NK Zvijezda Gradačac

esko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esko » 17 feb 2013, 14:58

Informacije iz prve ruke,za svi koji vole ZVJEZDU, a u vezi IVANA,dan pre puta na pripreme,pozvan je u klub,i receno mu je da na njega ne racunaju,jer imaju/doveli su bolje igrace.IVAN je odgovorio da je on tu da ce da se bori na terenu pa elem,ako ne vredi.a ima ugovor jos godinu ipo,sedece na klupi,ili na tribinama,ODOVIC trener,je njemu reko da na njega nece da racuna,a to je predsednik kluba potvrdi.IVAN je njima reko da on oce da ostane tu da trenira.dugo je prvenstvo,bili su izriciti da ne moze da trenira.Posle odlaska ekipe na pripreme,pokuso je da trenira,medjutim bilo mu je zabranjeno da trenira na stadionu,i da se hrani u restoranu,i da mora da napusti stan.i ako je po ugovoru klub morao da mu sve obezbedi.IVAN nije trazio povecanje plate,ili bilo cega jer je bio zadovoljan time sto je imao,sramota je to sto je pisalo,da je trazio reviziju,ugovora,pored plate,stana i hrane,bio je zadovoljan,i zeleo je da se klubu oduzi dobrim igram,jer se u ZVJEZDI afirmiso ko igrac,VERUJ TE ISKRENI LJUBITELJI NK ZVJEZDE,OVO VAM JE PRAVA ISTINA,

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 15:13

esko je napisao/la:Informacije iz prve ruke,za svi koji vole ZVJEZDU, a u vezi IVANA,dan pre puta na pripreme,pozvan je u klub,i receno mu je da na njega ne racunaju,jer imaju/doveli su bolje igrace.IVAN je odgovorio da je on tu da ce da se bori na terenu pa elem,ako ne vredi.a ima ugovor jos godinu ipo,sedece na klupi,ili na tribinama,ODOVIC trener,je njemu reko da na njega nece da racuna,a to je predsednik kluba potvrdi.IVAN je njima reko da on oce da ostane tu da trenira.dugo je prvenstvo,bili su izriciti da ne moze da trenira.Posle odlaska ekipe na pripreme,pokuso je da trenira,medjutim bilo mu je zabranjeno da trenira na stadionu,i da se hrani u restoranu,i da mora da napusti stan.i ako je po ugovoru klub morao da mu sve obezbedi.IVAN nije trazio povecanje plate,ili bilo cega jer je bio zadovoljan time sto je imao,sramota je to sto je pisalo,da je trazio reviziju,ugovora,pored plate,stana i hrane,bio je zadovoljan,i zeleo je da se klubu oduzi dobrim igram,jer se u ZVJEZDI afirmiso ko igrac,VERUJ TE ISKRENI LJUBITELJI NK ZVJEZDE,OVO VAM JE PRAVA ISTINA,
Nebi da se raspravljam mnogo oko toga al pitao bih te jel stvarno mislis da se ovo desava samo onako bezveze i da se uprava olako rjesava dobrog igraca!Vidim nisi dobro procitao moj post gore naveden pa procitaj ga jos jednom i to je istina !Nigdje nisi spomenuo menadzera koji je sve ovo zakuhao !Vjeruj da je ovo sto sam napisao istina!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 17 feb 2013, 15:16

dajte ba ljudi, ko još vjeruje forumaškim postovima. sad ja mogu napravit novi profil i napisat da je ivan tražio povećanje plate za 30% i vi meni trebate povjerovat? nemojte se bavit s tim "rekla-kazala", sačekajmo neke oficijelne informacije, ili informacije od nekog provjerenog forumaša.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 15:22

azTer je napisao/la:dajte ba ljudi, ko još vjeruje forumaškim postovima. sad ja mogu napravit novi profil i napisat da je ivan tražio povećanje plate za 30% i vi meni trebate povjerovat? nemojte se bavit s tim "rekla-kazala", sačekajmo neke oficijelne informacije, ili informacije od nekog provjerenog forumaša.
Na zalost ovo sto sam napisao nije rekla kazala vec je informacija iz kluba a to mozes provjeriti u klubu jer nije nikakva tajna!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 17 feb 2013, 15:29

nisam mislio konkretno na tebe, prijatelju. već općenito onako, nema potrebe vodit raspravu na osnovu nekih neprovjerenih informacija. možda čak nije ni tako kao što si ti napisao, možda je uprava samo dala diplomatski odgovor, a istina je drukčija... ko će ga znat.

