NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
3-0 i konstantno se čuje quickovo ime 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima jos se igrat ali 3 -0 je ipak tesko stici kad igras protiv ovako raspolozenih Hawksa... samo Qick brani konstantno dobro i ako je primio 3 komada.. jarane bolan pa gledam ovu nasu ekipu kako smo samo bili pametni napravili ovih mladih igraca Shawa,Sadda,Laddy i td ..necu ja ni spominjat ove all star igrace i potencionalne MVP igrace Sharp,Toews,Kane,Hossa i td ...ma reko sam smo malo golman da nam bude priblizno dobar i mi imamo rezultat ..to nam je falilo jako jako punotillman je napisao/la:3-0 i konstantno se čuje quickovo ime
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma gaze 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovog Emerya nece vise Crawford ni skinut sa gola kad se vrati hahahahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vratise se Kingsi nekakko sa dva PP gola .. nigdje ih dva perioda i onda mi uvjek ovako stanemo kad mislimo da je gotovo ebiga... hajde ovih 5 minuta sad do kraja ovo dobit ebiga....valjda necemo opet kao protiv Ducksa ispustiti pobjedu ebemu mater.. zavrsnica nam je uvjek kriticna mozda i bude ko zna ..PP nam je bio prejak citavo ovo vrijeme, ali danas vecnam dva gola dadose ljudi ebote
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sta uradismo sebi.. dali gol i ponisti se jer smo napraivli penal i haloooo minuta do kraja sad cemo jos primiti gol opet na PP.. uzas sta sebi uradismo ovo nakraju.. jednostavno uvjek ovako pravimo sami sebi probleme ..umjesto gol da bude i gotovo ono penal i sansa za Kingse da dodju do poravnjanja., ali ako izjednace to znaci i njihova pobjeda, jer mi na penale necemo moci nista to se zna 
EDIT; KITA vam najaci smo pobjeda 3-2... nakraju izgleda kao teska zbog ove situacije na samom kraju zbog drame, ali u prva dva perioda smo rasuli ove Kingse
EDIT; KITA vam najaci smo pobjeda 3-2... nakraju izgleda kao teska zbog ove situacije na samom kraju zbog drame, ali u prva dva perioda smo rasuli ove Kingse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
na kraju zasluzen al' ipak razocarajuci poraz. ovaj chicago me nije nista posebno odusevio(nebih me nimalo cudilo da ga opet po obicaju popuse u playoffsima), al' nisu ni kingsi. ipak ovo daje nadu za nastavak. sad gostovanje kod oilersa pa onda uskoro 13 od 16 iduci utakmica u los angelesu i nadam se potvrda plasmana u playoffsima..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- SaltCityAttack
- Kontakt:
STEVIE je napisao/la:na kraju zasluzen al' ipak razocarajuci poraz. ovaj chicago me nije nista posebno odusevio(nebih me nimalo cudilo da ga opet po obicaju popuse u playoffsima), al' nisu ni kingsi. ipak ovo daje nadu za nastavak. sad gostovanje kod oilersa pa onda uskoro 13 od 16 iduci utakmica u los angelesu i nadam se potvrda plasmana u playoffsima..
sto se tice playoffa nismo mi Sharksi pa da uvjek od playoffu gube od slabih
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi vole zapoceti playoffse s 8. mjestaSaltCityAttack je napisao/la: sto se tice playoffa nismo mi Sharksi pa da uvjek od playoffu gube od slabih.. zadnje dvije godine jesmo gubili iskljucivo zbog povreda i lose igre, kao i golmana... vama sretno u nastavku da izborite playoff.. nebi volio da budete 8 nikako i ako je sve ovdje izjednaceno i nemogu biti pametan ko bi nam vise godio....ako se ikako Dallas,Coyoti probiju tu bio bi najzadiviljni.. necu Detroit jer tu se sa njima krvimo iz vise razloga tako da je ta serija neugodna i td
- SaltCityAttack
- Kontakt:
istina u povom sportu najmanje je bitno sa kojeg mjesta kreces u playoffu..ali mislim da mi zaista d ami nismo ta ekipa koja u playoffu nisu nista..ebiga vec smo prekucali taj playoff uzeli cup i to kad smo bili jos mladja ekipa bez nekog velikog iskustva..ova ekipa Kane.Toews,Sharp i ove mladje so sam ranije nabrajao kao Shaw ,Sadd,Laddy i td su jednostavno jos uvjek buducnost ...Hossu necu racunat on je odavno poznat ..vidis prije smo imali jako slabo trecu i cetvrtu liniju, a danas je to suprotno..ubjedljivo najbolje dvije linije u ligi statisticki gledano..jer tu su Sadd,Shaw,Laddy i td...to je kljuc sto mi igramo dobro ove godine u odnosu na prosle dvije gdje nismo imali tu liniju kako su otisli Baff,Verstige ,Campbel,Brewer i td.
