Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
bicakcic cak i ima pravo da igra za svabe. on je za nas nastupo samo u prijateljskim tekmama. znaci on jos moze bez ikakve promjene za svabe nastupati. cak mislim da je i za svabe igro samo prijateljske. to znaci da nikad nije ni mjenjo savez nit mora.
Tuta Petrov
Morao ga je promjeniti da nastupi za nas.Bez obzira sto je igrao samo prijateljske.Jednom kada promjenis sportsko drzavljanstvo,nema vise pravo igrati za drugu reprezentaciju.Pa makar to bila i reprezentacija za koju si predhodno nastupaoOn je igrao par utakmica za Njemacku,pa se onda odlucio za nas i automatski je morao promjeniti sportsko drzavljastvo.Inace nebi mogao nastupiti ni u 1 tekmi za nas,pa i prijateljske.Recimo Rakitic je trebao debitirati za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici sa nama na Kosevu.I cekalo se sve do samog pocetka utakmice zeleno svijetlo od FIFA-e da nastupi ali ga nije dobio.Nego je debitovao 3-4 dana kasnije.Maestro je napisao/la:@tmovac
bicakcic cak i ima pravo da igra za svabe. on je za nas nastupo samo u prijateljskim tekmama. znaci on jos moze bez ikakve promjene za svabe nastupati. cak mislim da je i za svabe igro samo prijateljske. to znaci da nikad nije ni mjenjo savez nit mora.
Tuta Petrov
- Principatus
- Kontakt:
Ti siris dezinformaciju, TMovac je upravu, Bicakcic je bio na listi Njemacke mlade repke poslije nas.emir79 je napisao/la:Nije bolan tacno,i ne siri dezinformacije. Nikad nije Bicakcic vise bio na spiskovima Njemacke,nakon sto se odlucio za BIH.
I Njemacka nema million Kolasinaca, to samo imamo mi. Samo naivan covjek ce misliti da ce oni odstupiti od jednog mladog igraca sa potencijalom. To razbacivanje sebi samo BiH moze priustiti.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Denni Avdic pogodio protiv Feyenoorda.
7 golova na sezoni
Svaka se lista moze naci,pogotovu te iz Njemacke.
Ah ja bila je ,pa je nakon par sati smaknuta
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zanimljiva situacija kod njega je da je postigao golove Ajaxu,Twenteu (2x),AZ-u,Feyenoordu i Heerenveen,timovima cija imena mnogo znaci u nizozemskoj ligi.Od jacih treba jos da zabije samo PSV-uvalterboy je napisao/la:
7 golova na sezoni
www.valencia-balkan.net
Zasto bi lagali? Tako je bilo.emir79 je napisao/la:Dajte listu,nadjite mi je iz arhive?
Svaka se lista moze naci,pogotovu te iz Njemacke.
Ah ja bila je ,pa je nakon par sati smaknuta
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sada su samo, logicno je li, igraci koji nemaju pravo nastupa za nas.
Pape, Pape.. Snalazis se pred kamerama k'o Saban Saulic u rock 'n rollu.. Suti brate.....
- Principatus
- Kontakt:
Bilo je za ocekivati, da ce se vratiti u formu. Njega su povrede i losa situacija u Bremenu jako bacili nazad.valterboy je napisao/la:
7 golova na sezoni
Sto se tice Bicakcica.
VfB II Mittelfeldspieler Raphael Holzhauser wurde in den Kader der österreichischen U21-Auswahl berufen, die am Dienstag, 8. Februar, um 19.00 Uhr in Ettelbruck gegen die Altersgenossen aus Luxemburg antritt.
Thomas Geyer, Innenverteidiger beim "kleinen" VfB, gehört zum Aufgebot der deutschen U20-Nationalmannschaft, die am Mittwoch, 9. Februar, um 11.00 Uhr in Oberhausen auf die Juniorenauswahl Italiens trifft. VfB-Abwehrspieler Ermin Bicakcic wurde von U20-Coach Frank Wormuth nachnominiert.
Ebenfalls nominiert, jedoch für die deutsche U19-Auswahl, wurde VfB II Keeper Bernd Leno. Am Dienstag, 8. Februar, kommt es um 20.30 Uhr in Chesterfield zum Aufeinandertreffen mit den Altersgenossen aus England.
