Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Treba Pepeu iz poštovanja ponuditi produženje ugovora da još jednom klub pokaže svoju veličinu.
Prošle sezone nisamo imali nijedan poraz, a evo dosada imamo već 4, a isto što je interesantno u odnosu na isti period prošle sezone trenutno imamo 4 boda više i pored toga što igramo CL, a prošle sezone nismo igrali.
Prošle sezone nisamo imali nijedan poraz, a evo dosada imamo već 4, a isto što je interesantno u odnosu na isti period prošle sezone trenutno imamo 4 boda više i pored toga što igramo CL, a prošle sezone nismo igrali.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Upravo to, nije to toliko ni lose koliko mi to nekad opisujemo. Jos cemo se plasirati dalje kako stvari stoje i eto vise money za jednog top napadaaAndreaAgnelli je napisao/la:Treba Pepeu iz poštovanja ponuditi produženje ugovora da još jednom klub pokaže svoju veličinu.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
Nama treba igrac tipa Suareza, koji ce sam rijesiti utakmicu kao sto je bila ona sinoc, nazalost mi nismo jos u stanju priustiti sebi takvog jednog igraca(prvenstveno zbog seika i pijanih rusa)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Koji sretnik moras biti da ovako nesto snimis
" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott
Mozda je neki Bosnjodon_burza je napisao/la:Koji sretnik moras biti da ovako nesto snimis
Gol sezone bez ikakve dileme.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Na ljeto iskeširati 50 miliona za Verratija i Jovetića i osigurati se za budućunost. 
- L'Avvocato
- Kontakt:
DefinitivnoAndreaAgnelli je napisao/la:Na ljeto iskeširati 50 miliona za Verratija i Jovetića i osigurati se za budućunost.
Potezi kojim bi Marrota izdominirao mercato
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
+1AndreaAgnelli je napisao/la:Na ljeto iskeširati 50 miliona za Verratija i Jovetića i osigurati se za budućunost.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ali s obzirom na Marottine sposobnosti zadovoljit ćemo se Gabbiadiniem i Polijem. 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sposoban je on i više nego što vi mislite, ako mislite ozbiljno.
Čim dobije odriješene ruke na ljeto uslijediće njegovi potezi... to što je do sada uradio, uradio je na vrhunski način. Uredu, imao je kikseva i promašaja, ali koji to sportski direktor nema? Moraš promašiti par puta s transferom.
Čim dobije odriješene ruke na ljeto uslijediće njegovi potezi... to što je do sada uradio, uradio je na vrhunski način. Uredu, imao je kikseva i promašaja, ali koji to sportski direktor nema? Moraš promašiti par puta s transferom.
★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
ONaj Cuadrado u Violi nije los, a znam da su i nasi ranije nesto bili zaintresovni. Ma kad bi Marotta na ljeto doveo Verratia i Jovetica onda ga nebi kritikovo naredni 5 god 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Barem je prestala prica tipa na ljeto nas ocekuje veliko pojacanje a ono dode Bendtner. Sad je tu vec ekipa koja imam izvrsne igrace i kakvu takvu klupu koja ipak pokriva sve pozicije. Moje ocekivanje za ljeto je prije svega kvalitetan igrac za kojeg ce se ipak dati sredstva koja bi protekle ili prosle sezone otisla na kvantitet, suprotno nasim ocekivanjima 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Poli je već osiguran za sljedeće ljeto i on će biti prvo pojačanje. Gledao sam ga danas, a i još u par utakmica Sampe ove godine, bit će on dobra zamjena.
Odbranu ne treba dirati. Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marrone, Caceres i Peluso su dovoljni za sljedeću sezonu.
Treba nam jedan krilni igrač, to će vjerovanto biti Pepe koji će se oporaviti
, Poli će popuniti mjesto u sredini i neko u napad bez obzira što je LLorente potpisao. Quagliarella, Bendtner i Anelka sigurno odlaze, ostaju Vučinić koji nije konstantan, sad ga ima, sad ga nema
, onda Matri za kojeg važi isto što i za Vučinića , Giovinco, kojem realno naš stil igre nikako ne odgovara i LLorente koji treba da se dokaže.
