Covjek fakat nema srece..AndreaAgnelli je napisao/la:Pepe obnovio povredu, sezona definitivno završena.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ne mogu vjerovati koliko pehova za ljudinuAndreaAgnelli je napisao/la:Pepe obnovio povredu, sezona definitivno završena.
Biće dobro ako nekom noge ne polome, jer kad se samo sjetim superkupa, pa kao da smo igrali protiv Travnika, udarali su kako su stigli. Najgori je onaj Behrami pa kad god gledam utakmicu on treba dobiti crveni i Mazari ga vadi napoljeOnaj sinoćnji krkanluk De Rossija i Tottija je mila majka šta nas čeka na oranici u Napoliju 1. marta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sportfanatik
- Kontakt:
Marchisio je najveći krivac za to što vas čeka u Napulju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Nije Marchisio krivac, već kompleks i ljubomora prema najvećem italijanskom klubu. Napoli je protiv Juventusa praktikovao kung fu fudbal i prije Claudiove izjave koja je pogrešno shvaćena i protumačena od strane Napolitanaca.
- Sportfanatik
- Kontakt:
ne znam ja koga je sudac pogurao u Pekingu u superkupuAndreaAgnelli je napisao/la:Nije Marchisio krivac, već kompleks i ljubomora prema najvećem italijanskom klubu. Napoli je protiv Juventusa praktikovao kung fu fudbal i prije Claudiove izjave koja je pogrešno shvaćena i protumačena od strane Napolitanaca.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Sudija je postupio ispravno i stao u kraj krkanluku, seljakluku i primitivizamu Behramija, Inlera, Cannavara, Pandeva i ostalih krkana na toj utakmici, druga strana medalje je kukavičluk i patetika igrača Napolija koji se nisu udostojili pojaviti na dodjeli medalja i ljudski priznati poraz, već su počeli plakati i kukati samo jer je sudija sudio ispravno i pravedno.
- L'Avvocato
- Kontakt:
O Bože pa zar se opet na to vraćaš? Kakvo ba guranje, pa postavljali smo klip sa svim prekršajima i kung-fu startovima vaših igrača na toj utakmici. Imaš na yt-u ako si propustio, pa pogledaj.
I dobro ti Agnelli reče, i prije Marchisieve izjave su na San Paolu igrali provincijski i krkanski fudbal kad mi dođemo u goste. Nema to veze s njegovom izjavom. Pa dovoljno je svakom laiku pogledati utakmice u Torinu i Napulju da bi uvidio razliku u ponašanju igrača.
A i ne znam što se ti javljaš uopšte, pa navijaš za 10 klubova ... ionako te niko ne shvata ozbiljno.
I dobro ti Agnelli reče, i prije Marchisieve izjave su na San Paolu igrali provincijski i krkanski fudbal kad mi dođemo u goste. Nema to veze s njegovom izjavom. Pa dovoljno je svakom laiku pogledati utakmice u Torinu i Napulju da bi uvidio razliku u ponašanju igrača.
A i ne znam što se ti javljaš uopšte, pa navijaš za 10 klubova ... ionako te niko ne shvata ozbiljno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ko ima veću naklonjenost sudija u utakmicama između Juventusa i Napolija pokazat će video ispod. Iako oštećeni i pokradeni Juventusovi igrači su ljudski prihvatili poraz u finalu Kupa Italije i čestitali Napoliu. Razlika između gospode i primitivaca.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Ma zasto objasnjvat nesto likovima poput ovog gore, mislim koga briga za finale Super Kupa kad su svi vidjeli krkanluk igraca Napolia, kasnije se to prenjelo i na nepostivanje protivnika i ne dolazak na dodjelu pehara.Da FIGC ima jednake arsine oni bi tada kaznili Napoli kao sto su osakatili Juve nakon Genoe, ali ko ih j... mi se ne trebamo opterecivati njima, nego gledati samo sebe i svoje greske.
A trol poput tog "fanatika" ne napise post da valja u 5 mjeseci tako da ne treba davat znacaj takvim likovima.
A trol poput tog "fanatika" ne napise post da valja u 5 mjeseci tako da ne treba davat znacaj takvim likovima.
Mislim da Juve ako zeli biti u samom vrhu europskog nogometa,ne bi se smijelo toliko odrazaviti igranje na vise frontova. Čemu toliko potenciranje na umoru igrača, pa nisu to igrači iz naše chunga-lunga lige,pa da nemogu izdržati srijeda-subota. Real,Barca,Bayern,Man.Utd... nikada se ne žale na zgusnut raspored jer su to vrhunske ekipe koje su navikle igrati po 50 i više utak. u jednoj sezoni. Juve se polahko vraća nakon izbacivanja iz lige i u europskim takmicenjima, i za par god. će biti glavni kandidat za osvajanje LP. Mogao bi i ove god. Juve daleko dogurati u LP,jaki su taktički i disciplinovano igraju,jedan od rijetkih klubova koji bi se mogao Barci suprotstaviti. Mislim da bi Conte trebao malo vise rotirati ekipu,jer ima dosta dugu klupu. Puno sreće u LP, a osvajanje Scudetta prepustite Napolitancima 
Alen1987
Ne može se klupa Juventusa još mjeriti sa klupama top ekipa u Europi, ipak Juventus se tek vratio u LP, prvi sastav imamo dobar i možemo igrati sa većinom, ali klupa još nije na nivou klupa kao što je Juventus + što su i povrede tu.
