na nekom .de sajtuMajstor10 je napisao/la:Gdje mi je stranica sead kolasinac
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Novi hit kolasinca[youtube][/youtube]

sead kolasinac

sead kolasinac
neće Arslanagić zaigrat' za nas, jer je logično da igra za Belgiju .. to se zove Papetova logika
stvarno ne kontam, nama trebaju igrači u zadnjoj liniji, tako da apsolutno ne smijemo ispustiti niti jednog potencijalnog reprezentativca (Bičakčić, Kolašinac, Arslanagić), možda ima još poneki 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nama su najpotrebniji Bicakcic i Kolasinac,oni su buducnost ove reprezentacije,za njih se treba boriti svim sredstvima! Bicakcic je doduse siguran,i on bi pasos trebao dobiti do Grcke,ali Kolasinac se usutio,vala kad je Pjanic mogao odbiti Francusku moze i Kolasinac odbiti Njemacku,iako je i on sam svjestan da bi on kao i Marko Marin odigrao koju utakmicu u A timu Njemacke i kasnije ga nema nigdje,sumnjam da mu je to u interesu! ..
- Principatus
- Kontakt:
Jak kao konj, Kolasinac bi sa Lulicem i Avdijom na ledjima jos pojeo Grke.Majstor10 je napisao/la:Novi hit kolasinca[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako ova mrcina zaigra za nas imat cemo jako doborog igraca u odbrani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Što ti je reć' kvalitetan rad sa mladim igračima, naši igrači, ako imaju neku jaku stranu, bilo to tehnika, brzina ... itd, samo to forsiraju, i nigdje ih nema na ostalim poljima, a vidi se da je školovan nogometaš, koliko koristi fizičke predispozicije, toliko i glavu, ne zalijeće se grlom u jagode.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Kako je brz i eksplozivan, imas osjecaj kao da mu je svaki misic nonstop pod naponom. Sa 19 godina igra protiv Bayerna koji po Europi mlati koga hoce, sa 19 igra u CL. A ko nam drzi DM, lijevi bek nam rak rana, i jos ko nam sve sjedi na klupi, majko mila u sta nam odose ove silne prijateljske utakmice, cas sa 2 stopera, pa anonimusi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Toliko je trener bio opcaran sa njime i igrom da ga je slijedecu tutnuo na klupu i na kraj pameti mu nije bilo da ga stavlja u igru.
BTW tip jos qurcem nije mrdnuo u vezi papirologije,a to fakat nekima uopste nije jasno.,na sve nacine to i izbjegava(obaveza u klubu a ovamo odmah u Svabojnersku repku)
BTW tip jos qurcem nije mrdnuo u vezi papirologije,a to fakat nekima uopste nije jasno.,na sve nacine to i izbjegava(obaveza u klubu a ovamo odmah u Svabojnersku repku)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma nema super,evo ga moze i jednog Lulica na ledjima da nosi,blago nama,kad poredimo talenta sa igracem,koji je standardan u jednom Laziu .
Uzmu se isjecci sa youtubea najbolje scene i onda se palamudi,a greske koje je pravio tokom utakmice,ko to sisa. Popili 4 gola,a za jedan licno on krivac.
Protiv Mainza danas ni minute u ekipi,beli sto je bio takav kakvog ste ga vi prikazali.
Al nebi bili mi mi,a da ne pretjerujemo.
Momak uopste nije za beka,i to sto se vidi na snimku,samo detalji gdje je stigao ili pokupio loptu,sto nije doticni i greske postavio,pa da onda donesete zakljucke.
Uzmu se isjecci sa youtubea najbolje scene i onda se palamudi,a greske koje je pravio tokom utakmice,ko to sisa. Popili 4 gola,a za jedan licno on krivac.
Protiv Mainza danas ni minute u ekipi,beli sto je bio takav kakvog ste ga vi prikazali.
Al nebi bili mi mi,a da ne pretjerujemo.
Momak uopste nije za beka,i to sto se vidi na snimku,samo detalji gdje je stigao ili pokupio loptu,sto nije doticni i greske postavio,pa da onda donesete zakljucke.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Principatus
- Kontakt:
Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera. Hebo ti Schalke, CL, mladu Elf Huub Stevensa, Effenberga i Sammera, kad ce nam navijaci Papeta to bolje analizirati. A od Avdije ce napraviti Space Shuttle. 

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 17 feb 2013, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Smijes se svojim glupostima,cuj moze Lulica na ledjima nositi.Principatus je napisao/la:Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera.
- Principatus
- Kontakt:
Evo smijem se jos uvjek kad vidim o kakvoj apsurdnosti ja ovdje uopste moram diskutovati.Principatus je napisao/la:Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera. Hebo ti Schalke, CL, mladu Elf Huub Stevensa, Effenberga i Sammera, kad ce nam navijaci Papeta to bolje analizirati. A od Avdije ce napraviti Space Shuttle.

