FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
jos hebena 2 dana,pa izludit cu jbt 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Po meni je Bayern jaci na svim pozicijama osim na poziciji ofanzivnog veznog.
Hajd kvalitet i nekako, ne znam sta da kazem i kako da uporedim ko je tu bolji, ali onaj mali Wilshere i Cazorla su veoma opasni.
Osim sto su odlicni tehnicari, nevjerovatno su brzi, agilni i dobri dribleri.
Tu bi moglo biti problema za Schweinija, Kroosa i Martineza koji su dizelasi.
Hajd kvalitet i nekako, ne znam sta da kazem i kako da uporedim ko je tu bolji, ali onaj mali Wilshere i Cazorla su veoma opasni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- brzitesanj
- Kontakt:
Izgleda da je završena saga oko transfera Lewandowskog u Bayern, evo i demana od srtane Rummeniggea:

Štaće on pored dvojice Marija, ne zna se ko je bolji MADŽUKIĆBayern ne planira da pregovara sa Dortmundom oko transfera Roberta Lewandowskog.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- supermario
- Kontakt:
More bit da pravo zobris, al Bayern je nevjerovatno kompaktna ekipa gde svako svakome pmaze, i tako da ne bih rekao da ce biti ikakvih problema na srdini. Tesko da biti situacija gdje ce neko od tih nabrojanih igraca Arsenala moci nesto individualno da uradi...... Posjed lopte predvijam 60:40 na strani Bayerna, jer ce ih sve u svemu nasa sredina izdominirati, a njihovo je traziti sansu iz brzih kontri dok ovaka Arsenal protiv ovakvog Bayerna tesko da mmoze nametnutu svoju igru.M4kaveli je napisao/la:Po meni je Bayern jaci na svim pozicijama osim na poziciji ofanzivnog veznog.
Sto se tice cijena na TM, ja bih dao danteau bar jos 7 mil

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Okrenut ce se ovo,ne brigaj se nista!Saurman je napisao/la:Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.

