Ma amo uletim da vidim ima li ista na fb. na 5-10 sekundi.EdenHazard je napisao/la:Likma brate kad ode prije s fb
Sto brate?
Moderator/ica: insider
Ma amo uletim da vidim ima li ista na fb. na 5-10 sekundi.EdenHazard je napisao/la:Likma brate kad ode prije s fb
dok ja napisa poruku ti nestadelikma23 je napisao/la:Ma amo uletim da vidim ima li ista na fb. na 5-10 sekundi.EdenHazard je napisao/la:Likma brate kad ode prije s fb![]()
Sto brate?
EdenHazard je napisao/la:dok ja napisa poruku ti nestadelikma23 je napisao/la:Ma amo uletim da vidim ima li ista na fb. na 5-10 sekundi.EdenHazard je napisao/la:Likma brate kad ode prije s fb![]()
Sto brate?![]()
evo sad je bolje
dok ja otvori prozor tvoj i napisa ti nestadelikma23 je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:dok ja napisa poruku ti nestadelikma23 je napisao/la:
Ma samo uletim da vidim ima li ista na fb. na 5-10 sekundi.![]()
Sto brate?![]()
evo sad je bolje![]()
![]()
trebas brzi bit'
da, tri besplatne.Puma je napisao/la:Je li mozda neko koristio uslugu slanja SMS-a preko bht portala ?
95 posto sam siguran da se ne mere slati drugim mrežama...Puma je napisao/la:Znate li mozda moze li se slati na 063 ?
Pise mi da je poruka uspjesno otisla, ali sumnjivo mi jer osoba sa druge strane zice ne odgovara
Vikend gledam utakmiceDevil je napisao/la:Gde mi je bre @legenda ? Nema ga kao da mi pare duguje.![]()
Moze,i ja sam slao na 064 i 065 brojeve.Ocigledno ti doticna (siguran sam) nece odgovoriti,al ne brini odgovorit ce ahahahahahahahaahahPuma je napisao/la:Znate li mozda moze li se slati na 063 ?
Pise mi da je poruka uspjesno otisla, ali sumnjivo mi jer osoba sa druge strane zice ne odgovara
haha pa hajd reci da nisam upravuFOURTHOFFICIAL je napisao/la:ovaj agresivni vazda podjebavabas si djubre hahahahaha
uh nedo mi BogPuma je napisao/la:Nisi upravu jer je ovaj put doticni u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Slatinash_7 i 1 gost.