I tako naš vrli selektor Marković podmalđuje ekipu...što zove čovjeka koji ima 32 godine...Nimla_RZ je napisao/la:Davor Kadić će dobiti poziv za reprezentaciju.

I tako naš vrli selektor Marković podmalđuje ekipu...što zove čovjeka koji ima 32 godine...Nimla_RZ je napisao/la:Davor Kadić će dobiti poziv za reprezentaciju.
Svaka cast Kadicu i slazem se sa selektorom jer za mene i vecinu postoje dobri i losi igraci a nikako stari i mladi.Treba pratiti ko je u kakvoj formi,gdje i koliko igra,koliko doprinosi svom klubu, kako u napadu ,tako i odbrani i pozvati najbolje bez obzira na godine.....lifebook je napisao/la:I tako naš vrli selektor Marković podmalđuje ekipu...što zove čovjeka koji ima 32 godine...Nimla_RZ je napisao/la:Davor Kadić će dobiti poziv za reprezentaciju.![]()
![]()
NAS u Gračanici je rasturio na proste faktore,golman Beširević dobio lom živaca šta mu je radio kud je provlaćio lopte....BROJ1 je napisao/la:Hajde i Mirzu Hurema da pozove i on daje u prosjeku vise od 10 golova...je da jedva hoda al kad moze Kadic , sto ne bi i Hurem i generacija su otprilike, pa i Nerko Basic...ma ima jos kandidata 30+...taman da uigramo repku za kakvo veteransko prvenstvo...tugo moja pregolema
Nisam na tebe ni mislio kad sam rekao provokacije, vec na siguricu...Evo covjek me zna i po prezimenu , mozda je i on neki bivsi igrac koji se krije iza nicka, al to nije bitno za ovu pricu. Skrecemo s teme, tema je Celik, a mi o repki. Da zavrsim, postujem i cijenim svakog sportistu, al reprezentacija treba da je svetinja i da pokusamo da nesto napravimo a ne debitanti u 32-oj godini...Hrvati se odrekli Balica i pun pogodak, dolaze mladji zeljni igre i dokazivanja, tako bi trebali i mi. Ova generacija sto zbog svojih igrackih slabosti, sto zbog raznih drugih okolnosti nije pokazala appsolutno nista, osim 2-3 bljeska, dobro odigrane utakmice....Samo se osloniti na mlade, i pravit repku za buducnost...druge nam nema...Pozdrav svim ljubitečljima sporta, posebno rukometabaltazar1 je napisao/la:ma nije druže provokacija, mene kao nekoga ko prati i voli rukomet, ništa više ne bi obradovalo da Čelik u Areni igra Ligu prvaka a da Kadija bude treći strijelac LP-a
realno, ako je cilj lige, klubova i svega - krajnji uspjeh reprezentacije, onda napretka nema sa ovakvom ligom, slabim kvalitetom i slabim igračima
ako nam je uspjeh nastup u kvalifikacijama i trehanje od Austrije itd... onda bujrum i Kadiću i ostalima
da bude jasno, meni je Davor drag dečko, još dok je bio kod nas u Gračanici, on je vjerovatno zaslužio poziv i ranije ali sada - čini mi se da je malo prekasno
flash je napisao/la:Fakat po slikama atmosfera u Zivinicama vrh! Rezultat 10:10 na poluvremenu.
Samo da napomenem, nije Basic promasio nego je mladi golman Konjuha skinuo pod znacima navoda "nepostojeci sedmerac" ! Svaka cast Celiku na izvanrednoj igri jedina mana vam je sto dobro glumite, bacate se nakon svakog kontakta, sto vam i uspjeva kod sudija, pogotov Basic koji je odlican "glumac". Sve u svemu sudije su zeljele da budu u centru paznje na ovoj utakmici ali nazalost nisu uspjeli ! Veliki pozdrav za Celikflash je napisao/la:Steta za poraz i promasen sedmerac na kraju za izjednacenje.Celik s novim trenerom strasno napredovao u odbrani i po meni do kraja ne bi trebali imati problema da osvoje prvo mjesto.
A što Kadić nije šutao penal ???eeMa17 je napisao/la:Samo da napomenem, nije Basic promasio nego je mladi golman Konjuha skinuo pod znacima navoda "nepostojeci sedmerac" ! Svaka cast Celiku na izvanrednoj igri jedina mana vam je sto dobro glumite, bacate se nakon svakog kontakta, sto vam i uspjeva kod sudija, pogotov Basic koji je odlican "glumac". Sve u svemu sudije su zeljele da budu u centru paznje na ovoj utakmici ali nazalost nisu uspjeli ! Veliki pozdrav za Celikflash je napisao/la:Steta za poraz i promasen sedmerac na kraju za izjednacenje.Celik s novim trenerom strasno napredovao u odbrani i po meni do kraja ne bi trebali imati problema da osvoje prvo mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.