AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Cestitke,perfektno odigrana utakmica,zasluzeno nadigran klub iz Torina
Velike pohvale za DDR za drugo poluvrijeme, u prvom je fakat bio ocajan. Nadam se da ce mu ovo biti prelomni trenutak sezone i da ce opet biti onaj stari, sad ni on ni totti ne igraju u bergamu, pa et prilike da najbolje ostavi za fašiste pa da se i njima pošteno osvetimo. još da je onaj volej zahvatio nakon presjecene lopte, pa pete osvalda, uhh
niko ne spominje pirisa, koju je on poziciju veceras igrao
onaj grk je solidan bio skroz, trci i konta igru koliko sam vidio dosta bolje od pirisa na beku
niko ne spominje pirisa, koju je on poziciju veceras igrao

nema potpisa
Tottijeva lopta kod gola prohujala brzinom od 113 km/h.
Čestitke na zasluženoj i velikoj pobjedi..
Čestitke na zasluženoj i velikoj pobjedi..
-
- Kontakt:
svaka čast na pobjedi, al odavno nisam vidio prgavijeg kapitena(on i onaj brown iz celtica), stvarno sramota za onaj udarac u koljeno
Da je bilo koji drugi igrac bio a ne Pirlo moglo bi se reci da je namjerno. Al posto je Pirlo sigurno ga Totti ne bi isao povrijedit nego je ono bio samo neoprezan start.
Roma vcrs odlicna. Juve pojeden u drugom poluvremenu. Valjda cemo nastavit s dobrim igrama.
Roma vcrs odlicna. Juve pojeden u drugom poluvremenu. Valjda cemo nastavit s dobrim igrama.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
kad je bog zadnji put onako žustro proslavio gol, ovo mu je baš puno znacilo i sigurno jedan od najdražih u karijeri. što zbog trenutnog stanja tima što zbog kvalitete gola, a i što ga je zabiberio bufonu. iskupio se za promašen penal prošle godine
i šta ovaj na areni baljezga da ih nismo dobili od 2004, dobili ih 2x u torinu u ligi i jednom u kupu
i šta ovaj na areni baljezga da ih nismo dobili od 2004, dobili ih 2x u torinu u ligi i jednom u kupu

nema potpisa
Zaslužena pobjeda, što se tiče Tottia bolje vjerovati da je bilo nenamjerno, ali iako je uradio namjerno, vidjelo se na njemu da mu je bilo žao, možda ga je malo ponijelo
... Da je mogao biti crveni jeste, ali ja volim što mu sudija nije dao crveni. Roma odlično odradila drugo poluvrijeme, da su bili bolji u završnici mogli su dati još 1-2 gola.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Pobjeda zasluzena,vidi se da mozemo i da smo samo lose vodjeni.Juve je bio istrosen i mogla je pobjeda biti i veca,a Capitano nije namjerno onako udario Pirla,jbg desi se,izvinio se ljudski na terenu a kasnije i javno,Juve bit ce prvak svakako,dobit cemo kuci cigane iz Napulja i fašiste u finalu kupa nadam se i sezona opet koliko toliko ok.Iduca bice bolja.
embrace the chaos
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Cestitam na pobijedi, haman da je Zeman bio kriv
A vala i nije neki trener sem ako si neutralan gledalac pa da uzivas u golovima.

Onaj osjecaj kad dobijemo Juve
NEPROCJENJIVO
Uzivajte Romanisti u ovoj predivnoj noci
NEPROCJENJIVO
Uzivajte Romanisti u ovoj predivnoj noci

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-

koliko im samo znaci ova pobjeda
nema potpisa
evo baš pratim sat vremena mi ne izbacuje na indexu foruma da je na seriji a neko zadnji pisao na temi juventusa, a prije non stop, kad god pogledam 

nema potpisa
- Cautinho
- Kontakt:
Bolan,evo ti 10 do jedan,sta ocesAdmir_Sa je napisao/la:evo baš pratim sat vremena mi ne izbacuje na indexu foruma da je na seriji a neko zadnji pisao na temi juventusa, a prije non stop, kad god pogledam

Keep walking.
Večeras smo bili ozbiljna ekipa,prvi put nakon dugo vremena da nismo napravili neku veliku glupost.Stek siguran,odbrana odlična,vezni red čvrst.Pa iako Osvalda ne mogu gledati očima moram mu odati priznanje za ovo večeras.Ja ne znam da sam ga gledao da ovako trči,gine,dribla,pokušava,to je ono što želimo vidjeti.Torosidis.
Žao mi je samo što ih nismo dotukli a bilo je zrelo.Treba realno reći da su se pojedini njihovi igrači jedva kretali po terenu pred kraj meča.Svaka čast svim momcima,sad ovo valja potvrditi u Bergamu.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
-
prije par sedmica sam predvidio povlacenje pjanica nazad uz ddra i izgleda da sam pogodio jer sinoc je odigrao odlicno. pretrcao je zavidnu kilometrazu, bio odgovoran u defanzivi a naprijed kad god bi krenuo napravio je nekoliko odlucujucih pasova. svidja mi se ova formacija skroz, mada bi se tu dalo korigovati par stvari jer marquinho definitivno nije za prvih 11 i tu bi ubacio balzarettija (valjda se vrati nesto bolji sad nakon mini pauze) ili recimo piris na stoperu je slaba karika jer sinoc je odigrao na motiv a kada dodje recimo chievo cisto sumnjam da ce onako biti nalozen i eto ti problema. dakle, stoper umjesto pirisa i to bi bilo to. osvaldo ako ovako nastavi onda neka ga na terenu jer treba nam neko ko trci, pokriva prostor i pomaze odbrani s obzirom da od tottija nemamo pretjerane koristi u defanzivi i kada osvaldo igra za qrac onda bukvalno igramo s dva igraca manje. torosidis je zivotinja pored koje asamoah lopte nije dobio i ostao sam sokiran kada sam vidio kako lahko covjek pretrca 60ak metara u 90. minuti, zvijer! sve u svemu, ne treba dizati neku pretjeranu euforiju jer juventus je bio umoran, a i conte se nije pretjerano takticki proslavio sinoc tako da nam je dosta toga islo na ruku. lijepo je vidjeti kako konacno igramo odbranu ali opet previse komplikujemo u napadu i to je nesto na cemu treba raditi.
next stop - atalanta.
next stop - atalanta.
ima li neko dovoljno hrabar da prognozira formaciju za bergamo?Evil Genius II je napisao/la: next stop - atalanta.
NAPRIJED NARODE!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
113 km/h sa 23m udaljenosti 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
konacno pobjeda
sinoc u tuzli nas nekoliko momaka smo gledali zajedno tekmu pa poslije proslavili ,ludiloooooooooo FORZA ROMAAAAAAAAAAA,merdaa juveeeeeeeee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.