činjenica je da je ivan otišao, njemu sretno, a mi se trebamo okrenut trenutnom rosteru. :)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 15:35

azTer je napisao/la:nisam mislio konkretno na tebe, prijatelju. već općenito onako, nema potrebe vodit raspravu na osnovu nekih neprovjerenih informacija. možda čak nije ni tako kao što si ti napisao, možda je uprava samo dala diplomatski odgovor, a istina je drukčija... ko će ga znat.

činjenica je da je ivan otišao, njemu sretno, a mi se trebamo okrenut trenutnom rosteru. :)
Upravu si donekle a ako je tako nikad necemo saznati pravu istinu al naj bitnije je da nam je ovo sad najmanje bilo potrebno !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 feb 2013, 15:37

Izgleda da bi Ordagić mogao zaigrati prvo kolo protiv Borca, s obzirom da Savić odmara radi kartona :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

esko
Kontakt:

Post Postao/la esko » 17 feb 2013, 15:44

PROCITO SAM VISE PUTA/MENADJER NE POTPISUJE UGOVOR,IGRAC JE TAJ/AI DA JE TO TACNO IVANA NIKO NIJE OBAVESTIO,PITAM SE DA LI GA JE UPRAVA PITALA DALI ZELI DA IGRA,ILI JE NEZADOVOLJAN STATUSOM/NIJE.JA NISAM OVO PISO NA PAMET PISEM JER ZNAM STA MI JE IVAN REKO,MADA ME JE MOLIO DA NE PISEM,JA STOJIM IZA OVIH RECI NISTA NE IZMISLJAM.AKO JE POSTOJALA NEKA TAJNA,NA RELACIJI KLUB/MENADJER,VERUJTE IVAN ZA TO NIJE ZNAO.NJEMU JE BILO DOVOLJNO STO IGRA IMA PLATU STAN I HRANU,I IGRA U KLUBU DE POSTUJU,ONE KOJI IGRAJU SRCEM,I DAVAO JE SVE OD TEBE,I HVALA ZVJEZDI STO JE TU STEKO AFIRMACIJU.TRBALI SU MU RECI NA POCETKU PRIPREMA,DA NE RACUNAJU NA NJEGA,A OVAKO SU MU REKLI IDI,KADA JE U VECINI ZEMALJA PROSO PROLAZNI ROK.VERUJ TE ZA SVE KOJI VOLE ZVJEZDU A JA SAM JEDAN OD NJIH,OVO JE ISTINA O IVANU JAKOVLJEVICU,KOJI JE OTISO TIHO IZ GRADACCA KAO STO JE I U NJEGA DOSO,NEK NEKO KAZE DAL JE ON ZA VREME PROVEDENO.U ZVJEZDI NEKOG SVOJIM PONASANJEM POVREDIO,HVALA NA RAZUMEVANJU POZ,ZA ZVJEZDU I SVE KOJI JE VOLE.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 15:48

esko je napisao/la:PROCITO SAM VISE PUTA/MENADJER NE POTPISUJE UGOVOR,IGRAC JE TAJ/AI DA JE TO TACNO IVANA NIKO NIJE OBAVESTIO,PITAM SE DA LI GA JE UPRAVA PITALA DALI ZELI DA IGRA,ILI JE NEZADOVOLJAN STATUSOM/NIJE.JA NISAM OVO PISO NA PAMET PISEM JER ZNAM STA MI JE IVAN REKO,MADA ME JE MOLIO DA NE PISEM,JA STOJIM IZA OVIH RECI NISTA NE IZMISLJAM.AKO JE POSTOJALA NEKA TAJNA,NA RELACIJI KLUB/MENADJER,VERUJTE IVAN ZA TO NIJE ZNAO.NJEMU JE BILO DOVOLJNO STO IGRA IMA PLATU STAN I HRANU,I IGRA U KLUBU DE POSTUJU,ONE KOJI IGRAJU SRCEM,I DAVAO JE SVE OD TEBE,I HVALA ZVJEZDI STO JE TU STEKO AFIRMACIJU.TRBALI SU MU RECI NA POCETKU PRIPREMA,DA NE RACUNAJU NA NJEGA,A OVAKO SU MU REKLI IDI,KADA JE U VECINI ZEMALJA PROSO PROLAZNI ROK.VERUJ TE ZA SVE KOJI VOLE ZVJEZDU A JA SAM JEDAN OD NJIH,OVO JE ISTINA O IVANU JAKOVLJEVICU,KOJI JE OTISO TIHO IZ GRADACCA KAO STO JE I U NJEGA DOSO,NEK NEKO KAZE DAL JE ON ZA VREME PROVEDENO.U ZVJEZDI NEKOG SVOJIM PONASANJEM POVREDIO,HVALA NA RAZUMEVANJU POZ,ZA ZVJEZDU I SVE KOJI JE VOLE.
cisto sumnjam da su nasi iz kluba mogli tako da se ponasaju prema ivanu...vjerovatno nesto ima sto niko od nas ne zna
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 15:56