Ma kakvi ti talenti, mi imamo talenata u BiH za lopatom natovariti...Honorar je napisao/la:Imamo mi tih potencijalnih koliko hoces ali sta ce nam sad kad pobjedjujemo svakog i kad su svi zdravi i kad nas vodi Pape. Ti potencijalni moraju staviti rogove na glavu, izaci pred kamere, urlikati kao mulci i pred cijelim svijetom iskazati svoju spremnost da igraju za BiH prije nego li ih Pape pozove odnosno NE, tek tada ce da ostvare pravo da se zovu potencijalnim odnosno NE, tek tada, kada pred svima kazu sta zele, ostvaruju pravo da se dadnu u ganjanje procedure da zavrse nase dokumente i da tada, tek tada, mozda im neko iz saveza pomogne malo oko sredjivanja promjene sportskog drzavljanstva.
Sada su samo, logicno je li, igraci koji nemaju pravo nastupa za nas.
Pape, Pape.. Snalazis se pred kamerama k'o Saban Saulic u rock 'n rollu.. Suti brate.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Bicakcic je igrao prijateljske za njemce (U18 - bio kapiten) i onda je igrao drugu tj elitnu rundu kvalifikacija (mislim da je bilo u skotskoj ili irskoj) ua nas, licno sam tada (tekstualno) pratio sve tri nase tekme i on je 100% tad nastupao za nas, cak sam jednu sliku nase ekipe tada vidio sa njim a i mali dzenan durak (igrao u toj ekipi) mi je tad rekao da je bicakcic tu i da je solidan igrac. to je sta znam 100%! e sad iza toga je on ako se nevaram bio vrbovan od strane njemaca i bio na njihovom U20 spisku (licno sam to tada procitao na stranici dfb.de), ali nije bio u sastavu za tu utakmicu, e sad ja mislim da on tada nije imao pravo vise da igra za njih... .Principatus je napisao/la:Bilo je za ocekivati, da ce se vratiti u formu. Njega su povrede i losa situacija u Bremenu jako bacili nazad.valterboy je napisao/la:
7 golova na sezoni
Sto se tice Bicakcica.
VfB II Mittelfeldspieler Raphael Holzhauser wurde in den Kader der österreichischen U21-Auswahl berufen, die am Dienstag, 8. Februar, um 19.00 Uhr in Ettelbruck gegen die Altersgenossen aus Luxemburg antritt.
Thomas Geyer, Innenverteidiger beim "kleinen" VfB, gehört zum Aufgebot der deutschen U20-Nationalmannschaft, die am Mittwoch, 9. Februar, um 11.00 Uhr in Oberhausen auf die Juniorenauswahl Italiens trifft. VfB-Abwehrspieler Ermin Bicakcic wurde von U20-Coach Frank Wormuth nachnominiert.
Ebenfalls nominiert, jedoch für die deutsche U19-Auswahl, wurde VfB II Keeper Bernd Leno. Am Dienstag, 8. Februar, kommt es um 20.30 Uhr in Chesterfield zum Aufeinandertreffen mit den Altersgenossen aus England.
Ne bi ti falilo da si i sam pročitao, al et'
Dali ima ikakve veze sa Bosnom i kolko mu je star rodni list ?
Aham,hvala na odgovoru,zapada mi nesto za oko ime,al eto nije ni bitno visezizu1991 je napisao/la:Ne čita se kao Kilić, nego Kilidž, čistokrvni Turčin.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, AshburtonG, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, Beduin, benko21, BiH26, boki86, Boltsna, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, dark44, darker10, delko, ELDIABLO20, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, haklamas, HariTz, harko35, Hrasno15, hurem, J1897, Jadnimi, James1987, JimmyPage, Jurica95, karajlo, komax, lakilone, legendarnadruga, Markinhio, marlostanf1eld, Maroon1946, MaroonBjelave, Maverick, miki09, MokraKifla, moreno123, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Pensioner26, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, PSV, RaZuti, Resolute, rio_Ferdy88, rodjeeni1922, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, soxx, StevieG8, TefalTava, THEC, trunks1946, tutankamon1905, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, Wilshere10, zemuntrg, Zglavkar i 878 gostiju.