Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 18 feb 2013, 00:12

Upravo ja pišem o Quadradu već neko vrijeme.
Inače je tu priču progurao neki od ovih poznatih listova, napisali su da je Conte impresioniran tim igračem i da ga silno želi.

To je i jedini igrač viola kojeg bih ja uzeo, ok, i Jovetić je ok, ali da biram, Quadrado broj 1.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 feb 2013, 00:23

kako ne kontate da je vučinić bolji do jovetića?

šta ako stevan bude kao giovinco, veliki igrač u manjem klubu?

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 feb 2013, 00:26

Contentissimo je napisao/la:Nama treba igrac tipa Suareza, koji ce sam rijesiti utakmicu kao sto je bila ona sinoc, nazalost mi nismo jos u stanju priustiti sebi takvog jednog igraca(prvenstveno zbog seika i pijanih rusa)
vučinić je igrač odluke, al ne može ni on uvijek, tako ni suarez isto ne bi uvijek mogao ;)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 feb 2013, 00:32

AndreaAgnelli je napisao/la:Poli je već osiguran za sljedeće ljeto i on će biti prvo pojačanje. Gledao sam ga danas, a i još u par utakmica Sampe ove godine, bit će on dobra zamjena.

Odbranu ne treba dirati. Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marrone, Caceres i Peluso su dovoljni za sljedeću sezonu.

Treba nam jedan krilni igrač, to će vjerovanto biti Pepe koji će se oporaviti :mrgreen: , Poli će popuniti mjesto u sredini i neko u napad bez obzira što je LLorente potpisao. Quagliarella, Bendtner i Anelka sigurno odlaze, ostaju Vučinić koji nije konstantan, sad ga ima, sad ga nema :mrgreen: , onda Matri za kojeg važi isto što i za Vučinića ,
Giovinco, kojem realno naš stil igre nikako ne odgovara i LLorente koji treba da se dokaže.

Prethodne dvije godine se radilo na kvanitetu, sad je red na kvalitet jer realno na većini pozicija smo odlično
popunjeni. :D
koji realno je veliki igrač za male klubove.. samo se zabija u igrače i traži neke faule, a nije ni nešto brz realno :? često ga prestignu štoperi

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 18 feb 2013, 01:16

Ne može se ekipa i sljedeće sezone samo osloniti na Vučinića i da napad zavisi samo od njega. Zato tu treba još jedan dobar igrač kad jednom ne ide ići će drugom i obrnuto. Da smo sinoć imali karikiram Jovetića ili Suareza umjesto indisponiranog Vučinića sigurno bi zabili neki gol i bili opasniji u napadu.

Juventus ne smije sebi dozvoliti da mu napad bude one-man-show. Siguran sam da tako razmišlja i Conte i da će se na tome poraditi već na ljeto.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 feb 2013, 01:25

Ma treba se i Giovinicu dati vremena, sad ce neko reci pa imao je puno utakmica da se dokaze ali treba nekada bukvalno vremena da prode da igrac krene da igra pa mozda naredna sezone bude dosta bolja za njega.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 18 feb 2013, 01:32

Giovincov problem je što ne igra na svojoj poziciji i zato ispašta, možda ga je onaj promašaj protiv Lazia i psihički dotukao, šta ja znam, da je tu Pepe pa da se ponekad proba 4-3-3 odmah bi i Giovincu bilo lakše. Može on dosta pokazati svojom lucidnošću i maštovitošću posebice protiv ekipa iz sredine i dna tabele, za derbi i teške utakmice i nije neki izbor prvenstveno zbog svoje konstitucije i nemoći da dobije duel. Suma sumarum: Giovinco nema kvalitet da bude starter u Juventusu.

Gledam maloprije Jovetića s lakoćom zagradi loptu ispred Ranocchie ili Juana koji su fizički superiorniji, to je nešto što i ne možemo očekivati od Giovinca.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 feb 2013, 03:28

giovinco je ovu istu poziciju igrao u parmi i bio je sasvim solidan

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 feb 2013, 06:23

Problem sa Vucinicem je sto je nekonstantan. Odigra dobru utakmicu pa ga onda nema. Malo spava, malo hoda i tak :roll:

Jovetic bi nam sjeo fantasticno 8-) Vucko moze na transfer listu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 feb 2013, 09:05

IlPrincipino je napisao/la:Vucko moze na transfer listu
8-)

