Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
arsenal moze bajern pobjediti 3 0 samo ukoliko se bajernovci zbog nekog razloga ne pojave na utakmici...
inace ako ih dodje i sestorica (neuer, dante 4 naprijed) ne gine vam par komada
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Neutralan88
- Kontakt:
ovo je do sad nešto najgluplje što sam procitao na forumuPanda je napisao/la:arsenal moze bajern pobjediti 3 0 samo ukoliko se bajernovci zbog nekog razloga ne pojave na utakmici...

drugi put nešto pametno napiši

Jest da navijaci ovo gledaju zadnje, zele trofeje, no...

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Podolski je pojacanje, Cazorla ma koliko igrao toplo hladno je pojacanje, za novac koji je tu dovedeni su najbolji igraci. Pominjes Chamakha Santosa i Gervinha pa oni su zajedno kostali mozda 15 miliona, ti ako mozes za 15 miliona dovesti 3 bolja igraca trebo bi promjeniti zanimanje.SamoZeljo je napisao/la:Wenger vise ne zna dovesti igraca. To je cinjenica od koje ne mozes pobjeci. Kad je zadnji put doveo pojacanje da kazes da je bas pojacanje a ne flop? On se u svojoj usranoj filozofiji totalno izgubio i veze on nema kako se nositi sa ovim modernim fudbalom.BigBigBang je napisao/la:Zaboravio si reci da Wenger na raspolaganju ima neogranicen budzet ali on stedi, i pare za transfere salje na svoje tajne racune na Kajmanskim otocima.
Bolje je da godisnje dovede 2 igraca kako treba a ne 5 bezveznjaka. Ostalo popunis svojim mladim igracima i idemo dalje......
Normalno da nema pare kad ih trosi na Chamakha, Gervinha, Santosa i ostale tarabe.
Bolje da ne dovodi nikog, ako vec ne zna ili ne moze dovesti POJACANJE.
Ja sam na ovu gore tabelu ponosan, fudbal se igra zbog novca, trofeji su prolazni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- supermario
- Kontakt:
Mrsko mi citati sve gore ranije sto se pisalo pa nezz jel ovo neka neslana sala ili ????? Ako nije sala ovo je top izvala na forumu u dugo vremenaBigBigBang je napisao/la:Ja sam na ovu gore tabelu ponosan, fudbal se igra zbog novca, trofeji su prolazni.

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
-
- Kontakt:
Ako klub ne zaradjuje onda ne moze da postoji i da se nada osvajanju bilo kakvih trofeja, a ako zaradjuje onda bar moze da postoji i bar da se nada trofejima? Je li ti mozda sad glupo?
A sta navijaci imaju od tog profita? Nize cijene ulaznica?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
arsenal se moze nadati trofejima ko sto se ja mogu nadati da cu naguziti jessicu albu...BigBigBang je napisao/la:Ako klub ne zaradjuje onda ne moze da postoji i da se nada osvajanju bilo kakvih trofeja, a ako zaradjuje onda bar moze da postoji i bar da se nada trofejima? Je li ti mozda sad glupo?
- supermario
- Kontakt:
Fudbal se igra zbog trofeja i slave, novac je samo sredstvo ka ostvarivanju tog cilja. Mada je novac bitno sredstvo do tog cilja, nije jedino, i ne moze mu se davati prednost nad samom svrhom nogometa. I dalje smatram tvoj post vrhunskom provalom 

- Neutralan88
- Kontakt:
supermario je napisao/la:Mrsko mi citati sve gore ranije sto se pisalo pa nezz jel ovo neka neslana sala ili ????? Ako nije sala ovo je top izvala na forumu u dugo vremenaBigBigBang je napisao/la:Ja sam na ovu gore tabelu ponosan, fudbal se igra zbog novca, trofeji su prolazni.![]()
trofeji su prolazni

pa dobro u Arsenalu vlada politika bitno je ucestvovati

-
- Kontakt:
Sta navijaci treba da imaju? Da mozda i njih klub finansira, da im placa ulaznice? Navijaci su potrosaci koji konzumiraju fudbal, dodju na stadion i plate da gledaju top fudbal, vrhunske kvalitete evo i danas u jednoj nebitnoj utakmici smo gledali atomski fudbal
Jel im klub pruzio dobru tekmu? Jeste
A danasnji rezultat je takav to ti je ko da platis super kvalitetan film ali se on ne zavrsi kako ti odgovari ali zadovoljan si dobio si vrhunski film za novac koji si dao. Pogledajte samo tabelu ovu iznad potrosacku i uvjerite se kakav je Arsen Wenger vizionar, i fudbalski virtouoz po njoj Arsenal bi trebao ispasti a gdje smo mi ovih godina? uvijek u vrhu, uvijek u medju najboljim i u engleskoj i evropi.
Jel im klub pruzio dobru tekmu? Jeste
A danasnji rezultat je takav to ti je ko da platis super kvalitetan film ali se on ne zavrsi kako ti odgovari ali zadovoljan si dobio si vrhunski film za novac koji si dao. Pogledajte samo tabelu ovu iznad potrosacku i uvjerite se kakav je Arsen Wenger vizionar, i fudbalski virtouoz po njoj Arsenal bi trebao ispasti a gdje smo mi ovih godina? uvijek u vrhu, uvijek u medju najboljim i u engleskoj i evropi.
arsenal nema sanse biti u vrhu sve dok je wenger trener. ta budaletina je unistila klub koji svako ljeto dovede kamion crnaca iz afrike i onda misli da ce za tri hiljade maraka napraviti tim koji ce osvojiti naslov...
- supermario
- Kontakt:
Pa ti ovdje odbrani moju tezu, vidis da nije bit u novcuBigBigBang je napisao/la:Pogledajte samo tabelu ovu iznad potrosacku i uvjerite se kakav je Arsen Wenger vizionar, i fudbalski virtouoz po njoj Arsenal bi trebao ispasti a gdje smo mi ovih godina? uvijek u vrhu, uvijek u medju najboljim i u engleskoj i evropi.