Ti poseres par reprezentativaca da bi pohvalio jednog kojeg za sad fakat boli qurac i za BIH repkom i papirologijom koje se tice iste.Na osnovu cega ces ga pozvati.Tutnuti u maricu pa preko grane.Principatus je napisao/la:Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera. Hebo ti Schalke, CL, mladu Elf Huub Stevensa, Effenberga i Sammera, kad ce nam navijaci Papeta to bolje analizirati. A od Avdije ce napraviti Space Shuttle.
Spika ti je ali ono bas.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Statistika doticnog,koji moze Lulica na ledjima nositi
http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjek svega 3 utakmice odigro po 90 minuta,jednu u Bundesligi,1 ligi sampiona,1 u kupu. I naravno moze Lulica na ledjima nositi.Pa kakav smo mi narod yebote.
Da bude stvar gora,ni pogledali utakmice protiv Bayerna nisu,a satrase se komentarisuci.
http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjek svega 3 utakmice odigro po 90 minuta,jednu u Bundesligi,1 ligi sampiona,1 u kupu. I naravno moze Lulica na ledjima nositi.Pa kakav smo mi narod yebote.
Da bude stvar gora,ni pogledali utakmice protiv Bayerna nisu,a satrase se komentarisuci.
- Principatus
- Kontakt:
Ja po nikom ne serem. Ili sam izmislio da je covjek presao iz 2. Ruske u Bijelorusiju? A ako sama ta istina vrijedja, to onda dovoljno govori.harishp je napisao/la:Ti poseres par reprezentativaca da bi pohvalio jednog kojeg za sad fakat boli qurac i za BIH repkom i papirologijom koje se tice iste.Principatus je napisao/la:Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera. Hebo ti Schalke, CL, mladu Elf Huub Stevensa, Effenberga i Sammera, kad ce nam navijaci Papeta to bolje analizirati. A od Avdije ce napraviti Space Shuttle.
Sere se ovdje dosta po pojedinim, kako bi se Pape uzvisio. Grcka postade Brazil. Kolasinac kloc. Hitzfeld moron zbog Seferovica koji eto nije neki potencijal. Svabe budale sto zovu Kolasinca kloca, a mi pametni, Sammer i Stevens moroni, Pape mag za njih. Paralelna stvarnost. Neka hvala.
stavi i njegovu sliku malo na avatar, odlucio igrati za njemacku U20, a papire za nastup u nasem dresu mu nije bas zanimljivo ganjati, iako mu je jasno receno da ga zelimo i da se racuna na njega.
grcka nije brazil, grcka je 7 mjesta plasirana bolje od brazila na FIFA-inoj listi.
grcka nije brazil, grcka je 7 mjesta plasirana bolje od brazila na FIFA-inoj listi.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Kucas na pogresna vrata.Momak je razgovarao sa vec jednim selektorom dao mu obecanje,zatim je uslijedio poziv u Ljubljanu da se konacno upozna sa svim procesom oko papirologije i ostalih detalja.Ili da ucini kao Bicakcic sto je ucinio.On odgovorio da ne moze jer ima obaveza u klubu.Sto je naravno bila notorna laz,vec se isti moment javio u U-20 Njemacku repku.Principatus je napisao/la:
Ja po nikom ne serem. Ili sam izmislio da je covjek presao iz 2. Ruske u Bijelorusiju? A ako sama ta istina vrijedja, to onda dovoljno govori.
Sere se ovdje dosta po pojedinim, kako bi se Pape uzvisio. Grcka postade Brazil. Kolasinac kloc. Hitzfeld moron zbog Seferovica koji eto nije neki potencijal. Svabe budale sto zovu Kolasinca kloca, a mi pametni, Sammer i Stevens moroni, Pape mag za njih. Paralelna stvarnost. Neka hvala.
Znaci svi budale,on pametan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Taj koji je otisao u Bjelorusiju, bio je clan nase mlade repke, promovisan u A tim, gine na terenu, ima najveci radijus kretanja, igra jednu jako zahtjevnu poziciju s puno uspjeha u repki. Poredis ga s Svabom, od kojeg nemamo nikakve koristi. Ako se mene pita, da, mnogo vise volim Bosanca i Hercegovca koji nosi dres sa grbom meni omiljene drzave, nego nekog Svabu kojeg boli kita za nas. Ne pljuj nase pa kakvo god da je, pogotovo ako je to nase i korisno u isto vrijeme. Kakva nama korist od Njemaca? Isto kao govoriti Messi bolji od Dzeke, pa kakva nam je korist sto je bolji, kad nam ne moze pomoci?Principatus je napisao/la:Ja po nikom ne serem. Ili sam izmislio da je covjek presao iz 2. Ruske u Bijelorusiju? A ako sama ta istina vrijedja, to onda dovoljno govori.harishp je napisao/la:Ti poseres par reprezentativaca da bi pohvalio jednog kojeg za sad fakat boli qurac i za BIH repkom i papirologijom koje se tice iste.Principatus je napisao/la:Mozda predje u neki bijeloruski klub, pa ce valjati za repku. Ili najbolje bez kluba, to nam je mjera. Hebo ti Schalke, CL, mladu Elf Huub Stevensa, Effenberga i Sammera, kad ce nam navijaci Papeta to bolje analizirati. A od Avdije ce napraviti Space Shuttle.
Jesi li nekada pomislio, da se Pape ne dize, nego da je jednostavno dopizdilo ljudima to pljuvanje po jednom covjeku koji ne moze da uradi nista sto se tice tih potencijalnih igraca, koji su stranci u pasosima i papirima? Ljudi fakat ne kontaju da je tim igracima BiH rezervna opcija, koju vole dok ih primarna opcija ne **** ni 2%. Jad i tuga...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
ne dirajte mi kolasinca
kolasinac je majstor
kolasinac je majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.