Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Neka ce i Micah brzo na teren.I da ga hoce na neki period zaobici ozljede,ekstra bi bilo.
Sto se tice pojacanja,ja bi prvo pricekao tamo jedno 15-30 dana prije novog prijelaznog roka da ista kazem.Zelje su zelje,ali ja i uprava kluba ne mislimo isto.
Meni je samo napameti,kako bi se mozda neki novi trener snasao na Citiyevoj klupi i kad bi Mancini mogao otici.Do kraja sezone,na kraj sezone,za 2-3 sezone,Fergie style? Tko zna...
Sto se tice pojacanja,ja bi prvo pricekao tamo jedno 15-30 dana prije novog prijelaznog roka da ista kazem.Zelje su zelje,ali ja i uprava kluba ne mislimo isto.
Meni je samo napameti,kako bi se mozda neki novi trener snasao na Citiyevoj klupi i kad bi Mancini mogao otici.Do kraja sezone,na kraj sezone,za 2-3 sezone,Fergie style? Tko zna...
Keep walking.
Macini odlazi papak jedan mrtvi sve ti *ebm usta
Ma Micah tenk, najdraži igrač Citya poslije Džeksona, Micah kad krene nema Boga da se može zaustavit čoek, ko da je na mene 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Sportfanatik
- Kontakt:
PREMA pisanju Goal.com-a, Michael Laudrup, menadžer Swanseaja, potencijalni je nasljednik Roberta Mancinija u Manchester Cityju. S obzirom na dominaciju Uniteda u Premiershipu te ranim ispadanjem u Ligi prvaka, City će teško doći do bitnijeg trofeja ove sezone.
FA Cup je Mancinijeva slamka spasa, a u slučaju da ih Leeds izbaci iz natjecanja vlasnici Cityja uručili bi Talijanu otkaz.
Na njegovo mjesto trebao je doći Pep Guardiola, ali kako je Španjolac potpisao s Bayernom glavni strateg Swanseaja, Danac Michael Laudrup, postao je idealan kandidat za vlasnika Cityja.
FA Cup je Mancinijeva slamka spasa, a u slučaju da ih Leeds izbaci iz natjecanja vlasnici Cityja uručili bi Talijanu otkaz.
Na njegovo mjesto trebao je doći Pep Guardiola, ali kako je Španjolac potpisao s Bayernom glavni strateg Swanseaja, Danac Michael Laudrup, postao je idealan kandidat za vlasnika Cityja.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
laudrup je odličan strateg, bio bi pun pogodak za građane.
Slijedi utakmica koja se jednostavno mora dobit ili nista od trofeja u ovoj godini.Leeds United je jako neugodan a ocekujem da ce imati veliku podrsku svojih navijaca na Etihadu.Sastav Cityja:
Panti-Zaba-Kolo-Nasta-Kolarov-Yaya-Garcia-Milner-Tevez-Silva-Kun.
Panti-Zaba-Kolo-Nasta-Kolarov-Yaya-Garcia-Milner-Tevez-Silva-Kun.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Ocekujem pravu englesku ratnu utakmicu,to ce sigurno bit mucenje na terenu i najradije ne bih ni gledao.Cudi me sto neki misle da ce Leeds tako lako dobiti City.Mislim da City dobija sa 1-0 ili 2-1 .
Keep walking.
Yaya Toure doktor fudbala.
Sjajan zavrsni pas Teveza,strasna akcija uopste.
Sjajan zavrsni pas Teveza,strasna akcija uopste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa ovaj faul se na terminima ne traži... Smešno!
Normalno da se ne trazi jer ce da izbije tuca posto nema sudije.anonymousHD je napisao/la:Pa ovaj faul se na terminima ne traži... Smešno!
Cist penal.
Ni meni ovo nije bilo za penala.
Jest ga vuk'o, ali je mogao bez problema nastaviti trcati.
Jest ga vuk'o, ali je mogao bez problema nastaviti trcati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čist penal? Pa ovo su normalni dueli u EPL, ovako se igra tamo. Aguero isto balerina, malo ga povukao odmah stade, niđe veze.Devil je napisao/la:Normalno da se ne trazi jer ce da izbije tuca posto nema sudije.anonymousHD je napisao/la:Pa ovaj faul se na terminima ne traži... Smešno!![]()
Cist penal.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mogao je nastaviti trcati ali igrac Leedsa bi dosao prije do lopte. Ispravna odluka sudije da Aguero nije povucen za ruku bio bi ispred golmana u cistoj gol sansi. Aguero je dokazao da nije balerina ovde, samo da je pao a mogao je svi bi govorili cist penal momak je ostao na nogama ali nije mogao doci do lopte, penal cist ko suza.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovo nije duel.anonymousHD je napisao/la:Čist penal? Pa ovo su normalni dueli u EPL, ovako se igra tamo. Aguero isto balerina, malo ga povukao odmah stade, niđe veze.Devil je napisao/la:Normalno da se ne trazi jer ce da izbije tuca posto nema sudije.anonymousHD je napisao/la:Pa ovaj faul se na terminima ne traži... Smešno!![]()
Cist penal.
Prvo nauci razlikovati sta je duel a sta povlacenje igraca.
Mogao je nastaviti,slazem se,ali zasto bi nastavljao kada mu nije cista pozicija za gol,kada zna ako stane da ce mu dati penal ?
Mozda zato sto je jednostavnije svirati faul na centru nego u 16-tercu ?
Treba vidjeti sta kazu komentatori i analiticari iz Engleske.
Mislim da bi Neville to fino pojasnio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
moze li mi neko reci koliko kostaju igraci ove dvije ekipe?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Pa jeste jednostavnije,ali nigde ne pise u pravilima da se prekrsaj razlikuje na centru,ispred svoga gola i u senaestercu protivnika.M4kaveli je napisao/la:Mozda zato sto je jednostavnije svirati faul na centru nego u 16-tercu ?![]()
Prekrsaj je prekrsaj na svakom cm terenu i jedanko treba da se svira.Ali to su sada ove "moderne" sudije uvele da se razlikuje i svaki put zbog toga dobiju kritike iz vrha FIFE i UEFE.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Devile još nisi spomenuo da si bio na seminaru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro prvo poluvrijeme.Ekipa odgovorila na najbolji nacin nakon blamaze kod Sotona.Ima borbe, zara ocito su kritike Mancinija urodile plodom.Penal hm.........Pa iskren da budem ja ne bi svirao.Kao sto Devil rece sudije su krive za ovo i njihovi razliciti kriteriji.I razlika kada sude prekrsaj na centru i u kaznenom prostoru.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.