Ali teško, nemoguće. :?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 feb 2013, 10:37

ne znam, ne bih volio ni slucajno da izgubimo Vucinica a da ostanu Matri i Djovinko kao back-up Ljorenteu i nekom "top playeru". Prvo sto ne mogu igrati zajedno , drugo sto nemaju kvaliteta i konstantnosti.. da bi napad dobio na kvalietu moramo zadrzati najboljeg trenutno ( Vucinic) i pridodati jos 2 dobra. Nazalost, i ja mislim da ce dio novca namaknuti prodajom Vucinica posebno ako i drugi top player bude stranac ( a nema ko bit iz Italije).

sto se tice Djovinika, drugacije je igrati u Parmi- drugacije u Juventusu, manji psiholoski pritisak, manji prtisak odbrana , puno vise prostora jer slabo ko protiv Parme igra bunker itd itd.. onda neko je odlicno primjetio, hajd nek je on mal, slab u duelima, al da je bar brz. Medjutim, ove sezone se mnogo puta desilo da ga korpulentni stoperi stignu kada krene u trk prema golu, dakle nema ni pola brzinu koliko sam mislio da ima...moze on ostati u Juventusu SAMO zato sto je dijete Juventusa ali tek kao 4.-5. opcija u napadu, sto sumnjam da ce on prihvatiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 18 feb 2013, 11:19

Pozdrav svim juventinima.Pratim vas vec duze vrijeme pa je red da se prijavim.Veliki sam fan Juventusa od 2003 pa do smrti.Forza Juve ;) ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 feb 2013, 11:20

Juventino1995 je napisao/la:Pozdrav svim juventinima.Pratim vas vec duze vrijeme pa je red da se prijavim.Veliki sam fan Juventusa od 2003 pa do smrti.Forza Juve ;) ;)
Benvenuto ! Forza Juve !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Raffaello
Kontakt:

Post Postao/la Raffaello » 18 feb 2013, 11:22

Glumata frajer pred svojom bivšom publikom, kao on glavni. E moj Mirko, glava te košta mnogo a imaš fudbal u malom prstu...

I, btw; pozdrav svim Juventinima! 8-)
E' tornata la squadra piu odiata d'Italia!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 18 feb 2013, 11:29

manje vise kod vas cvjetaju ruze ovdje, fino je vidjeti juve na putu stare slave :P :P :P . Napokon se prica i o Ligi i LP, o vrhunskim pojacanjima.... (moglo se t reci i na pocetku sezone, al et" malo zakasnih). Gledao sam protiv Rome tekmu i msm da su vas poprilicno nadigrali, napda bio odsjecen al po svemu sudeci to je bo samo jedan kiks. NIsam ranije nista psao na ovoj temi pa da ne zaboravim Pogbu- defintivno jedno od najvecih ovosezonskih otkrovljenja. Radujem se zrijebu u sledecem kolu LP (ako prodjemo Arsenal :lol: :lol: :lol: ) moram priznati da prizeljkujem Juve, jer mi vec polako blijedi atmosfera sa utakmica Bayo- Juve :P Pozzz
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 feb 2013, 11:33

Gledao sam raspored do kraja prvenstva,nas i Napolija. Ocekujem 10 + bodova razlike do kraja za nas.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 feb 2013, 12:30

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 feb 2013, 12:41

Bivsi igrac Juventusa, Roberto Baggio danas slavi svoj 46 rodjendan.

Za ekipu Juventusa je igrao od 1990 do 1995 godine, nastupio je 141 put i postigao je 78 pogodaka.

Auguri Baggio!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 feb 2013, 13:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:onda neko je odlicno primjetio, hajd nek je on mal, slab u duelima, al da je bar brz. Medjutim, ove sezone se mnogo puta desilo da ga korpulentni stoperi stignu kada krene u trk prema golu, dakle nema ni pola brzinu koliko sam mislio da ima...
to ti govorim, dakle mal je, slab, nije brz, preloš šut ima.. 26 godina, znači što je napredovao-napredovao je, neće do 30-e biti talenat.

a što se tiče mirka, on sigurno neće iz juventusa jer conte ga gotivi, a i svako što prati juve zna da nam je on najbolji napadač. pa ja ne smijem ni zamisliti kakav bi nam napad bio bez njega :? :?

jovetić je bolji od svih naših napadača, OSIM VUČINIĆA. svako realan se slaže sa ovim. drugo je to što je on mlađi dosta od mirka, pa sad dal će on iskoristiti talenat i postati bolji od njega to ne znamo, možda ostane samo ''vječni talenat'' radi silnih povreda koje momak zadobija.

jovetić isto tako nikad nije igrao u velikom klubu, pa pitanje je dal bi se snašao, strah me da ne bude kao giovinco. realno oba igrača su precijenjena.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 feb 2013, 13:49

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.