Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Osjetio se Celtic!
Neki su jos bili u Glasgowu a neki su imali losu noc. Dobro smo i prosli. Roma mogla dobiti i sa vise razlike. Razocaran sm sa nekim igracima ali ne bih o imenima.
Idemo u nastavak prvenstva. I dalje smo prvi. Forza Juve!
Neki su jos bili u Glasgowu a neki su imali losu noc. Dobro smo i prosli. Roma mogla dobiti i sa vise razlike. Razocaran sm sa nekim igracima ali ne bih o imenima.
Idemo u nastavak prvenstva. I dalje smo prvi. Forza Juve!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Juve nje lose igrao, opet je samo izostajala realizacija. Pohvale zasluzuju samo Caceres i Buffon.
Roma imala malo srece, ali iskoristila svoje sanse i super takticki odigrala drugo poluvrijeme.
Sudjenje katastrofa, sto zbog faula, sto zbog penala Lichtsteinera.
Roma imala malo srece, ali iskoristila svoje sanse i super takticki odigrala drugo poluvrijeme.
Sudjenje katastrofa, sto zbog faula, sto zbog penala Lichtsteinera.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj Conte stvarno smijesan trener neka ide iz Juventusa.
Covjek takticki razmontira Celtic i osiguran prolaz vec u prvoj utakmici, drzi prvo mjesto u ligi sad jos treba svaku utakmicu da pobjedi. Dajte odvadite malo pa ne moze se svaka ali bas svaka tekma pobijedit.
Covjek takticki razmontira Celtic i osiguran prolaz vec u prvoj utakmici, drzi prvo mjesto u ligi sad jos treba svaku utakmicu da pobjedi. Dajte odvadite malo pa ne moze se svaka ali bas svaka tekma pobijedit.
Alessandro Del Piero !
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Umor je učinio svoje, večeras smo bili nikakvi i nemoćni. Možda da je ušao onaj šut Vučinića....
Sve u svemu zaslužena pobjeda Rome. Conte se ne može kriviti, jer morao je mijenjati i Asamoaha koji je bio van utakmice, te umorne Vučinića i Vidala. Roma je postavila odličnu taktiku, iznenadila nas i ja im čestitam na tome.
Sve u svemu zaslužena pobjeda Rome. Conte se ne može kriviti, jer morao je mijenjati i Asamoaha koji je bio van utakmice, te umorne Vučinića i Vidala. Roma je postavila odličnu taktiku, iznenadila nas i ja im čestitam na tome.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Pretpostavio sam vec danas da bi mogli kiksati, jer jednostavno 3 utakmice u 7 dana su se osjetile, iako smo zaslužili remi, ali to sad i nije bitno. Gio ponovo očajan, ne mogu vjerovati koliko je pao u formi, tačno mi ga žao gledati kako se bruka
Sad slijedi 6 dana odmora pa Siene, to se mora dobiti i onda Napoli....
Sad slijedi 6 dana odmora pa Siene, to se mora dobiti i onda Napoli....
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pobjediti Sienu i onda na megdan Napoliu. Ocekujem da se tamo iskupe bilo kakvom pobjedom
.
Forza Juve!
Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
farukzidane
- Kontakt:
veceras je trebala istrcati skoro pa druga ekipa,,, ovi su preumorni i to se vidjelo od prve minute i nekrivim ih.... jednostavno nemaju snage i to je to,,
Roma je inace "velesila" ove godine
. Jednostavno nije islo, iz srijede nakon onakvog trijumfa protiv Skota, ocekivao se kiks. Igraci nisu roboti, plus sto pojedinici istorseni i trebaju odmora. Roma se cijelu sedmicu pripremala za ovaj mec, kojeg su odigrali kao da je finale.
Zadovoljan 1 dijelom, dok se u nastavku palo, razlog je umor i neke izmjene Contea. Bez obzira na sve, Juve ima prednost i nakon ovog kola.
Zadovoljan 1 dijelom, dok se u nastavku palo, razlog je umor i neke izmjene Contea. Bez obzira na sve, Juve ima prednost i nakon ovog kola.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Gledam ovaj snimak gola, opet gol iz odbice, odbi se od Vidala i pravo Tottiju na nogu, kad bi barem imali u pola sreće koliko naši protivnici.
U 7 dana tri fizičke itekako zahtjevne utakmice, morali smo negdje pasti.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Kad bi biro radije da smo ovdje pali nego s Celticom, jer u ligi jos smo prvi i imamo vremena za popraviti .
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jbg, kad Vidal nije mogao hodati, nigdje ga nije bilo...onda ti je sve jasno...
Nije to alibi, realnost je da večeras nismo imali snage, to je bilo očigledno. Šteta, jer imamo još najmanje tri tekme u Ligi prvaka, pa bi moglo biti jbeno u prvenstvu.
Nadamo se sutra kiksu Napolija, mada teško.