Sharksi su uvjek taraba u playoffu, Vancouver takodjer i to su dvije ekipe koje igraju regularni dio i onda u playoffu su uglavnom nadigrani od bilo koga..ja opet kazem nadam se da cemo izbjeci Kingse u playoffu i ako smo u ove dvije utakmice ih nadigrali da valja ..nekako se nadam da ce to biti Dallas i Coyoti ..jos ad bi Edmonton kako iznenadio pa uletio ahahahaha
Sharksi su uvjek taraba u playoffu, Vancouver takodjer i to su dvije ekipe koje igraju regularni dio i onda u playoffu su uglavnom nadigrani od bilo koga..ja opet kazem nadam se da cemo izbjeci Kingse u playoffu i ako smo u ove dvije utakmice ih nadigrali da valja ..nekako se nadam da ce to biti Dallas i Coyoti ..jos ad bi Edmonton kako iznenadio pa uletio ahahahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Maple Leafsi bi ove sezone mogli u play-off
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa vakat vam je brate koliko te pickova maznuli sa Edmontonom ovih godina .. vrijeme je da se to sad i razigra napravi se taj prvi korak playoff i td...to su evo uradili Hawksi, pa sad rade Bluesi jednostavno isoristili svoje pickove maksimalnoJTS je napisao/la:Maple Leafsi bi ove sezone mogli u play-off
edit:
Seabrook nocas ne igra za Hawkse protiv Vancouvera ..nedostajat ce i vidjelo se koliko je falio protiv Kingsa kad je napustio igru ..idemo ovo dobit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da smo 2 puta 1 na 1 fulali ovo
...igramo sa igracem manje i opet idemo 1 na 1 i fulamo Hossa i Sharp...moglo bi nam se ovo vratiti poslije
EDIT:
Ponovo Sharp 1 na 1 i fula gol
... daj boze da ne izgubimo ovo jer fakat ovo 3 puta ovako profulati nije zdravo nikako
EDIT;
Ej moj Emery kakav si gol primio ahahahaha oj boze nemogu da vjerujem majkemi...tao to biva 3 mrtva zicera ne iskoristis i onda primis ovakav gol nevjerovatno
EDIT:
Ponovo Sharp 1 na 1 i fula gol
EDIT;
Ej moj Emery kakav si gol primio ahahahaha oj boze nemogu da vjerujem majkemi...tao to biva 3 mrtva zicera ne iskoristis i onda primis ovakav gol nevjerovatno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 feb 2013, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Phil Kessel je slabo počeo sezonu, on se čeka, sa njim pravim, Leafsi su jača ekipa .. a slažem se da ako izbore play-off da će to biti veliki korak za dalje .. dobit' će i samopouzdanje da mogu više, itd .. sramota je da jedna od najvećih NHL ekipa ne može godinama u play-off ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SheldonCooper
- Kontakt:
pred sam kraj druge trećine izjednačiše Canadiansi. Hagelin već 5tu uzastopnu utakmicu sa poenima . Rangersi bez isključenja za sad. Igraju dosta dobro
Edit: 2-1 za Montreal, kako glupo Rangersi ispustiše vodstvo. Primaju golove na kraju i početku trećine
Edit: 2-1 za Montreal, kako glupo Rangersi ispustiše vodstvo. Primaju golove na kraju i početku trećine
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
quickie proradio na golu, jeffy carter stalno zabija i potpuno zasluzena pobjeda u edmontonu za kingse 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hawksi izjednačili rekord Ducksa po broju osvojenih poena u prvih 16 tekmi, ali izgubili Hossu zbog udarca Hansena 
Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ćemo ga što prije vidjeti na ledu
[youtube][/youtube]
_______
Bruinsi inače nakon odličnog starta, poraženi po drugi put ove sezone od Sabresa, a nakon toga su pali Jetsi u gostima, iako treba naglasiti da smo odigrali najmanje tekmi u čitavom NHL-u (13), tako da ne zaostajemo previše za vrhom i mrskim Habsima i Pensima
a raspored u narednih nekoliko tekmi za Bruinse i nije previše naporan i težak, jedino odskače Tampa sa Stamkosom protiv koje slijede 2 tekme u narednih 10 dana
Kao moguće pojačanje spominje se Alfredsson, kapiten Sensa, jer je Chiarelli, naš GM bio u FO Sensa i Chara je nekad igrao sa Alfiem, tako da bi bio odlično pojačanje, pogotovo za 3 liniju
Na Zapadu Hawksi ruše rekorde i zajedno sa Ducksima (sa fantastičnim Fasthom) drže vrh, sada im je najpotrebnije da ostanu zdravi za PO, kojeg su skoro osigurali
Majstorija Datsyuka i kandidat za Goal of the year
[youtube][/youtube]

Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ćemo ga što prije vidjeti na ledu
[youtube][/youtube]
_______
Bruinsi inače nakon odličnog starta, poraženi po drugi put ove sezone od Sabresa, a nakon toga su pali Jetsi u gostima, iako treba naglasiti da smo odigrali najmanje tekmi u čitavom NHL-u (13), tako da ne zaostajemo previše za vrhom i mrskim Habsima i Pensima

Kao moguće pojačanje spominje se Alfredsson, kapiten Sensa, jer je Chiarelli, naš GM bio u FO Sensa i Chara je nekad igrao sa Alfiem, tako da bi bio odlično pojačanje, pogotovo za 3 liniju
Na Zapadu Hawksi ruše rekorde i zajedno sa Ducksima (sa fantastičnim Fasthom) drže vrh, sada im je najpotrebnije da ostanu zdravi za PO, kojeg su skoro osigurali
Majstorija Datsyuka i kandidat za Goal of the year
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nevjerovatno kako mi lose zatvaramo utakmice i opustamo se i kad mislis da ti protivnik nece ugroziti gol... Sinoc smo igrali odlicno imali puno tih cistih situacija 1 na 1 i onda nas kaznise sa onim golom kojeg bi i ja odbranio
.... Poslije nastupa nasa dominacija dajemo 3 gola i uputimo 43 suta na gol , naspram 20 i kusur protivnika ... Kad mislis da je gotovo 3 minute do kraja primamo 2 gola i idemo idioti na penale i poklsnjamo bod vancouveru cccc...za nas neobicno pobjedismo na penale nevjerovatno
. Hossa ponovo skrsen a covjek sinoc 2 gola dade
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi poceli samarati protivnike opet
nocas je nastradao s istim rezultatom kao i edmonton(3-1) - calgary. bernier je bio solidan na golu, a jeffy carter imao dva boda 
Kakva utakmica sinoc u Pittsburgh-u i na kraju zasluzena pobjeda rezultatom 6-5. Heroj utakmice je bio Voráček koji je postigao tri gola i odlucujuci minut prije kraja susreta.
Nakon loseg starta polahko ulazimo u formu i nadam se da cemo uskoro doci do pozicije koja vodi u PO, a naredna utakmica je vec veceras i to protiv Panthersa.
Nakon loseg starta polahko ulazimo u formu i nadam se da cemo uskoro doci do pozicije koja vodi u PO, a naredna utakmica je vec veceras i to protiv Panthersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.