Stern des Südens
Arjen Robben i njegova istorija ozlijeda od dolaska u klub :proFCB je napisao/la:Okrenut ce se ovo,ne brigaj se nista!Saurman je napisao/la:Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
davno sam ja govorio da se bayern treba kutarisati robena, jos prije pocetka prosle sezone, vidljivo je bilo da pada u formi konstantno i da su povrede koje se gu uvijek mucile jos i cesce postale, proslu sezonu pokazalo se da su ga trebali prodati dok su jos mogli i neke novce uzeti, malo je igrao, i sto je odigrao uglavnom je ostao tragicar teski, ova sezona naravno nastavak svega toga, miler je za njega postao maradona, tesko da ce ga sad iko kupiti i za male pare, taj covjek nosi jednostavno neku nesrecu sa sobom i na licnom i timskom planu, tragicar je bio u finalu svjetskog prvenstva kad je imao mec loptu, ne samo dakle u bayernu tragicar, znanje je uvijek imao, al kad se sve sabere, bolje da ga se bayern davno kutarisao
sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci, bayern je izrazito bolja ekipa i samo treba mirno i pametno to odraditi, jako male sanse ima arsenal, u prvoj utakmici nosit ce ih publika, trcat ce ko ludi, ali ce vjerovatno ponovo pokazati svoju naivnost, sad su slabiji i naivnije nego ikada, bayern to mora iskoristiti i iskontrolisati prvu utakmicu
kao da gledam, arsenal ce pokusati navaliti od pocetka, bayern im mora uzeti loptu i kontrolisati posjed lopte da ih primiri, ta vengerova djeca mogu biti opasna ako ih krene od pocetka dobro i razmasu se, al bayern ima puno vise znanja i iskustva u ovakvim utakmicama, u prvih pola sata ce ih smiriti, a onda i kazniti njihovu naivnost, arsenal ima sanse jedino ako bayern izuzetno lose odigra i totalno podbaci iz nekog razloga, al to je tesko za ocekivati
ne smije vas zavarati ime i ugled koji arsenal ima kao i cinjenica da su godinama bili u vrhu, sad je to druga prica, podolski, giroud, gervinjo, cazorla, arteta i jos neki prvotimci nemaju bogzna kakvo iskustvo u ligi prvaka, oni sto su arsenalu nabili rejting su i otisli, ovo sto je sad ostalo doslo je iz manjih ekipa, ili su igraci koji su nekada grijali klupu, slab je arsenal jednostavno za ovakve bitke i bayern ako to rutinski ne prodje to moze znaciti jedino da nesto kod bayerna nije stimalo, samo sebe mozete kriviti, nikako se vaditi na neki kvalitet protivnika koji osim imena nema vise nista kvalitetno, niti jedan prvotimac arsenala u ovom trenutku ne bi mogao prismrditi u prvi tim bayerna i to jasno govori o odnosu snaga
sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci, bayern je izrazito bolja ekipa i samo treba mirno i pametno to odraditi, jako male sanse ima arsenal, u prvoj utakmici nosit ce ih publika, trcat ce ko ludi, ali ce vjerovatno ponovo pokazati svoju naivnost, sad su slabiji i naivnije nego ikada, bayern to mora iskoristiti i iskontrolisati prvu utakmicu
kao da gledam, arsenal ce pokusati navaliti od pocetka, bayern im mora uzeti loptu i kontrolisati posjed lopte da ih primiri, ta vengerova djeca mogu biti opasna ako ih krene od pocetka dobro i razmasu se, al bayern ima puno vise znanja i iskustva u ovakvim utakmicama, u prvih pola sata ce ih smiriti, a onda i kazniti njihovu naivnost, arsenal ima sanse jedino ako bayern izuzetno lose odigra i totalno podbaci iz nekog razloga, al to je tesko za ocekivati
ne smije vas zavarati ime i ugled koji arsenal ima kao i cinjenica da su godinama bili u vrhu, sad je to druga prica, podolski, giroud, gervinjo, cazorla, arteta i jos neki prvotimci nemaju bogzna kakvo iskustvo u ligi prvaka, oni sto su arsenalu nabili rejting su i otisli, ovo sto je sad ostalo doslo je iz manjih ekipa, ili su igraci koji su nekada grijali klupu, slab je arsenal jednostavno za ovakve bitke i bayern ako to rutinski ne prodje to moze znaciti jedino da nesto kod bayerna nije stimalo, samo sebe mozete kriviti, nikako se vaditi na neki kvalitet protivnika koji osim imena nema vise nista kvalitetno, niti jedan prvotimac arsenala u ovom trenutku ne bi mogao prismrditi u prvi tim bayerna i to jasno govori o odnosu snaga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Opet Romario glumi veceg katolika od Pape a dao bi ruku da nije odgledao vise od pet meceva Arsenala ove sezone,no ono sto je pozitivno da za neko divno cudo nije supljirao o nekoj hegemoniji i strasnoj Barseloni,rispekt momak..
Necu da se upustam u neku dublju raspravu s tobom jer to sigurno nece donjeti niceg dobrog a svakako da ovaj topic nije nije ni mjesto za to..
Bajern ce nas "mlatnuti" na Emiratesu isto k'o sto je i Barselona u dva navrata i evo tebe Romario sad pozivam na opkladu ali da se ista ispostuje,Ja tipujem na pobjedu Arsenala u prvom mecu,tebi dakle ostaje pobjeda Baje,.Ko izgubi vise se nikad nece pojaviti na ovom forumu,posteno ?
Necu da se upustam u neku dublju raspravu s tobom jer to sigurno nece donjeti niceg dobrog a svakako da ovaj topic nije nije ni mjesto za to..
Bajern ce nas "mlatnuti" na Emiratesu isto k'o sto je i Barselona u dva navrata i evo tebe Romario sad pozivam na opkladu ali da se ista ispostuje,Ja tipujem na pobjedu Arsenala u prvom mecu,tebi dakle ostaje pobjeda Baje,.Ko izgubi vise se nikad nece pojaviti na ovom forumu,posteno ?
- anelbavarac
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Opet Romario glumi veceg katolika od Pape a dao bi ruku da nije odgledao vise od pet meceva Arsenala ove sezone,no ono sto je pozitivno da za neko divno cudo nije supljirao o nekoj hegemoniji i strasnoj Barseloni,rispekt momak..
posteno, romariooo se nikad nije bojao svojih predvidjanja, ali osnovni problem vas koje boli istina je sto konstantno izvrcete moje rijeci i onda pokusavate ispasti pametni, a ispadate smijesni jer romarijevi argumenti uvijek pobjedjuju, ali ono kako on napise, a ne kako vi interpretirate, npr ja sam ovdje konstantno govorio o prolasku bayerna a ne o pobjedi u londonu, al visa je filozofija skontati da se igraju dvije utakmice, ili kad cuveni inerpretator effe moje pisanje prvo izvrne po svom cejfu, pa onda kontraargumentira, vezano i za bayern i barcu, uvijek je romariooo u svom izlaganju govorio iskljucivo o igri i ostavljao je mogucnost da rezultat ne mora biti tacan omjer prikazanog, kao i da hegemonija moze biti zaustavljena na odredjene nacine, al naravno, vi ste to zaobilazili i onda pokusavali ispasti pametni
al svejedno, moze opklada, i to tako kako si ti zamislio, samo prva utakmica, al da bude realno, ako arsenal nadigra i pobijedi bayerna u prvoj, alahimanet od mene, ako bayern nadigra i pobijedi arsenala ti razligu, nerijeseno kako sam te skonto znaci nikome nista, al i ako bilo koja ekipa pobijedi, bez da je to nesto posebno zasluzila, nikome nista, dakle, ako recimo arsenal bude bolji cijelo vrijeme a bayern pobijedi nekom frljokom, ne vazi to da moras raguliti i obratno, faktor srece se mora iskljuciti i ja sam ga uvijek svjesno pominjao jer to je nesto drugo, nista recimo nisam pogrijesio sto sam predvidjao da je bayern puno bolji od celzija, ili da je barca puno bolja od nekoga i sl, znaci vazi samo ono sto se pokaze na terenu, nafaku i slicne stvari ne mozemo uzimati u razmatranje, ipak smo mi samo forumasi,a nafaka je od boga i bozje davanje
ponuda dakle vazi, kao sto rekoh, romariooo se nikad nije bojao svojih predvidjanja i spreman je zbog toga ulaziti i u rizike, kladimo se znaci u odlazak trajni sa foruma, mozemo i u pare sto se mene tice, ako je jos neko zainteresovan bujrum
i ne samo ovaj mec, i sve sto je vezano za hegemoniju, isto vazi, kad nadigra bilo ko, bilo kada hegemoniju, romariooo ce da odgovara, bayern eto ako se sretne s barcom takodje vazi opklada, i to bez da ovi sto pricaju da bayern to moze moraju otici, idem ja znaci sam, kad god se to desi, alahimanet
jel posteno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sutra igram pobjedu sa hendikepom,i ne znam zasto al neki osjecaj mi govori da ce Dante dati gol,i igrat cu ga na kladionici pa sta bude

