FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se bijednici nakon poraza na svim stranama od tribina do terena hvataju Sirokog pa sine nismo mi vadili utoke u Sirokom i pucali na ljude,mi smo navijaci ako vec zelis da znas ne bjezimo od tuce jel treba ovom sa salom Man dati neki orden donijet mu cvijece macak drzi se ti pozorista,baleta jel nekontas ovaj fazon nije to za tebe,mi ne bacamo bombe kao vi vazno je da si nam ti reko haha uglavnom znam da vas boli al vidjeli ste ko je po svemu NO1 u ovom nasem gradu!
hahhahhahahhahahahahahahaaha... ovaj mi je idolll...ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Solidno navijanjeZike_HzSa je napisao/la:Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (1.pol)
http://www.youtube.com/watch?v=gDU17m5C6Bg
Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (2.pol
http://www.youtube.com/watch?v=G8aHpJnie58

moj omiljeni klip na youtube...
gledas ultrase cujes pitare...

glupi ste pravo momci.. valjda ste neka djeca pa ne znate ko je Ivica Osim i kakav je covjek.sarajlija89 je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la: Hamo Hamo vidi mu glave![]()
![]()
![]()
Fakat sto krivi usta kad prica,ko da je on imao mozdani,a ne stari mu....
![]()
![]()
hahahaha...jao komentarahaHAHAHAHA...
You are someone else I am still right here
Koliko je HZ bilo na Grbavici.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
edhem_sa je napisao/la:hahhahhahahhahahahahahahaaha... ovaj mi je idolll...ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Solidno navijanjeZike_HzSa je napisao/la:Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (1.pol)
http://www.youtube.com/watch?v=gDU17m5C6Bg
Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (2.pol
http://www.youtube.com/watch?v=G8aHpJnie58![]()
moj omiljeni klip na youtube...
gledas ultrase cujes pitare...
ojj prejak klip, i nakon ovoga neko uzma si pravo da govori o navijanju, i ako se nevaram to su navijaci kojima se navijanje svodi na psovanje svoje drzave, i obrade nasih pjesmi...
ovo za ivicu je neukusna sala, ima tako puno drugih na kojima cemo ih pripati do proljeca, a tada cemo opet nove da smisljamo....
joj kako volim ove pacenike, koji kazu pustite pitare da slave nakon niza godina(2008 zadnja pobjeda sarajeva), i nakon teskih godina(u 5 godina 4 puta u evropi titula i kup) tesko nema sta
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 10 nov 2009, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma daleko od tog...na stranu rivalitet al ja ivicu osim cijenim kao velikog gospodina i pedagoga,rijetki su takvi..... a i amara gotivim zbog tog nekog njegovog zargona....ima onaj fakinski pristup...sarajevska skolafera je napisao/la:glupi ste pravo momci.. valjda ste neka djeca pa ne znate ko je Ivica Osim i kakav je covjek.sarajlija89 je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la: Hamo Hamo vidi mu glave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nemoj me pogresno shvatit,nije meni smjesno sto se ivici desilo to sto jeste nego...smjesna mi recenica ovog momka:" Fakat sto krivi usta kad prica,ko da je on imao mozdani,a ne stari mu....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odlični klipovi 

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
-
- Kontakt:
glupi ste pravo momci.. valjda ste neka djeca pa ne znate ko je Ivica Osim i kakav je covjek.fera je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la: Hamo Hamo vidi mu glave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja ba mi glupi a hudi ti mislilac a neshvacen.ultra@rajvosa je napisao/la:
glupi ste pravo momci.. valjda ste neka djeca pa ne znate ko je Ivica Osim i kakav je covjek.To je bila sala vezana za krivljenja usta Amara Osima dok prica,njegovog oca cijenim prvenstveno kao covjeka,a potom i zbog onoga sta je uradio kao trener...
kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali
kako ste smješni, ili da "ukradem" parolu od lešinara- nabili vam kompleks

Titula po sezoni. . .
kol'ko vas je bilo sad kuci protiv leotara? 100? aj zdra'o.prolaznik je napisao/la:kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali![]()
- TheManiacs
- Kontakt:
A jesili im vidio bakljadu protiv veleza? 
Svaka cast lesinari!

Svaka cast lesinari!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
sta boli?ADMIR_HZ87 je napisao/la:Boli boli MNOGO BOLI......
poraz?
Jbg brate pomalo pa zaboravili..
ima kosevo da vam pomrsimo racune

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
a jbg, koliko je vas bilo u Mostaru na uzvratu kupaMadafaka je napisao/la:kol'ko vas je bilo sad kuci protiv leotara? 100? aj zdra'o.prolaznik je napisao/la:kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali![]()

koliko vas je bilo u prvenstvu

nego, vi glavu među koljena- kao što ste uradili pri povratku iz Širokog
Titula po sezoni. . .
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Prolaznik jel to najbolje sto znas ajmo bolje.....PROZIVAJ nas na nasoj temi kad nemas na svojoj sta napisat 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
jel to nestalo argumenataADMIR_HZ87 je napisao/la:Prolaznik jel to najbolje sto znas ajmo bolje.....PROZIVAJ nas na nasoj temi kad nemas na svojoj sta napisat

prvi ste vi počeli nas neopravdano blatiti na vašoj temi, pa malo intervenirao da ustvrdim pravo stanje stvari

Titula po sezoni. . .
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čuj ti prolaznika što je upućen na naša gostovanja....samo nas nastavi pratiti i dalje 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
bila je pristojna brojka, uzmemo li u obzir da je to bilo prvo gostovanje poslije listice... za prvenstvo vise nego vas kuci protiv leotara, a za ovo trece... smjesan si! Uglavnom ne znam koji racku ja tebi nesto objasnjavam. Niste nam nikad bili ni do koljena, niti cete nekad biti.prolaznik je napisao/la:a jbg, koliko je vas bilo u Mostaru na uzvratu kupaMadafaka je napisao/la:kol'ko vas je bilo sad kuci protiv leotara? 100? aj zdra'o.prolaznik je napisao/la:kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali![]()
kako ste smješni, ili da "ukradem" parolu od lešinara- nabili vam kompleks![]()
koliko vas je bilo u prvenstvu![]()
nego, vi glavu među koljena- kao što ste uradili pri povratku iz Širokog
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Hajdeee, hazarder, insimadop, johntravolta123, OsmanhodzicBuco, riki46, Sazg, Sinfoc1986 i 74 gosta.