Nama treba kontstantan golgeter, a ne povremeni, jer realno Giroud nece nikad postati legenda, ja bih prije Poldija koristio kao spica, ja mislim da on na toj poziciji moze najvise doprinijeti, al na ljeto podhitno rasnog strijelca kupiti, kao sto je bio van pussy, ruku na srce on je strasan igrac, i nama takav treba, koji ce u svojih 60 odigranih utakmica bar u 45 zabiti go, a sa polovnjacima koje mi imamo u spicu tesko se mi trofeju mozemo nadati
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
KAko sam je odbranio, vidi se na tabeli da Arsene Wenger daje rezultate a trosi minimalno i time obogacuje klub i jaca njegovu poziciju.supermario je napisao/la:Pa ti ovdje odbrani moju tezu, vidis da nije bit u novcuBigBigBang je napisao/la:Pogledajte samo tabelu ovu iznad potrosacku i uvjerite se kakav je Arsen Wenger vizionar, i fudbalski virtouoz po njoj Arsenal bi trebao ispasti a gdje smo mi ovih godina? uvijek u vrhu, uvijek u medju najboljim i u engleskoj i evropi.![]()
Tesko da postoji igrac koji bi u ovoj ligi (mislim na sva takmicenja pa i LP) zabio 45 golova, to ne moze ni RVP, nije mogao ni CR ni Henry, ne bi mogao ni Messi ali zadovoljio bi se ako bi uspjeli naci nekog ko moze 35 zabiti.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
haj ti pajo idi salij stravu ti si negdje nagazio opasno
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najbolji su mi ovi sto kazu nece nikad biti i onda spomenu Van Persia, igraca koji je u dvije sezone u Arsenalu uspio prebaciti brojku od 15 golova u ligi. A proveo je vise od te dvije godine u Arsenalu. Drogba je imao nesto slabiji start u EPL(kao i Giroud sad) pa postade jedan od boljih spiceva u svijetu, ko onda moze sa sigurnoscu reci da Giroud nikad nece postati? Koliko je to imao sansi danas Giroud? Pravih, ne polu sansi? Ono kad ga je pogodilo u ruku tu je pravac kretanja lopte promjenio igrac Blackburna, tako da se Giroud tu ne moze kriviti.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, ja sam još jučer rekao da sam ubijeđen u Arsenalovu pobjedu, al' ovo za luzere me nasmijalo. Jbg, ipak su u Arsenalu sve rođeni pobjednici, počevši od Szczesznog pa sve do Girouda.Greivis je napisao/la:Ma ne moraju ni da grizu. Ona skupina Bayernovih luzera, predvodjena Lahmom i Schweinsteigerom, nece nikad nista osvojit. Bilo na klupskom, bilo na reprezentativnom nivou.nedim1993 je napisao/la:ja sam ubijedjen u pobjedu Arsenala u utorak. toliko će biti motivirani posle ovog poraza da će grist teren. Bayern jednostavno neće znat odakle ih tuku više. izdominiraćemo ih
Santi, Jack i Poldi za sigurnih 3-0!

Evo na prvu gledam, ne računajući Cazorlu (svakako nije nikakav faktor u reprezentaciji Španije), nešto ne znam da je neko podigao neki trofej na reprezentativnom nivou.
S druge strane, bavarski Nijemci (Lahm, Muller, Neuer, Schweinsteiger, Gomez) su ipak osvojili svjetsku bronzu i odigrali su prošlosezonsko finale LP-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Nije lose ni luzer biti, to znaci da si stalno u finalu medju najboljim jel de? Stalno u finalima a u finalima su pare...
Sta navijaca Arsenala imaju od tih para? Osim razocarenja iz sezone u sezonu. Svaku sezonu odlaze najbolji igraci, svaki put nas u kupovima izbacuju smijesne ekipe, uspijeh je izboriti LP. Yebo ti to. Al haj bili ljudi u dugovima zbog stadiona, treba to razumjeti. Znaci od sljedece sezone nema vise tih izgovora, a i cijene ulaznica bi trebale biti razumne. Ali nesta sumnjam u to sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.