ko je dao za Velez jeli Vladavic i Okic ili jos nabijaju preko gola hahaahahahaahahsodagrad je napisao/la:Završeno prvo poluvrijeme Velež - Radnički: 2-2
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Veze su nam pukle (mislim na komunikaciju), ADSL-a nema pa cu pokusati s mobitela da radim update
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ako se dan po jutru poznaje ovo ce biti dobra polusezona 

Vodimo 3-2. Redzic 

Tako je bravo blizu je i kraj još 10 - tak minuta.........Zoom088 je napisao/la:Vodimo 3-2. Redzic

Zavrseno 3-2
. Za Rodjene su golove postigli Cemalovic i Zolj.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobar momak nije ni 7 dana tu, i dva gola u prvoj utakmici, sad rođeni žale za njim, sutra nova utakmica i očekujem opet pobjedu protiv lokalnog kluba FK Otrant Ulcinj (član 3 lige Crne Gore) idemo naprijed Radnički....)badblueboylivno je napisao/la:Moglao bi vam ovaj bivši igrač Višića biti super pojačanje.
Znaci velez se dere,cestitam
.

Aferim momci,svaka čast. Da forma potraje,barem do maja 

Drugu pripremnu utakmicu u Ulcinju, Radnički igra već sutra kada za protivnika ima domaću ekipu FK Otrant Ulcinj, susret počinje u 14 sati...
-
- Kontakt:
Marsel Mace - Ko ce kome,ako nece svoj svome.
Izgleda da se igralo u bazenu,a ne na travi

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Za obje ekipe uslovi su isti bili brate, naši se bolje snašli i to je to... niz Radničkog se nastavljaRodjeniiBrato je napisao/la:Marsel Mace - Ko ce kome,ako nece svoj svome.![]()
![]()
![]()
Radnički - Jedinstvo:1-0
Radnički - Sloboda:1-0
Iskra - Radnički:1-1
Radnički - Krajina:4-0
Krajišnik - Radnički:0-2 (ali eto briše se pobjeda)
Radnički - Budućnost: 3-1
Goražde - Radnički:0-2 (pauza)
Radnički - Bosna Visoko (prijateljska utakmica u Sarajevu) 2-0
Radnički - Sloga Doboj:1-1 (prijateljska u Tesliću)
Rudar Ugljevik - Radnički:1-0 (mala mrlja i poraz u prijateljskoj utakmici)
Radnički - Velež:3-2 (prijateljska Ulcinj)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Derete sve redomsodagrad je napisao/la:Za obje ekipe uslovi su isti bili brate, naši se bolje snašli i to je to... niz Radničkog se nastavljaRodjeniiBrato je napisao/la:Marsel Mace - Ko ce kome,ako nece svoj svome.![]()
![]()
![]()
Radnički - Jedinstvo:1-0
Radnički - Sloboda:1-0
Iskra - Radnički:1-1
Radnički - Krajina:4-0
Krajišnik - Radnički:0-2 (ali eto briše se pobjeda)
Radnički - Budućnost: 3-1
Goražde - Radnički:0-2 (pauza)
Radnički - Bosna Visoko (prijateljska utakmica u Sarajevu) 2-0
Radnički - Sloga Doboj:1-1 (prijateljska u Tesliću)
Rudar Ugljevik - Radnički:1-0 (mala mrlja i poraz u prijateljskoj utakmici)
Radnički - Velež:3-2 (prijateljska Ulcinj)

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Idemo dalje momci, sve je ovo fino
Ne treba neku euforiju stvarat, jest to jedan Velez koji je ostavio trag u BH fudbalu i jos je u najvisem rangu, ali ipak je to prijateljska, momci imaju dobru formu i ovako trebaju nastavit..
Poraz od Ugljevika je godio, da nas spusti malo, pa su vidjeli gdje su greske, sad to ispravljaju i dobro je
A i ovo sto smo primili 2 gola je dobro, slabo ko nam je dao vise, Vitez eto jer su stvarno dobra ekipa koja radi za PL.A i to je bilo u onom trenutku kad je Vojvoda tek dos'o.Imamo veoma jaku odbranu.
Ajmo Radnicki i sutra u nove pobjede

Poraz od Ugljevika je godio, da nas spusti malo, pa su vidjeli gdje su greske, sad to ispravljaju i dobro je

A i ovo sto smo primili 2 gola je dobro, slabo ko nam je dao vise, Vitez eto jer su stvarno dobra ekipa koja radi za PL.A i to je bilo u onom trenutku kad je Vojvoda tek dos'o.Imamo veoma jaku odbranu.
Ajmo Radnicki i sutra u nove pobjede