Prethodne dvije godine se radilo na kvanitetu, sad je red na kvalitet jer realno na većini pozicija smo odlično popunjeni.
Odbranu ne treba dirati. Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marrone, Caceres i Peluso su dovoljni za sljedeću sezonu.
Treba nam jedan krilni igrač, to će vjerovanto biti Pepe koji će se oporaviti
Prethodne dvije godine se radilo na kvanitetu, sad je red na kvalitet jer realno na većini pozicija smo odlično popunjeni.
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 17 feb 2013, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i ja sam ga pratio vec par tekmi i pravo mi se svidio Kvadrado, volio bih da dijeli minute sa Listajnerom naredne sezone (ili ako Maroti padne na pamet ludost pa proda Lista PSG-u). Mlad je igrac, navikao da igra bocnog u 3-5-2, sjajno bi nam dosao. ako se ne varam jos uvijek je to igrac Udinezea, vratit im Islu na pozajmicu nek se i on pokusa izvuc, a potpisat Kvadrada na co-own. To bi bio potez u stilu Modjija , dobit 2 super igraca, jednog dat da se povrati, pa onda kad Listajner udje u godine imat opet 2 super igraca uz malo srece na boku.
sto se tice ostalih Peluso, ako ovako nastavi ce potpisat. On i Asa ce biti lijevo. Nisam zadovoljan, mora to bolje ali opet nema puno dobrih lijevih bekova uopce.
potreban je jos jedan back-up po mogucnosti mlad stoper jer Kaseres je pokazao u zadnjih par utakmica da itekako moze biti prva opcija za zamjenu. zatim mlad zadnji vezni ( mislim da je tu Poli zavrsen), Poli-Pogba-Marone ajde nije extra klasa ali nije ni tragicno. i jos ostaje taj super napadac. odavno ponavljam zelja mi je Suarez. Takodjer volio bih da sto prije zavrsimo dio Belfodila, vrijedi on vec sad tih 10-ak miliona koliko se spominje.
sto se tice ostalih Peluso, ako ovako nastavi ce potpisat. On i Asa ce biti lijevo. Nisam zadovoljan, mora to bolje ali opet nema puno dobrih lijevih bekova uopce.
potreban je jos jedan back-up po mogucnosti mlad stoper jer Kaseres je pokazao u zadnjih par utakmica da itekako moze biti prva opcija za zamjenu. zatim mlad zadnji vezni ( mislim da je tu Poli zavrsen), Poli-Pogba-Marone ajde nije extra klasa ali nije ni tragicno. i jos ostaje taj super napadac. odavno ponavljam zelja mi je Suarez. Takodjer volio bih da sto prije zavrsimo dio Belfodila, vrijedi on vec sad tih 10-ak miliona koliko se spominje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Cautinho
- Kontakt:
Sta je bilo to sa Pepetom,nisam upratio?Otkud sad povreda na povredu.
Keep walking.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
@ultrasstyle_tz cini mi se da na stoperu vec ima taj back-up, neka neko potvrdi da je Doria potpisao i dolazi naredne sezone takoder 
Alessandro Del Piero !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma izgleda da je obnovio povredu.Cautinho je napisao/la:Sta je bilo to sa Pepetom,nisam upratio?Otkud sad povreda na povredu.
★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
Doria je vec kaparisan, stize na ljeto...
To je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:i ja sam ga pratio vec par tekmi i pravo mi se svidio Kvadrado, volio bih da dijeli minute sa Listajnerom naredne sezone (ili ako Maroti padne na pamet ludost pa proda Lista PSG-u). Mlad je igrac, navikao da igra bocnog u 3-5-2, sjajno bi nam dosao. ako se ne varam jos uvijek je to igrac Udinezea, vratit im Islu na pozajmicu nek se i on pokusa izvuc, a potpisat Kvadrada na co-own. To bi bio potez u stilu Modjija , dobit 2 super igraca, jednog dat da se povrati, pa onda kad Listajner udje u godine imat opet 2 super igraca uz malo srece na boku.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.