chily-rz je napisao/la:Opet Romario glumi veceg katolika od Pape a dao bi ruku da nije odgledao vise od pet meceva Arsenala ove sezone,no ono sto je pozitivno da za neko divno cudo nije supljirao o nekoj hegemoniji i strasnoj Barseloni,rispekt momak..
Necu da se upustam u neku dublju raspravu s tobom jer to sigurno nece donjeti niceg dobrog a svakako da ovaj topic nije nije ni mjesto za to..
Bajern ce nas "mlatnuti" na Emiratesu isto k'o sto je i Barselona u dva navrata i evo tebe Romario sad pozivam na opkladu ali da se ista ispostuje,Ja tipujem na pobjedu Arsenala u prvom mecu,tebi dakle ostaje pobjeda Baje,.Ko izgubi vise se nikad nece pojaviti na ovom forumu,posteno ?
posteno, romariooo se nikad nije bojao svojih predvidjanja, ali osnovni problem vas koje boli istina je sto konstantno izvrcete moje rijeci i onda pokusavate ispasti pametni, a ispadate smijesni jer romarijevi argumenti uvijek pobjedjuju, ali ono kako on napise, a ne kako vi interpretirate, npr ja sam ovdje konstantno govorio o prolasku bayerna a ne o pobjedi u londonu, al visa je filozofija skontati da se igraju dvije utakmice, ili kad cuveni inerpretator effe moje pisanje prvo izvrne po svom cejfu, pa onda kontraargumentira, vezano i za bayern i barcu, uvijek je romariooo u svom izlaganju govorio iskljucivo o igri i ostavljao je mogucnost da rezultat ne mora biti tacan omjer prikazanog, kao i da hegemonija moze biti zaustavljena na odredjene nacine, al naravno, vi ste to zaobilazili i onda pokusavali ispasti pametni
al svejedno, moze opklada, i to tako kako si ti zamislio, samo prva utakmica, al da bude realno, ako arsenal nadigra i pobijedi bayerna u prvoj, alahimanet od mene, ako bayern nadigra i pobijedi arsenala ti razligu, nerijeseno kako sam te skonto znaci nikome nista, al i ako bilo koja ekipa pobijedi, bez da je to nesto posebno zasluzila, nikome nista, dakle, ako recimo arsenal bude bolji cijelo vrijeme a bayern pobijedi nekom frljokom, ne vazi to da moras raguliti i obratno, faktor srece se mora iskljuciti i ja sam ga uvijek svjesno pominjao jer to je nesto drugo, nista recimo nisam pogrijesio sto sam predvidjao da je bayern puno bolji od celzija, ili da je barca puno bolja od nekoga i sl, znaci vazi samo ono sto se pokaze na terenu, nafaku i slicne stvari ne mozemo uzimati u razmatranje, ipak smo mi samo forumasi,a nafaka je od boga i bozje davanje
ponuda dakle vazi, kao sto rekoh, romariooo se nikad nije bojao svojih predvidjanja i spreman je zbog toga ulaziti i u rizike, kladimo se znaci u odlazak trajni sa foruma, mozemo i u pare sto se mene tice, ako je jos neko zainteresovan bujrum
i ne samo ovaj mec, i sve sto je vezano za hegemoniju, isto vazi, kad nadigra bilo ko, bilo kada hegemoniju, romariooo ce da odgovara, bayern eto ako se sretne s barcom takodje vazi opklada, i to bez da ovi sto pricaju da bayern to moze moraju otici, idem ja znaci sam, kad god se to desi, alahimanet
jel posteno