Ne može se klupa Juventusa još mjeriti sa klupama top ekipa u Europi, ipak Juventus se tek vratio u LP, prvi sastav imamo dobar i možemo igrati sa većinom, ali klupa još nije na nivou klupa kao što je Juventus + što su i povrede tu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Alen1987@ nas najveci problem je klupa nemamo adekvatne zamjene za igrace iz prvih 11 osim Pogbe koji ima 19 godina i Caseresa i zato se igraci iz prvih 11 jako puno trose jer igraju konstantno ili su povrijedeni,a ostalo su polovnjaci koji nisu na nivou Juvea nadam se da cemo slijedece sezone imati manje polovnjaka na klupi jer bez jake klupe tesko mozemo do osvajanja LP
- Contentissimo
- Kontakt:
+4
bravo Sampa
bravo Sampa
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Stvarno bi bilo sramotno izgubiti Scudetto od ovakve ekipe kao što je Napoli!
- AvantiSignora
- Kontakt:
To Sampa..... Eh sad nema vise mjesta za kikseva, nek se sada odmore i neka pocnu gaziti sve miseve ispred sebe
.Dosta je bilo zzajebancije s nase strane..
Forza Juve

Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Sarajevo1946
- Kontakt:

Hvala Doria.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma gde se u PL ne žale kad dođe tamo oko Nove Godine pa svaki drugi dan meč, Venger i SAF, a ove godine i Manćini su kukali na sav glas. Ne stoji ti baš ovo tvoje. Što se Barse tiče i Reala, pa kakva su gostovanja Granadi, Valjakanu i co. mani me toga, ovde kad jedan klub ode na Siciliju i tsl. jedva živu glavu izvuče a kamoli bodove. Što se Bundes lige tiče, ne sećam se kada je bila očajnija no ove godine, sve ti govori to da će svi BL ispasti iz LE a i to da Lacio izdominira u Gladbahu i iščupa se nakon tri penala i crvenog sa igračem manje.Alen1987 je napisao/la:Mislim da Juve ako zeli biti u samom vrhu europskog nogometa,ne bi se smijelo toliko odrazaviti igranje na vise frontova. Čemu toliko potenciranje na umoru igrača, pa nisu to igrači iz naše chunga-lunga lige,pa da nemogu izdržati srijeda-subota. Real,Barca,Bayern,Man.Utd... nikada se ne žale na zgusnut raspored jer su to vrhunske ekipe koje su navikle igrati po 50 i više utak. u jednoj sezoni. Juve se polahko vraća nakon izbacivanja iz lige i u europskim takmicenjima, i za par god. će biti glavni kandidat za osvajanje LP. Mogao bi i ove god. Juve daleko dogurati u LP,jaki su taktički i disciplinovano igraju,jedan od rijetkih klubova koji bi se mogao Barci suprotstaviti. Mislim da bi Conte trebao malo vise rotirati ekipu,jer ima dosta dugu klupu. Puno sreće u LP, a osvajanje Scudetta prepustite Napolitancima
Inače, mnogo bi bilo da je Juve dobio Fiorentinu, Seltik u Glazgovu i Romu na Olimpiku za 7 dana, mnogo stvarno, pa eto ta Barsa nije dobila Seltik u Glazgovu a u lagodnijem je položaju nego mi, primera radi.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odbrani se Sampa, dobre je da nas mnogo ne pritišću, bojim se da bi žrtvovali LP za Seriju A. A ovo za vrijeme glupost gledam utakmicu, trebao je odmah svirati nakon 5 kraj, a i nije ni bilo prekida da se produži 5 minuta.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Najjača scena mi je bila na početku drugog poluvremena kad je Obiang ležao na travi, pa sudija prekinuo meč da mu se ukaže pomoć, a Mazzari pored terena digo ruku i pokazuje sudiji na sat da nadoknadi vrijeme
49-a minuta utakmice bila hahahaha nije kako treba ni počelo drugo poluvrijeme
49-a minuta utakmice bila hahahaha nije kako treba ni počelo drugo poluvrijeme
★★★
Šteta za Pepea
, nevjerovatno kako jedan igrač koji i nije neka top klasa fali ovoj ekipi u određenim utakmicama, pogotovo zbog formacije 4-3-3 koju bi igrali više da je on tu. Jedini je sposoban riješiti situacije 1 vs.1, Licht, Isla i Padoin teško to rade.
A da ne zanemarimo da je imao izuzetno dobru statistiku lani, i golova i asistencija.
Teško je reći šta klub planira sa njim, ali moguće je da bude dio ekipe koja ide, tu bih uključio PDC-a, a i Giacka koji se u potpunosti izgubio iz svih kombinacija.
Mada, ako bude zdrav do juna, vjerujem da će ga i zadržati jer je izuzetno koristan igrač.
A da ne zanemarimo da je imao izuzetno dobru statistiku lani, i golova i asistencija.
Teško je reći šta klub planira sa njim, ali moguće je da bude dio ekipe koja ide, tu bih uključio PDC-a, a i Giacka koji se u potpunosti izgubio iz svih kombinacija.
Mada, ako bude zdrav do juna, vjerujem da će ga i zadržati jer je izuzetno koristan igrač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 3 gosta.