Lijepo je sve ovo gledati kad se sjetim ispadanja iz tadašnje Prve lige BIH (sad Premier liga BIH), i onda u toj Prvoj ligi borba da se vrati tri sezone smo završavali među prva tri uvijek nam je nešto malo falilo da se vratimo u Premier ligu (često mi padne napameta taj Vitez i utakmica kod njih sa Budućnosti iz Banovića kad su prodali utakmicu i to dva autogola dali sebi, zauzvrat su dobili koliko sam Bog zna tona uglja Banovićkog) mi čekali kući u Lukavcu rezultat neki su i išli odavde na utakmicu tamo pa se bus pokvario na pola puta, nama imenjak iz Zdene Radnički trebao doći i nisu stigli tad su oni ispali i mi prvi na tabeli ulazimo u Premier ligu, godi nam i neriješen rezultat Vitez - Budućnost, ali eto bilo je što je bilo i Banovići su ušli......onda su se uprave u klubu mijenale dolazilo je svakakvih ljudi, a najviše onih što veze sa fudbalom nemaju, samo da kradu i dovedu Radnički na najniže grane, i tako igrali smo Prvu ligu punih 8 godina da bi 2008 godine nažalost ispali iako smo bili 12 na tabeli jer je tada 5 timova ispalo zbog dva "naša" kluba iz Federacije koji su ispali iz Premier lige, bod nam je falio da ostanemo u ligi, a tad nas je zeznula Bosna Visoko..... i ispadamo mi u Drugu ligu Sjever 2008 godine, u klubu sve lopovi samo šta da ukradu, a Radnički može i u kantonalnu ligu dakle još ispod šta njih briga i tako jednom nam pobježe Gradina, pa Slaven (ta utakmica u Lukavcu se igrala ako dobijemo Slaven možemo ući u Prvu ligu tad naša uprava proda utakmicu njima i oni uđu) mi ostanemo da idemo po Malešićima, Tinji, Mramoru...itd, tad je baš sve bilo crno nigdje nije bilo izlaza, jedino su Siouxi bili svjetla tačka jer su išli na utakmice i bodrili Radnički nadali se biće bolje, i došlo je bolje hvala bogu, izborili smo ulazak u Prvu ligu FBIH, loše počeli sad smo hit prvenstva, čuli su svi za nas, za Radnički, za Siouxe, i sad želimo najviše naravno kao i svaki navijač, tek smo se vratili poslije 4 godine u Prvu ligu i da napadamo Premier ligu nije to za nas sad realno 9 bodova smo u minusu na taj Vitez opet se on spominje heheh, ako se ukaže prilika za prvo mjesto što da ne, ali ostati sa ovom ekipom u vrhu tabele svi bi bili zadovoljni, a naredne sezone napasti tu Premier ligu akobogda....
-
- Kontakt:
Dobar rad uprave i ljudi u klubu je najviše doprinijelo rezultatu, naravno svaka čast i igračima.RodjeniiBrato je napisao/la:Derete sve redomaBd iduce sezone bit cete u PLBiH vidio sam stanje na tabeli,Vitez vam bjezi samo 8 bodova koji nisu nemoguci za dostic,ako vam igraci nastave ovako kako su krenuli prosetat ce te se kroz sve gradove i uci u PL. Prijateljski pozdrav RA'81.
Što se PL tiče nije nam cilj osim ako se ne ukaže prilika, ove sezone zadatak je ostati u vrhu pa sljedećih nekoliko sezona, pokušati stepenicu više.
Pozdrav Rođeni, sretno u nastavku.
1921
1989
1989
A ebemu, mene danas pola Lukavca zeza zbog pobjede Radnickog. Prvi mi kapiten Subic poslao poruku "nemoj sta zamjerit' ", pa onda Vojvodic zove i izvinjava mi se, Casper me ubi u pojam i izjavljuje "saucesce"... Sto li bas?

Vole te hehehehe....nek smo mi slavili tebi je svejedno koji tim je pobijedio kad si navijač oba kluba....Zoom088 je napisao/la:A ebemu, mene danas pola Lukavca zeza zbog pobjede Radnickog. Prvi mi kapiten Subic poslao poruku "nemoj sta zamjerit' ", pa onda Vojvodic zove i izvinjava mi se, Casper me ubi u pojam i izjavljuje "saucesce"... Sto li bas?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.