Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Caceres veceras prejak, koja zvjer.
Meni nismo toliko losi, ima ideje samo nas ne ide nikako, umorni smo dosta, trebao je odmoriti on ili vucka ili matrija pa cak mozda i vidala. Nadam se da mozemo nesto do kraja.
Gio totalno van forme.
Meni nismo toliko losi, ima ideje samo nas ne ide nikako, umorni smo dosta, trebao je odmoriti on ili vucka ili matrija pa cak mozda i vidala. Nadam se da mozemo nesto do kraja.
Gio totalno van forme.
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 16 feb 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
bravo contee, bravo daj nam polovnjaka i jednu te istu formaciju koju su procitali i hajmo do novih remija i poraza
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Conte-ova utakmica.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
ne ide u nastvku, sve na silu. Umora se tek sad osjeti, jer je vecina igrac igrala u Glazgow-u.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Hajte sad malo sudiju napadnite,niste odavno se vadili na sudije 
- AvantiSignora
- Kontakt:
MIslim nema veze poraz, al da igrac moze ostati i dalje na teren nakon onog udarca na Pirla, to mi nejde u glavuu-
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
zasto nije dopustio da se izvede korner a nije bila istekla 4. minuta nadoknade?????????
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Po meni Conte totalno fulio sa izmjenama,nakon sto je Vucinic izasao automatski se i Matri pogubio koji od tad bukvalno loptu nije primio,uz Vucinica je napad Juvensuta kolko tolko opasnije izgledao ako nista radi tog nekog dodatnog prostora koji se ostavlja uz jos jednog spica,ovaj mali Giovinco se totalno pogubio
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 feb 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Govorio je 5 sekundi,5 sekundi 5 sekundi,ali niko od vas nije pozurioContentissimo je napisao/la:zasto nije dopustio da se izvede korner a nije bila istekla 4. minuta nadoknade?????????
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ne mogu se oteti dojmu da je ovaj poraz uvjetovan katastrofalnim suđenjem, pa za ono se crveni dobiva i u Trebinju, a ne u Rimu.
Mi loši, umorni, bezvoljni, nismo zaslužili pobjedu, ali nismo ni zaslužili poraz. Ali kako god, sve je manje i manje utakmica do kraja, a Juventus ostaje prvi na tabeli.
SALUTATE LA CAPOLISTA
Mi loši, umorni, bezvoljni, nismo zaslužili pobjedu, ali nismo ni zaslužili poraz. Ali kako god, sve je manje i manje utakmica do kraja, a Juventus ostaje prvi na tabeli.
SALUTATE LA CAPOLISTA
- AvantiSignora
- Kontakt:
sadipe90 je napisao/la:Govorio je 5 sekundi,5 sekundi 5 sekundi,ali niko od vas nije pozurioContentissimo je napisao/la:zasto nije dopustio da se izvede korner a nije bila istekla 4. minuta nadoknade?????????
Sanjine hajde ti promjeni jos koji nick..
Kako je ovaj Conte ograničen , gura astronauta padoina koji ne zna dodat lopte baš kao što se kod nas gura familija u prvi tim.Promjenio je na 4-3-3 i naravno tu je neizostavni padoin .....U napadu Matri i ako je pokazalo po ko zna koji put da je drvo, i onda kao šlag na tortu ubacivanje anelke koji sa svojih 600. godina može samo zadržati loptu a Quagliarella koji je najbolji napadač sa Vučinićem ostaje na klupi jer ograničeni Giovinco treba dobiti priliku koji je cirkusant , samo mu treba dati loptu da žonglira nizašta drugo nije.......bravo Conte ko po zna koji put za ovakve igrače...nekad je prolazilo al' neće uvijek....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
ne znam o kome pricas,provaljivas se bezvezeAvantiSignora je napisao/la:sadipe90 je napisao/la:Govorio je 5 sekundi,5 sekundi 5 sekundi,ali niko od vas nije pozurioContentissimo je napisao/la:zasto nije dopustio da se izvede korner a nije bila istekla 4. minuta nadoknade?????????
Sanjine hajde ti promjeni jos koji nick..
- Contentissimo
- Kontakt:
sta napadate Padiona???? koji je on qrac kriv, ako treba nekog napadati onda je to Gio, njega nema ni na mapi ima vec 2 mjeseca....
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
ElLoco7 je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poraz se desilo nakon LP, protiv napaljenog protivnika. Nema veze idemo dalje, Roma ionako nece nigdje, mozda u Ligu Uefe
. Nek se raduju, Juve ce na kraju uzeti trofej,aBd.
Umora, ne zaintersiranost pojednih igraca u doveli do veoma lose utakmice, pogotovo u 2 dijelu. Prakticki nisam imali sanse, jer su skoro svi zakazali, od Pirla pa do Matrija.
Umora, ne zaintersiranost pojednih igraca u doveli do veoma lose utakmice, pogotovo u 2 dijelu. Prakticki nisam imali sanse, jer su skoro svi zakazali, od Pirla pa do Matrija.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma gio ko inace, nevidljiv i trci u offside..Fali0 nam je Marchisio i te kako, al sta se moze, Idemo dalje.
Očit mentalni problem protiv ekipa koje imaju više motivacije u datom momentu, a ekipama koje igraju sa Juventusom motivacije ne nedostaje.
Sve izgubljene utakmice su bile protiv ekipa koje su u teškoj situaciji bile i kojima je Juve odskočna daska, a i nakon tih utakmica nastave po starom.
Nisam iznenađen nešto, očekivao sam bod iskreno, ali slabo je ovo bilo, tromo i umorno.
Nažalost, nije nam ovo trebalo jer prosipamo bodove i napoli nas može prestići za 2 kola.
Nije da me nešto specijalno brine taj mogući scenarij, ali naravno da nam treba biti krivo jer smo u ovom momentu trebali bježati mnogo više nego što tabela pokazuje.
Sve u svemu, ne znamo igrati na remi, ili pobjeda ili poraz.
Reakcija će uslijediti svakako, kao i uvijek.
Sve izgubljene utakmice su bile protiv ekipa koje su u teškoj situaciji bile i kojima je Juve odskočna daska, a i nakon tih utakmica nastave po starom.
Nisam iznenađen nešto, očekivao sam bod iskreno, ali slabo je ovo bilo, tromo i umorno.
Nažalost, nije nam ovo trebalo jer prosipamo bodove i napoli nas može prestići za 2 kola.
Nije da me nešto specijalno brine taj mogući scenarij, ali naravno da nam treba biti krivo jer smo u ovom momentu trebali bježati mnogo više nego što tabela pokazuje.
Sve u svemu, ne znamo igrati na remi, ili pobjeda ili poraz.
Reakcija će uslijediti svakako, kao i uvijek.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.