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ovdje ocigledno govoris o prvoj utakmici,obrati paznju na boldirano i ovdje je ocigledno da tipujes na pobjedu Baje..Romariooo je napisao/la: sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci, bayern je izrazito bolja ekipa i samo treba mirno i pametno to odraditi, jako male sanse ima arsenal, u prvoj utakmici nosit ce ih publika, trcat ce ko ludi, ali ce vjerovatno ponovo pokazati svoju naivnost, sad su slabiji i naivnije nego ikada, bayern to mora iskoristiti i iskontrolisati prvu utakmicu
Moja opklada stoji ali onakva kakvu sam ti ponudio,.Zbroj kornera,posjed lopte,broj suteva i izglednih sansi me apsolutno ne zanima,na kraju se ipak samo pika konacan rezultat..
U ostalom, ako bas izdominiramo Bajern bice mi mnogo draze da si ti tu,nego da te nema

Mislim da se ovdje varas, jer u sustini Bayern i ne mora pregovarati sa BVB-om. Ako se sjecas LM je izjavo da ce Lewandowski doci ove godine ili naredne godine, a ukoliko se Bayern vec dogovorio sa igracem i ako je isti vec potpisao predugovor, onda ce BVB prihvatiti sta Bayern ponudi, jer postoji mogucnost da igraca izgube i bez odstete.brzitesanj je napisao/la:Izgleda da je završena saga oko transfera Lewandowskog u Bayern, evo i demana od srtane Rummeniggea:
Štaće on pored dvojice Marija, ne zna se ko je bolji MADŽUKIĆBayern ne planira da pregovara sa Dortmundom oko transfera Roberta Lewandowskog.
Stvarno ne znam sta ce Bayernu Lewandowski koji je za mene licno tzv. sistem igrac i koji dosta profitira od Klopp-ovog sistema. Mislim da je bolje novac pokusati uloziti u Schürrle-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anelbavarac
- Kontakt:

