne bi nista komentarisao.Ovako on od 200% prilike napravi kontra faul.
Zadovoljan sam igrom komplet ekipe sem krila naravno.Messi brilijantan.Imao je jedno 3 key passa ali kad flopine ne znaju dzaba...
Thiago solidan , uradio je par perverziaj na terenu...
Valdez za pohvalu.Kod gola je bio nemocan.Ostatak odlicno uradio
Onog Alexisa treba zatvoriti u samnicu i tjerat ga da jede svoja ****.Covjek je odron.Nema Barcelona nista od njegove trke kad on od 2 zicera 0 puta osuta.Da je fulio ne bi nista komentarisao.Ovako on od 200% prilike napravi kontra faul.
Zadovoljan sam igrom komplet ekipe sem krila naravno.Messi brilijantan.Imao je jedno 3 key passa ali kad flopine ne znaju dzaba...
Thiago solidan , uradio je par perverziaj na terenu...
Valdez za pohvalu.Kod gola je bio nemocan.Ostatak odlicno uradio
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- JohnLennon
- Kontakt:
Rekorde obara zahvaljujuci golovima upravo u malim utakmicama. Kara redovno Real Sociedad, mali Real. Postenog trofeja kao i cijeli njegov tim nije osvojio od Ronaldinha, od 4 Zlatne lopte nije zasluzio brat bratu dvije. Dakako.Ado1921 je napisao/la: Ekspert za obaranje rekorda,ekspert za kar.nje malog Reala,ekspert za trofeje,4 zlatne lopte.Nema sta
Sljedece kolo Barca protiv Seville. Sevilla je ove sezone grozna. Trljaj ruke, bice golova Messija.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
malo je falilo, čist gol poništenazTer je napisao/la:sanjao sam da je barsa pobijedila 3:1, igrat ću dvicu i 3+
zbog lokalnih sportskih događaja, bio sam u mogućnosti gledat samo drugo poluvrijeme. obradovao me sam pristup, nije se paničilo niti srljalo i odma se lakše dolazilo u prilike. ipak, ne mogu bit zadovoljan kad se sve sabere. granada je nekoliko puta baš "izradila" odbranu barse i relativno lako došla u priliku. za ovaj rezultat treba zahvalit samo valdesu, koji je ponovo skinuo 100% šansu, ali suci nisu mogli povjerovat da je on nešto odbranio, pa nisu ni sudili korner
i da, messi najbolji ikad.
Pusti se ti svoje iskompleksiranosti i pisanja gluposti.JohnLennon je napisao/la:Rekorde obara zahvaljujuci golovima upravo u malim utakmicama. Kara redovno Real Sociedad, mali Real. Postenog trofeja kao i cijeli njegov tim nije osvojio od Ronaldinha, od 4 Zlatne lopte nije zasluzio brat bratu dvije. Dakako.Ado1921 je napisao/la: Ekspert za obaranje rekorda,ekspert za kar.nje malog Reala,ekspert za trofeje,4 zlatne lopte.Nema sta
Sljedece kolo Barca protiv Seville. Sevilla je ove sezone grozna. Trljaj ruke, bice golova Messija.
Nego jesi li ti vidio ovu igru veceras ?
Dominaciju kakvu Real nikada nije, niti ce ikada imati u jednoj utakmici ?
A nisu ni blizu svojih mogucnosti odigrali.
I to bez glavnih igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
ForcaBarca
- Kontakt:
Ma ja upravu si za Sevillu kad joj je Penaldo zbio tri sta ce tek onda Messi uradit.JohnLennon je napisao/la:Rekorde obara zahvaljujuci golovima upravo u malim utakmicama. Kara redovno Real Sociedad, mali Real. Postenog trofeja kao i cijeli njegov tim nije osvojio od Ronaldinha, od 4 Zlatne lopte nije zasluzio brat bratu dvije. Dakako.Ado1921 je napisao/la: Ekspert za obaranje rekorda,ekspert za kar.nje malog Reala,ekspert za trofeje,4 zlatne lopte.Nema sta
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
JohnLennon je napisao/la:Rekorde obara zahvaljujuci golovima upravo u malim utakmicama. Kara redovno Real Sociedad, mali Real. Postenog trofeja kao i cijeli njegov tim nije osvojio od Ronaldinha, od 4 Zlatne lopte nije zasluzio brat bratu dvije. Dakako.Ado1921 je napisao/la: Ekspert za obaranje rekorda,ekspert za kar.nje malog Reala,ekspert za trofeje,4 zlatne lopte.Nema sta
Navijac sam Liverpoola,al moram ti reci da sa tim komentarima sramotis sebe al stvarno,al ako sramotis sebe makar skloni sliku te igracine jer sramotis i njeg stim komentarima,, Realno Messiju nema ravnog .. pozz navijacima Barce
- Cautinho
- Kontakt:
Ispada da Messi mora zabijati samo velikima.
