NK Zvijezda Gradačac

realinjo1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la realinjo1 » 17 feb 2013, 22:19

esko je napisao/la:PROCITO SAM VISE PUTA/MENADJER NE POTPISUJE UGOVOR,IGRAC JE TAJ/AI DA JE TO TACNO IVANA NIKO NIJE OBAVESTIO,PITAM SE DA LI GA JE UPRAVA PITALA DALI ZELI DA IGRA,ILI JE NEZADOVOLJAN STATUSOM/NIJE.JA NISAM OVO PISO NA PAMET PISEM JER ZNAM STA MI JE IVAN REKO,MADA ME JE MOLIO DA NE PISEM,JA STOJIM IZA OVIH RECI NISTA NE IZMISLJAM.AKO JE POSTOJALA NEKA TAJNA,NA RELACIJI KLUB/MENADJER,VERUJTE IVAN ZA TO NIJE ZNAO.NJEMU JE BILO DOVOLJNO STO IGRA IMA PLATU STAN I HRANU,I IGRA U KLUBU DE POSTUJU,ONE KOJI IGRAJU SRCEM,I DAVAO JE SVE OD TEBE,I HVALA ZVJEZDI STO JE TU STEKO AFIRMACIJU.TRBALI SU MU RECI NA POCETKU PRIPREMA,DA NE RACUNAJU NA NJEGA,A OVAKO SU MU REKLI IDI,KADA JE U VECINI ZEMALJA PROSO PROLAZNI ROK.VERUJ TE ZA SVE KOJI VOLE ZVJEZDU A JA SAM JEDAN OD NJIH,OVO JE ISTINA O IVANU JAKOVLJEVICU,KOJI JE OTISO TIHO IZ GRADACCA KAO STO JE I U NJEGA DOSO,NEK NEKO KAZE DAL JE ON ZA VREME PROVEDENO.U ZVJEZDI NEKOG SVOJIM PONASANJEM POVREDIO,HVALA NA RAZUMEVANJU POZ,ZA ZVJEZDU I SVE KOJI JE VOLE.
Ja se ne zelim petljati u stvari koje neznam,ali znam jedno da je Zvjezda izgubila jednog dobrog igraca,jer mene samo to interesuje zna li da igra ili ne,ali nama je dovoljno da nam neko kaze ruzno o igracu i mi zaboravimo za njega,sto nije u redu sa nase strane .Na ovom forumu ima zaista ljudi koje ne mogu da ocijenim,koji samo govore sve je ok,sve je u redu,ali ja zaista ne mogu da se pomirim da imamo opravdanje za Jakovljevica koji je za mene strasan igrac.Mi smo tako zaboravili za Hamzu koji je takodje strasan igrac po meni najbolji poslijeratni igrac Zvjezde a od nas je otisao kao ratni zlocinac ,neko nam uvijek ogadi igraca s cim se ja licno ne slazem.Ja bi volio da nisam u pravu ali vidjet cemo kakva ce biti zamjena za Jakovljevica.Nisam dugo se ukljucivao u rasprave ali kako se priblizava pocetak prvenstva eto moram i ja malo da komentarisem.Pozdrav svima!!!

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 22:25

ko god dodje na ivanovo mjessto mi smo tu oslabljeni,nesumnjam nimalo da ivan nebi dosao u pravu formu tokom priprema...bar tako ja mislim
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 22:34

elf1 je napisao/la:esko predstavi nam se :)
pravda za esku :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2013, 22:35

astra1922 je napisao/la:pa bas neko ko pise ekavicom nemoze voliti zvijezdu
Pa ko to u GrADAccu prica ekavicu, ili van gradacaca i da voli zvijezdu i jos ima informaciju iz kluba kao iz prve ruke.... jedino da ovaj nije sam Ivan

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 22:42

astra1922 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:esko predstavi nam se :)
pravda za esku :mrgreen:
pravda,pravda :D
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 22:43