Dortmund-Boss Hans-Joachim Watzke (53) forderte die Bayern bei Sky auf, aus ihrer Deckung zu kommen: „Es gibt nur zwei Szenarien. Szenario eins: Bayern hat kein Interesse an Robert – dann ist das alles Gequatsche. Szenario zwei: Sie haben Interesse. Dann müssen sie irgendwann ihr Visier lüften, müssen zu uns kommen und eine Anfrage stellen.“ Doch die kommt nicht...
Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge (57) zu BILD: „Mit den Gerüchten um Robert Lewandowski gehe ich total entspannt und souverän um. Der FC Bayern plant nicht, Verhandlungen mit Borussia Dortmund über einen Transfer von Lewandowski zu führen.“
Watzkes Reaktion: „Ist ja schön. Wir wollen auch gar nichts von den Bayern hören...“ Obwohl den Dortmundern klar ist, dass Lewandowski spätestens nach Ablauf des Vertrags (2014) gehen wird. Dennoch planen die Bayern (dementieren nicht, mit Lewandowski schon einig zu sein) keine Verhandlungen mit Dortmund?
Evo cijeli clanak u Bildu oko Lewandowskog.
Ako je On potpisao predugovor sa Bayern-om da ce doci kad mu ovaj istekne ...treba ga poslat da individualno bez lopte od 1.6.13 do 1.6.14amerosm je napisao/la:Mislim da se ovdje varas, jer u sustini Bayern i ne mora pregovarati sa BVB-om. Ako se sjecas LM je izjavo da ce Lewandowski doci ove godine ili naredne godine, a ukoliko se Bayern vec dogovorio sa igracem i ako je isti vec potpisao predugovor, onda ce BVB prihvatiti sta Bayern ponudi, jer postoji mogucnost da igraca izgube i bez odstete.brzitesanj je napisao/la:Izgleda da je završena saga oko transfera Lewandowskog u Bayern, evo i demana od srtane Rummeniggea:
Stvarno ne znam sta ce Bayernu Lewandowski koji je za mene licno tzv. sistem igrac i koji dosta profitira od Klopp-ovog sistema. Mislim da je bolje novac pokusati uloziti u Schürrle-a.

Bayern i ako ga dovede nece ga sigurno platiti "masno" koliko se vi nadate da dobijete za njega. Ajmo realno, da je jedan od najboljih napadaca na trzistu, i nije bas ima daleko boljih od njega + ima ugovor do 2014. sto mu nikako ne moze dizati cijenu.HzBvB je napisao/la:Ako je On potpisao predugovor sa Bayern-om da ce doci kad mu ovaj istekne ...treba ga poslat da individualno bez lopte od 1.6.13 do 1.6.14
Dobit cete nekihh 5miliona € i posaljite ga na ljeto ove godine

Stern des Südens
Opet pišeš gluposti. Robben je lani bio jedan od boljih u Bayernu. Imao je 36 utakmica, 19 golova i 10 asistencija. Ali same brojke i nisu bitne. Dovoljno se sjetiti Reala gdje je bio među najboljima (ako ne i najbolji) u Bayernu, da bi se shvatio njegov značaj za lanjski Bayern.Romariooo je napisao/la:davno sam ja govorio da se bayern treba kutarisati robena, jos prije pocetka prosle sezone, vidljivo je bilo da pada u formi konstantno i da su povrede koje se gu uvijek mucile jos i cesce postale, proslu sezonu pokazalo se da su ga trebali prodati dok su jos mogli i neke novce uzeti, malo je igrao, i sto je odigrao uglavnom je ostao tragicar teski, ova sezona naravno nastavak svega toga, miler je za njega postao maradona, tesko da ce ga sad iko kupiti i za male pare, taj covjek nosi jednostavno neku nesrecu sa sobom i na licnom i timskom planu, tragicar je bio u finalu svjetskog prvenstva kad je imao mec loptu, ne samo dakle u bayernu tragicar, znanje je uvijek imao, al kad se sve sabere, bolje da ga se bayern davno kutarisao
Nema tu više velike nejači. To bi ti kao vrsni znalac trebao znati.Romariooo je napisao/la:sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
U krivu si. Lewat ne smije pregovarati sa drugim klubom bez dozvole kluba sve do 1.1.2014, tj. do zadnjih 6 mjeseci prije isteka ugovora. Analogno tome, nema šanse da je potpisao ikakav predugovor bez naše suglasnosti, a ako i je takav je nevažeći. To UEFA strogo kažnjava, mislim da je Chelsea popio masnu kaznu jer je Mourinho tako svojevremeno vrbovao A. Colea na transfer iz Arsenala.amerosm je napisao/la: Mislim da se ovdje varas, jer u sustini Bayern i ne mora pregovarati sa BVB-om. Ako se sjecas LM je izjavo da ce Lewandowski doci ove godine ili naredne godine, a ukoliko se Bayern vec dogovorio sa igracem i ako je isti vec potpisao predugovor, onda ce BVB prihvatiti sta Bayern ponudi, jer postoji mogucnost da igraca izgube i bez odstete.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ne kontam sto dovodimo Levandovskog, imamo dva svijetska napadaca Gomeza i Mandzu, iskusnog Pizara kao 3. zamjenu + Mullera koji takodjer moze igrati napadaca. Bice nam guzva u napadu ako dodje Levandovski ko u Man City-ju
bolje da malo odbranu dodatno ojacamo 

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.