Zanimljivo ako je istinito.- No English Club had Beaten Real Madrid at Bernabeu. WE DID!
- No English Club had Beaten Inter Milan at San Siro. WE DID!
- No English Club had Ever Won the EPL Without Losing a Single Match. WE DID!
- No English Club had Ever Won the Title at their Rival’s Ground. WE DID; Old Trafford, White Heart Lane and Anfield.
- No English Club had a comeback and win a goal down on four consecutive occasions. WE DID !
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Arsenal
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pobjedio je Liverpool Reala na Bernabeu pod vodstvon maestralnog RAfe Beniteza, 0-1 i 4-0 na Anfieldu. Mi smo prvi Engleski tim koji je pobjedio na Bernabeu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /komentari" onclick="window.open(this.href);return false;
JAOOO AKO OVO URADITE
JAOOO AKO OVO URADITE
- Rockefeller
- Kontakt:
Zato rekoh ako je istinito.BigBigBang je napisao/la:Pobjedio je Liverpool Reala na Bernabeu pod vodstvon maestralnog RAfe Beniteza, 0-1 i 4-0 na Anfieldu. Mi smo prvi Engleski tim koji je pobjedio na Bernabeu.
Cijeli tekst možete pročitati ovde. Podugačak je.Around £70 million will be available for squad strengthening this summer, with Arsenal targeting “three or four” players, including a genuinely world-class striker to fill the void that has been left by Robin van Persie.
Wenger’s current contract, however, expires in 2014, leaving Arsenal facing a potentially momentous decision over their most successful manager at some stage in the next year.
Both Wenger and Arsenal would surely accept that the steady downward momentum of recent seasons must be reversed for the partnership to continue into another contract.
Inter-Liverpool 0-1, Madrid-Liverpool 0-1.- No English Club had Beaten Real Madrid at Bernabeu. WE DID!
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ovo zadnje je najjače. Mislim da bi u čast toga trebali dati jednu počasnu titulu Arsenalu.Rockefeller je napisao/la:Zanimljivo ako je istinito.- No English Club had Beaten Real Madrid at Bernabeu. WE DID!
- No English Club had Ever Won the EPL Without Losing a Single Match. WE DID!
- No English Club had Ever Won the Title at their Rival’s Ground. WE DID; Old Trafford, White Heart Lane and Anfield.
- No English Club had a comeback and win a goal down on four consecutive occasions. WE DID !
- Neutralan88
- Kontakt:
Arsenal 2830 dana bez trofeja, bivši igrači ih osvojili 73 
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma na vas sam ja prve pomislio kad sam vidio ovaj tekst. I zato sam se poboj'o da nije tačna. Al' opet, lijepo ju je pročitati, pa sam stavio da se moje kolege malo nasladjuju zajedno sa mnom.Henderson je napisao/la:Inter-Liverpool 0-1, Madrid-Liverpool 0-1.- No English Club had Beaten Real Madrid at Bernabeu. WE DID!
Sjećam se utakmice protiv Reala. Mislim da je gol dat sa desne strane iz slobodnjaka neko nabacio. Tekme protiv Intera se ne mogu sjetiti.
Arsenal moze dobit Bayern jedino ako igraci Bayerna izadju na teren nadrogirani 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Marsal
- Kontakt:
A neki pametan post ne mogu napisat i da im Hawkingov mozak presadiš.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pokusaj provokacije glup, isto kao i novinar koji je to pisao. Ubaci lik titule trece Engleske lige, skotske lige, pa onda igraca koji su imali utjecaja u osvajanju titula svog kluba kao i kakav prosjecan navijac tog istog, tj. podrskom sa klupe. Jedini igraci koje bi mogli racunati u nekim trofejima su Cesc(i to tek ove godine) i Robin, ovo sve ostalo smijesno koliko igra u svojim klubovima.Neutralan88 je napisao/la:Arsenal 2830 dana bez trofeja, bivši igrači ih osvojili 73
Celik!3,2,2.
Dovoljno je vidjeti na početku onaj Bohemians i Miki Maus kup Irske da automatski prestaneš čitat' članak.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/topnici ... desa/98717" onclick="window.open(this.href);return false;
Oh God.
Oh God.
- Neutralan88
- Kontakt:
Kakva ba provokacija ?AllGunsBlazing je napisao/la:Pokusaj provokacije glup, isto kao i novinar koji je to pisao. Ubaci lik titule trece Engleske lige, skotske lige, pa onda igraca koji su imali utjecaja u osvajanju titula svog kluba kao i kakav prosjecan navijac tog istog, tj. podrskom sa klupe. Jedini igraci koje bi mogli racunati u nekim trofejima su Cesc(i to tek ove godine) i Robin, ovo sve ostalo smijesno koliko igra u svojim klubovima.Neutralan88 je napisao/la:Arsenal 2830 dana bez trofeja, bivši igrači ih osvojili 73
Ovo je samo ISTINA
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma obicna laz za ovog flopa majka rodjena ne bi dala 11 miliona eura a mi ga ne bi doveli ni da nam plate 11 miliona eura.
schweinsteiger je napisao/la:
je li ovaj momak jos ziv?
Jeste, sad će se jaPa logirati s tim accountom
Boze pomozi mu.MoR je napisao/la: Jeste, sad će se jaPa logirati s tim accountom
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ako neko od vas moze dokazati (a to se lako dokaze jer administratori prate ip adrese) da ja pisem sa tog profila kao i bilo kojeg drugog ja cu da se obrisem sa foruma...
Ta konstatacija mora je strasna kao i mocni argumentovani gifovi koje postavlja
BigBigBang je napisao/la:Ako neko od vas moze dokazati (a to se lako dokaze jer administratori prate ip adrese) da ja pisem sa tog profila kao i bilo kojeg drugog ja cu da se obrisem sa foruma...
To ne bi bilo nikome u interesu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.