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa bas neko ko pise ekavicom nemoze voliti zvijezdu
Pa ko to u GrADAccu prica ekavicu, ili van gradacaca i da voli zvijezdu i jos ima informaciju iz kluba kao iz prve ruke.... jedino da ovaj nije sam Ivan
mozda pabizo znas da nas on voli a pise ekavicom mislim trudi se da pise :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 feb 2013, 22:48

astra nemoj vise podpaljivat vidis da nas je pabizo pustio malo da uzivamo na tegbiru i miru 8-) :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2013, 22:55

ma salim se ja on je moj prijatelj :)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 feb 2013, 23:41

Sta je sa brazilcem i Amarom Focicem koji su bili na probi u Zvijezdi?

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 18 feb 2013, 00:11

Pozdrav za sve forumaše, a posebno za našeg anonimnog mladoženju... dobro došao u društvo poniznih :lol:
a što se tiče Ivana, vjerovatno nećemo saznati pravu istinu, bez obzira znamo li šta je on rekao ili uprava, kao i u slučaju Hamze i dr. Bitno je jedino da on, nažalost, više nije član našeg voljenog kluba. Ali, šta je tu je, ja mu od srca želim sve najbolje u životu i da u karijeri dostigne željeni maximum, kao i drugim igračima koji su ranije nastavili karijere u drugim sredinama, i to tako da s ponosom sutra možemo reći da su nekada bili članovi našeg kluba ili ponikli u njemu. Na nama je da se okrenemo ovome što je ostalo i što imamo, bliži nam se prva kontrolna utakmica na našem terenu nakon Pule, pa svi na Banju da vidimo šta nam je to uprava skuhala ili zakuhala za proljeće...
Trust me, I know what I'm doing !!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 feb 2013, 00:12

Od Ivana smo već saznali šta on misli :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

esko
Kontakt:

Post Postao/la esko » 18 feb 2013, 16:40

DRAGI PRIJATELJI ISKRENI NAVIJACI ZVJEZDE,ZAR JE BITNO KAKO PISEM VIDIM DA SE RAZUMEMO/.ISTINA JE ONO STO SAM NAPISAO, DA SU IVANA OTERALI,A ZA POLA GODINE MOGLI SU DA UZMU NEKI NOVAC,BAR TAKO MISLIM,ILI SAMO PGRESNO MISLIM;.ZVJEZDU VOLIM I VOLECU JE DO KRAJA ZIVOTA,ISKRENO.I NADAM SE DA CEMO SE BORITI ZA VRH TABELE,.SLAZEM SE ZVJEZDA JE VJECNA IGRACI SU PROLAZNI,AL IH TREBAMO PAMTITI,ONAKO KAKO SU SE BORILI ZA KLUB.ONAJ KO NEVERUJE U ISKRENOST MOJIH RECI FAN JE ZVJEZDE,NEK POZOVE IVANA DOBICE OBJASNJENJE,STA SU MU REKLI,PRED POLAZAK ZA PULU.IZNENADJENJA JE BILO I U SAMOM KLUBU,JER SEM POJEDINACA,NIKO DRUGI NIJE ZA TO ZNAO,PA SU I ONI BILI IZNENADJENI,I NISU VEROVALI KAD IM JE IVAN,SAOPSTIO DA NE PUTUJE ZA PULU,I DA TRAZI DRUGI KLUB.KAD BUDE VREME, JA CU VAM SE PREDSTAVITI,POZZZZ ZA ZVJEZDASE,VOLIMO ZVJEZDU.

esko
Kontakt:

Post Postao/la esko » 18 feb 2013, 16:43

NE ZOVEM SE IVAN,MOJE IME JE N/ESKO,IZVINITE STO SE NISAM PREDSTAVIO.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 18 feb 2013, 17:54

esko je napisao/la:NE ZOVEM SE IVAN,MOJE IME JE N/ESKO,IZVINITE STO SE NISAM PREDSTAVIO.
neka si se predstavio... :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 feb 2013, 18:05

esko je napisao/la:DRAGI PRIJATELJI ISKRENI NAVIJACI ZVJEZDE,ZAR JE BITNO KAKO PISEM VIDIM DA SE RAZUMEMO/.ISTINA JE ONO STO SAM NAPISAO, DA SU IVANA OTERALI,A ZA POLA GODINE MOGLI SU DA UZMU NEKI NOVAC,BAR TAKO MISLIM,ILI SAMO PGRESNO MISLIM;.ZVJEZDU VOLIM I VOLECU JE DO KRAJA ZIVOTA,ISKRENO.I NADAM SE DA CEMO SE BORITI ZA VRH TABELE,.SLAZEM SE ZVJEZDA JE VJECNA IGRACI SU PROLAZNI,AL IH TREBAMO PAMTITI,ONAKO KAKO SU SE BORILI ZA KLUB.ONAJ KO NEVERUJE U ISKRENOST MOJIH RECI FAN JE ZVJEZDE,NEK POZOVE IVANA DOBICE OBJASNJENJE,STA SU MU REKLI,PRED POLAZAK ZA PULU.IZNENADJENJA JE BILO I U SAMOM KLUBU,JER SEM POJEDINACA,NIKO DRUGI NIJE ZA TO ZNAO,PA SU I ONI BILI IZNENADJENI,I NISU VEROVALI KAD IM JE IVAN,SAOPSTIO DA NE PUTUJE ZA PULU,I DA TRAZI DRUGI KLUB.KAD BUDE VREME, JA CU VAM SE PREDSTAVITI,POZZZZ ZA ZVJEZDASE,VOLIMO ZVJEZDU.
A bas si zapeo za tog Ivana ...Kao da nemozemo bez njega...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 18 feb 2013, 18:25

Ova zimska pauza je stvarno pretjerano duga !

vilenjak
Kontakt:

Post Postao/la vilenjak » 18 feb 2013, 22:12

Kvota je napisao/la:
azTer je napisao/la:dajte ba ljudi, ko još vjeruje forumaškim postovima. sad ja mogu napravit novi profil i napisat da je ivan tražio povećanje plate za 30% i vi meni trebate povjerovat? nemojte se bavit s tim "rekla-kazala", sačekajmo neke oficijelne informacije, ili informacije od nekog provjerenog forumaša.
Na zalost ovo sto sam napisao nije rekla kazala vec je informacija iz kluba a to mozes provjeriti u klubu jer nije nikakva tajna!
A uprava ko svaka uprava ce reci ono sto ide njima u prilog da ne bi blatili klub,da se razumemo!! A ti 'Kvoto' samo siris dezinformacije i skinite se Ivanu sa kicme neka uziva tamo gde je trenutno :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 feb 2013, 22:18

astra1922 je napisao/la:ma salim se ja on je moj prijatelj :)
Pozdrav iz Australije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 feb 2013, 00:19

vilenjak je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
azTer je napisao/la:dajte ba ljudi, ko još vjeruje forumaškim postovima. sad ja mogu napravit novi profil i napisat da je ivan tražio povećanje plate za 30% i vi meni trebate povjerovat? nemojte se bavit s tim "rekla-kazala", sačekajmo neke oficijelne informacije, ili informacije od nekog provjerenog forumaša.
Na zalost ovo sto sam napisao nije rekla kazala vec je informacija iz kluba a to mozes provjeriti u klubu jer nije nikakva tajna!
A uprava ko svaka uprava ce reci ono sto ide njima u prilog da ne bi blatili klub,da se razumemo!! A ti 'Kvoto' samo siris dezinformacije i skinite se Ivanu sa kicme neka uziva tamo gde je trenutno :lol:
Vilo lijepo sam napisao da je lako provjerit i nema tu nikakvih dezinformacija!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 feb 2013, 08:01

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma salim se ja on je moj prijatelj :)
Pozdrav iz Australije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
pozdrav za tebe gdje god se nalazio :)
eto sutra masalah utakmica pa nikad proc ove pripreme :D

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.