SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Ne mogu da vjerujem, podesio ekipu jucer i sada ulazim da vidim kakvo je stanje i Davis, Waiters i Nicholson mi na klupi, dok su unutra igraci koji nisu imali tekme. Pa jbt i igrica i sve, sad mi dodje da ovo napustim. Docekam da igraci odigraju jednu tekmu kako Bog zapovijeda i oni mi nisu u postavi iz ko zna kojih razloga
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Haj odločno, u idućem kolu igraš odmah protiv mene. Lako je demi, on je s "tvojom" ekipom odigrao bez prisutnog managera.Rule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:rule dobro nam dosao nazad,bice sve uredu,ocekujemo da se uguras u play off i izbacis josea,poceo se folirat
vidjet cemo... sve nadam se da cu moc izborit taj PO i da malo nekom poremetim racune hehehe
@adriano_leite: možda si u međuvremenu uzeo nekog iz FA, u tom slučaju ti se poremeti raspored igrača i moraš ih ponovo slagati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Haj odločno, u idućem kolu igraš odmah protiv mene. Lako je demi, on je s "tvojom" ekipom odigrao bez prisutnog managera.Rule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:rule dobro nam dosao nazad,bice sve uredu,ocekujemo da se uguras u play off i izbacis josea,poceo se folirat
vidjet cemo... sve nadam se da cu moc izborit taj PO i da malo nekom poremetim racune hehehe
@adriano_leite: možda si u međuvremenu uzeo nekog iz FA, u tom slučaju ti se poremeti raspored igrača i moraš ih ponovo slagati.
bit ce zanimljivo samo da mi donie danas ili veceras ustupi ekipu naravno ako ne zaboravi:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zakasnio sam citave dvije minute da maznem Bilupsa al Dema je bio brzi 
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:Zakasnio sam citave dvije minute da maznem Bilupsa al Dema je bio brzi
hahahaha dema nakupio nafake samo uzima hehehe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Posalji mu poruku, postao je nzaboravan.Rule_hz je napisao/la:
bit ce zanimljivo samo da mi donie danas ili veceras ustupi ekipu naravno ako ne zaboravi:)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:Posalji mu poruku, postao je nzaboravan.Rule_hz je napisao/la:
poslao sam mu sinoc i rekao je da ne moze nocas vec danas je trebo pa ako bude tu valjda ce se sjetit necu lika da smaram
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hehe billupsa uzeo,otpustio pa opet uzeo 2 izmjene za dan uradioRule_hz je napisao/la:don_burza je napisao/la:Zakasnio sam citave dvije minute da maznem Bilupsa al Dema je bio brzi
hahahaha dema nakupio nafake samo uzima hehehekoliko taj ima srece i njuha za FA ko da su mu dojavili da je opusten hehehehe
Evo da vidiš koji te igrači očekuju (nisam siguran da možeš vidjeti profil, ako si isključen):Rule_hz je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Posalji mu poruku, postao je nzaboravan.Rule_hz je napisao/la:
poslao sam mu sinoc i rekao je da ne moze nocas vec danas je trebo pa ako bude tu valjda ce se sjetit necu lika da smarama i da vidim mog li ista od plasmana napravit da vam poremetim malo slavlje hehehe

Nije loša ekipica. Samo ćeš vjerovatno morati Gasola otpustiti i uhvatiti nešto iz FA. Zaostaješ 13 pobjeda za trenutno osmoplasiranim don_burzom (aka Zelenasi), četiri kola do kraja. Biće teško.
da bas jeste dobra ekipa fkt, ne znam kakve su sanse, u svakom slucaju ako nista nema veze iduce sezone cu i ja opet nem,ma donia veras taako da ne znam,nissta necu moc slozit eekipu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sad je ionako All Star pauza. Do ponedjeljka ima fore.
Pobjeda čim se Duncan vratio jednu tekmu
Mada su ostali rezovi mogli biti bolji,ali ipak sam igrao protiv prvog tako da i nije loše.Trebao bih sad našteliti da budem 8. jer mi odgovara ovaj matchup za po
10-8 ove sezone 
Mada su ostali rezovi mogli biti bolji,ali ipak sam igrao protiv prvog tako da i nije loše.Trebao bih sad našteliti da budem 8. jer mi odgovara ovaj matchup za po
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ipak si se malo prerano obradovao, na kraju 5:4 za mene. Izvukli su me Westbrook i Martin koji su izvodili slobodna bacanja 16/17. I čekao sam čitacu zadnju četvrtinu da glupi Clark ubaci 3 poena da te i u tome prestignem, ali čovjek sinoć imao očajnu utakmicu.LBJ MVP je napisao/la:Pobjeda čim se Duncan vratio jednu tekmu![]()
Mada su ostali rezovi mogli biti bolji,ali ipak sam igrao protiv prvog tako da i nije loše.Trebao bih sad našteliti da budem 8. jer mi odgovara ovaj matchup za po10-8 ove sezone
Vidimo se u playoffu.
- majestic24
- Kontakt:
Jel ko za kakav trade
Dajem Parkera i Blatchea za jednog extra igraca
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hoćeš li Wesa Matthewsa za Parkera? Dodaj još nekih igračamajestic24 je napisao/la:Jel ko za kakav trade
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- majestic24
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Hoćeš li Wesa Matthewsa za Parkera? Dodaj još nekih igračamajestic24 je napisao/la:Jel ko za kakav trade
parker i nowizki za carmela
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hoćeš li Westbooka, Martina i Johnsona za Parkera, Nowitzkog i Hilaria?majestic24 je napisao/la:Jel ko za kakav trade
ja sad 4 a izgubio,sad bi trebao imat zdravu ekipu protiv newcastla,on 3 ja 4 i ako ga dobijem ukljucicu se u borbu za 2 mjesto,sto bi bilo sjajno za ulazak u play off
- majestic24
- Kontakt:
ajd komesaru odobri ovaj trade izmedju mene i josea
nadam se da ce ovaj put proci
tebi ovaj trade ne donosi skori nista dajes 3 dobra igraca za 1 dobrog,jednog srednjeg i jednog kakvih imas u free agent,majestic24 je napisao/la:ajd komesaru odobri ovaj trade izmedju mene i josea
ova LAL veza radi li radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.