Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dobar 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ti gledas utakmice ? Jbt covek bi rekao da se stvarno razumes u sport ?legenda reala je napisao/la:Vikend gledam utakmiceDevil je napisao/la:Gde mi je bre @legenda ? Nema ga kao da mi pare duguje.![]()
, šta hoš, vidio sam da prodaješ što je neko cijeli život stvaro, sramota Štefko
Ko je bre stvarao,kupljeno 2008 prodano 2013.To je pet godina a da ja noci nisam prespavao u njemu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
posalje mi mala neku svoju sliku na fb i ja je otvorim i tad stara udje u sobu,ni pogledao je nisam a vec se je racunar rr
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mater citavom Bhtelekomu, i svima zaduzenim za Moju TV.. Mrš
Ja bas planiram da prikljucim, da li da uradim to? I ja se takodje sjetim malo bht ovaj adsl je qurcina, ne mozes normalno biti na netu prekida svakih 2 minutaSheyi je napisao/la:Mater citavom Bhtelekomu, i svima zaduzenim za Moju TV.. Mrš
ja imam samo adsl i radi odlicno,jos kad povecaju na 5mb bit ce jos bolje,no cuo sam da zeza kad ide skupa sa mojom TV pa cu reci svojima da prikljuce odvojeno(ako budu prikljucivali).nime_tm87 je napisao/la:Ja bas planiram da prikljucim, da li da uradim to? I ja se takodje sjetim malo bht ovaj adsl je qurcina, ne mozes normalno biti na netu prekida svakih 2 minutaSheyi je napisao/la:Mater citavom Bhtelekomu, i svima zaduzenim za Moju TV.. Mrš
Jedna od bojih opcija je Phone+Adsl Flat 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta je?don_burza je napisao/la:Treba mi Cartman da ga nesto priupitam
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Oj jesam smorennnnnnnnnnn ..
Šta je ovo,i ovdje slabo raje u zadnje vrijeme..Kupaju se,sutra škola.
Šta je ovo,i ovdje slabo raje u zadnje vrijeme..Kupaju se,sutra škola.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Narin je napisao/la:Kupaju se,sutra škola.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Pridruzujem se i ja cestitkamaSheyi je napisao/la:Mater citavom Bhtelekomu, i svima zaduzenim za Moju TV.. Mrš
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ciju si ono ti trebu guzio? Od LukakuaCartman je napisao/la:Sta je?don_burza je napisao/la:Treba mi Cartman da ga nesto priupitam
Thomas Müller - Fußballgott
Nema od 4 sata, ne moze na fejsbuk da udje, nece ni programi na TV, zvao ih kazu nesto se sjebalo popravit ce cim prije.
Inace je OK, ali eto sada losee.
Meni je internet katastrofa. Htio gledat Rafu ali nisam mogao jer svake 2 sek. zaledi na 5 sekundiSheyi je napisao/la:Nema od 4 sata, ne moze na fejsbuk da udje, nece ni programi na TV, zvao ih kazu nesto se sjebalo popravit ce cim prije.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]

Haha, zar sam pisao to ovdje?don_burza je napisao/la:Ciju si ono ti trebu guzio? Od LukakuaCartman je napisao/la:Sta je?don_burza je napisao/la:Treba mi Cartman da ga nesto priupitam?
Ma od Lassane Diarre.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I sve ove rijeci i uvrede zbog par lajkova... Fuj , gade mi se ovakvi prosti ljudi , nikad nece ni imati.
Koji cirkus na toj stranici PSG-a. Sve neki nasi psuju. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.