Bit' će sigurno neki stream.Emir_BIH je napisao/la:Bojim se i ako je u prvi 11, da nema nikakvi stream-ovi. FA CUP he ja.
A bit' će i prenos tekme na SportKlub+.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Bit' će sigurno neki stream.Emir_BIH je napisao/la:Bojim se i ako je u prvi 11, da nema nikakvi stream-ovi. FA CUP he ja.
Vidicemo.mandraX je napisao/la:Bit' će sigurno neki stream.Emir_BIH je napisao/la:Bojim se i ako je u prvi 11, da nema nikakvi stream-ovi. FA CUP he ja.
Nemaš šta gledat'.Emir_BIH je napisao/la:Vidicemo.mandraX je napisao/la:Bit' će sigurno neki stream.Emir_BIH je napisao/la:Bojim se i ako je u prvi 11, da nema nikakvi stream-ovi. FA CUP he ja.
dzeko na klupiEmir_BIH je napisao/la:Vidicemo.mandraX je napisao/la:Bit' će sigurno neki stream.Emir_BIH je napisao/la:Bojim se i ako je u prvi 11, da nema nikakvi stream-ovi. FA CUP he ja.
Nazvao ja Dzeku maloprije na telefon, reko meni da nece nasupitiEmir_BIH je napisao/la:dmovi, a otkud ti informacija da pocinje na klupi? mislim bit ce naprije na officialni site Mancester City-a.
Hvala ti za streamovi, a otkud ti informacija da pocinje na klupi? mislim bit ce naprije na officialni site Mancester City-a.[/quote]Emir_BIH je napisao/la:dzeko na klupi
stremovi koji prenose mec:
http://www.sports-x.net/p/channel2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
ako imas dsf ili **** kako se sad zove imas tu prenos utakmicetwostepsfromhell je napisao/la:Ljudi molim vas moze li neko da pogleda koja je frekvencija od Sport Klub+ (mhz) pa da mi kaze da ga pokusam naci na TV-u ?
evo druze nasao sam taman na ****... hvalaronaldo99 je napisao/la:ako imas dsf ili **** kako se sad zove imas tu prenos utakmicetwostepsfromhell je napisao/la:Ljudi molim vas moze li neko da pogleda koja je frekvencija od Sport Klub+ (mhz) pa da mi kaze da ga pokusam naci na TV-u ?
Aha a Pantelija umjesto Hartalolcina je napisao/la:Da, ali ako danas dobro odigraju u ovom sastavu kladim se da ce ista postava poceti protiv Chelsea, Mancini je uvijek brzo zaboravljao Dzekine dobre partije...
Ne bi se cudio...lolcina je napisao/la:Da, ali ako danas dobro odigraju u ovom sastavu kladim se da ce ista postava poceti protiv Chelsea, Mancini je uvijek brzo zaboravljao Dzekine dobre partije...
Ma ok, na Harta sam zaboravio, mada i on poprilicno faila u zadnje vrijeme...Aha a Pantelija umjesto Harta.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Iceplayer, invincible1921, Marokanci58 i 47 gostiju.