Nije to alibi, realnost je da večeras nismo imali snage, to je bilo očigledno. Šteta, jer imamo još najmanje tri tekme u Ligi prvaka, pa bi moglo biti jbeno u prvenstvu.
Nadamo se sutra kiksu Napolija, mada teško.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- L'Avvocato
- Kontakt:
A ovo sam i očekivao, realno. Nekako sam znao da će ući opušteno i bezvoljno. Slično kao nakon Chelsea i Shakhtara. I ovo je još jedan šugav potez saveza što su nam nakon teškog gostovanja Celticu dali utakmicu u subotu, al' hajde da ne cjepidlačimo oko toga.
Roma se čitavu sedmicu pripremala samo za ovo. Morali su dati sve od sebe kako bi se ''oprali'' koliko toliko pred navijačima. I to su i uradili. Zaslužena pobjeda. Malo su me nervirali s onim hinjskim startovima na Pirlu, potpuno bespotrebno, ali dobro ... tako se to radi na čizmi već čitavo stoljeće.
Šteta zbog ispuštenih bodova, ali nisam ljut na ekipu. Imaju bonusa pofino kod mene. Sad nek se malo odmore pa idemo na Sienu (mislim da s njima igramo).
Roma se čitavu sedmicu pripremala samo za ovo. Morali su dati sve od sebe kako bi se ''oprali'' koliko toliko pred navijačima. I to su i uradili. Zaslužena pobjeda. Malo su me nervirali s onim hinjskim startovima na Pirlu, potpuno bespotrebno, ali dobro ... tako se to radi na čizmi već čitavo stoljeće.
Šteta zbog ispuštenih bodova, ali nisam ljut na ekipu. Imaju bonusa pofino kod mene. Sad nek se malo odmore pa idemo na Sienu (mislim da s njima igramo).
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kao i lani kada je Vidal promašio loptu koja je završila u golu, a išla 2km/h.AndreaAgnelli je napisao/la:Gledam ovaj snimak gola, opet gol iz odbice, odbi se od Vidala i pravo Tottiju na nogu, kad bi barem imali u pola sreće koliko naši protivnici.
To je tako, mi nažalost već više od godinu i pol trošimo duplo više energije od protivnika, prvo zbog problema realizacije gdje vezni red mora da radi pola posla napadača, a i zbog stila koji gajimo, posjed i sabijanje protivnika u 16 gdje se uvijek mnogo više umaramo mi, a protivnik "odmara" izbijajući lopte.
No, i to će se promijeniti od jula.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
nezz ljudi kako se vi osjecate al ja bi se mogo sad ezanit psovkom 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Onaj start tottija nad Pirlom sve je poremetio. Do tad je sve islo u nasu korist, nisu do tada par puta presli centar, i onda onaj prekrsaj, prije svega je utisao na njegovu igru pa kasnije na ekipu. Kasnije su iskoristili umor koji je morao doci nakon LP...
Merda Totti! Forza Juve!
Merda Totti! Forza Juve!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nadam se da cemu se ono vratiti (Tottiu) al duplo tada.. Da je onde bilo po pravilnu crveni onda ko zna...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Vratit će se Chiellini, Asamoah će uskoro opet uhvatiti formu, dobit ćemo širinu u ekipi. Bit će to dobro.
Ove sezone smo odgrali 4 katastrofalne utakmice (vs Milan, vs Sampdoria, vs Genoa, vs Roma) i opet smo prvi na tabeli. Kada u jakoj ligi poput Serie A imaš takav luksuz da sebi možeš dopustiti 4 loše utakmice sve ti postane jasno koliko si jači u odnosu na ostale ekipe.
Ove sezone smo odgrali 4 katastrofalne utakmice (vs Milan, vs Sampdoria, vs Genoa, vs Roma) i opet smo prvi na tabeli. Kada u jakoj ligi poput Serie A imaš takav luksuz da sebi možeš dopustiti 4 loše utakmice sve ti postane jasno koliko si jači u odnosu na ostale ekipe.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ja nikad nisam procitao prosle godine da ste pisali Milan je izgubio a Juventus pobijedio jer se Milan trosi na svim stranama,,uvijek je Juve bio prejak za sve ostale,,slabo ste igrali skroz,ne znam sta je cudno u ovom porazu,,mogli su ljudi bar jos 2 dat,,to za Tottija sto nije dobio crveni,pa nije ni sa Interom Licht dobio crveni pa ste opet izgubili,jos poveli golom iz ofsajda,,btw,Totti 114,7 km na sat sutirao
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- legenda reala
- Kontakt:
Pojede vas Roma u drugom poluvremenu, nadigrali su vas u svim parametrima.Inače odlična utakmica, ona prava za fudbalske sladokusce

Šta ba, hoćeš da kažeš da je Toti trebo dobiti crveni za onaj faul nad PirlomAvantiSignora je napisao/la:Nadam se da cemu se ono vratiti (Tottiu) al duplo tada.. Da je onde bilo po pravilnu crveni onda ko zna...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.