vjerovatno svi cekamo da se uprava oglasi na svojoj stranici u vezi ivana
znamo da i oni borave na ovom forumu pa ih lijepo molim da nam saopste sta se desilo ako je to ikako moguce
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 17 feb 2013, 16:22

dentist je napisao/la:Sve se nesto suti,a trebalo bi da se malo proslavi.
Jedan nas formumas se nedavno ozenio.
Neka mu je sa srecom :D :D
neka nam bude zdrav ziv i veseo... :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 17:32

pa nikad ta srijeda da makar gledamo prijateljsku utakmicu :D imali kakvih novosti trenirajul nasi znali neko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mexes
Kontakt:

Post Postao/la mexes » 17 feb 2013, 17:49

astra1922 je napisao/la:pa nikad ta srijeda da makar gledamo prijateljsku utakmicu :D imali kakvih novosti trenirajul nasi znali neko
Treniraju nasi danas su odradili trening u vidi 1 na popovaci i tu ce imat jos 10-ak treninga

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 17:58

mexes je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa nikad ta srijeda da makar gledamo prijateljsku utakmicu :D imali kakvih novosti trenirajul nasi znali neko
Treniraju nasi danas su odradili trening u vidi 1 na popovaci i tu ce imat jos 10-ak treninga
pu bem ti u mom selu terenirali a ja nisam znao :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 18:25

astra1922 je napisao/la:
mexes je napisao/la:
pu bem ti u mom selu terenirali a ja nisam znao :mrgreen:
M i na popovacu idemo samo kad je flasa i meze upitanju :lol: :lol: :lol: :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 feb 2013, 18:27

dentist je napisao/la:Sve se nesto suti,a trebalo bi da se malo proslavi.
Jedan nas formumas se nedavno ozenio.
Neka mu je sa srecom :D :D
Trebalo bi proslavit slika[/quote]

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 18:49

sta je sa adamom

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2013, 22:05

esko je napisao/la:PROCITO SAM VISE PUTA/MENADJER NE POTPISUJE UGOVOR,IGRAC JE TAJ/AI DA JE TO TACNO IVANA NIKO NIJE OBAVESTIO,PITAM SE DA LI GA JE UPRAVA PITALA DALI ZELI DA IGRA,ILI JE NEZADOVOLJAN STATUSOM/NIJE.JA NISAM OVO PISO NA PAMET PISEM JER ZNAM STA MI JE IVAN REKO,MADA ME JE MOLIO DA NE PISEM,JA STOJIM IZA OVIH RECI NISTA NE IZMISLJAM.AKO JE POSTOJALA NEKA TAJNA,NA RELACIJI KLUB/MENADJER,VERUJTE IVAN ZA TO NIJE ZNAO.NJEMU JE BILO DOVOLJNO STO IGRA IMA PLATU STAN I HRANU,I IGRA U KLUBU DE POSTUJU,ONE KOJI IGRAJU SRCEM,I DAVAO JE SVE OD TEBE,I HVALA ZVJEZDI STO JE TU STEKO AFIRMACIJU.TRBALI SU MU RECI NA POCETKU PRIPREMA,DA NE RACUNAJU NA NJEGA,A OVAKO SU MU REKLI IDI,KADA JE U VECINI ZEMALJA PROSO PROLAZNI ROK.VERUJ TE ZA SVE KOJI VOLE ZVJEZDU A JA SAM JEDAN OD NJIH,OVO JE ISTINA O IVANU JAKOVLJEVICU,KOJI JE OTISO TIHO IZ GRADACCA KAO STO JE I U NJEGA DOSO,NEK NEKO KAZE DAL JE ON ZA VREME PROVEDENO.U ZVJEZDI NEKOG SVOJIM PONASANJEM POVREDIO,HVALA NA RAZUMEVANJU POZ,ZA ZVJEZDU I SVE KOJI JE VOLE.
Volis Zvijezdu a pises ekavicu ili bar pokusavas.... ovdje ti je svaki drugi post iz provjerene ruke od ljudi iz kluba i oko kluba..... zato nasi cesto i neazuriraju oficijalnu stranicu kad ovdje sve ime:)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 22:08

pa bas neko ko pise ekavicom nemoze voliti zvijezdu

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 22:18

esko predstavi nam se :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.