Glupost je s vama diskutovati.
Trebamo uzivati u Barcinoj igri,Messiju i ostalim madzionicarima.N redu je Milan,jedva cekam.
Glupost je s vama diskutovati.
Trebamo uzivati u Barcinoj igri,Messiju i ostalim madzionicarima.N redu je Milan,jedva cekam.
Keep walking.
- JohnLennon
- Kontakt:
Protiv Milana nas ocekuje festival penala. Naravno, dosudjenih Barci dakako. Prosle sezone tri, nastavit ce se u istom duhu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Amin.JohnLennon je napisao/la:Protiv Milana nas ocekuje festival penala. Naravno, dosudjenih Barci dakako. Prosle sezone tri, nastavit ce se u istom duhu.
kanto kanto bacas li ga na pedra trenutno ? btw i veceras smo imali priliku gledati dive show u reziji cesca fabregasa i pedra , nije troll istina zivaM4kaveli je napisao/la:Zasto odgovarate poslije @paje najvecem kompleksasu @JohnLenonu aka D10S-u ?
Ili malom @geoxu koji veze o fudbalu nema ?
Odlicna utakmica.
Busquets doktorski kao i obicno.
Mascherano je poglup igrac i veceras je ispadao k'o Pandza.
Alcantara odigrao vrlo dobro i imao par nevjerovatnih driblinga.
Barca ostecena, sudije lose.
JohnLennon je napisao/la:Protiv Milana nas ocekuje festival penala. Naravno, dosudjenih Barci dakako. Prosle sezone tri, nastavit ce se u istom duhu.
Placi kompleksasu.
Da te pobijem ( kao i uvijek ) i dokazem ljudima kome se to sviraju penali.
Samo Primera, dakako.
Liga penalties awarded-conceded since Mourinho joined Madrid in 2010:
Barcelona 17-11 (+6),
Real Madrid 30-5 (+25).
Skoro duplo vise penala za Real a vise od duplo sviranih protiv Barce nego protiv Reala.
Pljas, pljas.
Ovdje sva prica zavrsava.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Penali svirani za Real svi su postojali.
Milan, Liga prvaka. Granada, Liga.
Koliko samo argumenata u par riječi, nevjerovatno.JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
Nadmašio si sam sebe.
- JohnLennon
- Kontakt:
Znam lave. 
Jos koliko pa da meces taj avatar?
Jos koliko pa da meces taj avatar?
JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
Poklopi se.
Nakon ovih gluposti si zasluzio da ides na ignore listu, ali posto si mi simpatican i volim te unistavati argumentima ( pogotovo u zadnje vrijeme ) ostavit cu te.
Sto ga naruzi hhahahhahahM4kaveli je napisao/la:JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
Poklopi se.
Nakon ovih gluposti si zasluzio da ides na ignore listu, ali posto si mi simpatican i volim te unistavati argumentima ( pogotovo u zadnje vrijeme ) ostavit cu te.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Još jedna pobjeda pa koliko je Barca jak tim najjači u historiji nogometa, ne samo nogometa još nisam vidio neki tim u nekom sportu da vrši ovakvu dominaciju da pišaju po svima kao što to Barca radi.Pa Barca izgubi samo 2,3 put u godini ! pa kad samo pogledaš koliko utakmica imaju i izgube 2,3 put DOMINACIJA !
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- JohnLennon
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:.
Mislio sam sutiti, ali kad si se ovako ubezobrazio, ne smijem ostati nedorecen.
Prva stvar. Procitaj ponovo ono sto sam ja napisao vezano za penale. Dakle, jos jednom: govorio sam o penalima koji su se Barci svirali protiv Milana, odnosno penalima u Ligi prvaka. A onda ti u svom stilu uletis i s ponosom postavis dio clanka u kojemu pise "Liga penalties awarded-conceded since Mourinho joined Madrid in 2010". Nikakve argumente vezane za penale Lige prvaka i Barcu nisi iznio te te to cini nepodobnim za diskusiju i ne treba te uzeti ozbiljno, sto je jos gore, ponosno o tim nekakvim nepostojecim argumentima pricas. Pricalo se o jednom, ti si prebacio na drugu temu. Mozemo raspravljati o Ligaskim penalima, ali kada bude vrijeme i mjesto. Sada, u ovom trenutku njih nije spominjao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.