može li link?VolimRadnicki je napisao/la:Možda je oko 10minuta, Radnički - Velež 2:0, oba gola vam je dao vaš bivši igrač, Marcel Mace.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vladavic je imao odlicnu priliku kod 0-1, ali je sutir'o k'o da nije njegova noga.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
http://www.facebook.com/fkradnickilukav ... ge?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; imate ovdje ponekad izvjestaj, a i na nasoj temi..AlemC85 je napisao/la:može li link?VolimRadnicki je napisao/la:Možda je oko 10minuta, Radnički - Velež 2:0, oba gola vam je dao vaš bivši igrač, Marcel Mace.
Jel ja reko da ce vam Mace zabit 2-3
E golemo hahaa , Mace nam 2 gola zabio
dok je u nas igrao nije zabio 2 gola sveukupno 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa nije ni odigro vise od dvije cjele utakmice dao je jedan go i imao par asistencija mislim da je to solidno za jednog mladog igraca kojeg su doveli iz kantonalca i pruzio je dobre partije kad je dobio minutazuANTIFA ! je napisao/la:E golemo hahaa , Mace nam 2 gola zabio![]()
dok je u nas igrao nije zabio 2 gola sveukupno
Greska je sto su ga pustili i to se sad vidi
Jasta nego velika greska mora svaki klub da ima jednog jakog visokog napadaca koji glavom zna dati go i da zna primiti loptu i zadrzati loptu u nogama dok se priljuci vezni red , a Mace je bio ekstra u tome neko kaze spor a protiv Sarajevaga nemoze Ivan Sersar stici A reprezentativac eto kako je sporvm22 je napisao/la:Greska je sto su ga pustili i to se sad vidi
Velež - Radnički: 2-2 poluvrijeme...
ko zabi za Velež ?sodagrad je napisao/la:Velež - Radnički: 2-2 poluvrijeme...
Ovo je smjesna ekipa,negine nam druga liga,i kazu vtatit navijace na tribinu,koga da gledamo,ovaj jad,golemo je od 12 utakmica jednu dobit,pa makar i pripremene bile.
Druga liga , druga liga... stvarno smo ocajni. Sve manje i manje vjerujem u ovu ekipu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Opet izgubili
, pa stvarno za ne povjerovati ...... 
Mostar u srcu, Velež do groba !
Ma druga liga,sve jake ekipe nam dolaze kuci,a mi nekom u gostima da uzmemo bodove,u zadnjih 20 godina 9 bodova uzeli u gostima,nemoj te se ni vraćati iz CG...
Velež Mostar - Radnički Lukavac: 2-3 završeno (strijelci za Velež su bili Ćemalović i Zolj, dok su za Radnički pogodili Mace 2x i Redžić koji je i donio pobjedu golom u 65 minuti susreta) lijep pozdrav za vas sve iz Lukavca.....
Pozdrav i vama,i da udjete u PL.ako ne vidimo se iduce sezone u 2 ligi...
Ako se ukaže prilika ove sezone za Premier ligu nećemo je ispustiti jer stvarno imamo extra ekipu, trenera Vojvodića koji je to sve složio kako treba, predsjednika Lovića itd....nećete vi ispasti iz Premier lige pored Gradine tu ja vidim Travnik, Radnik ili Gošk, Zvijezda će se isčupati imaju pare oni.....SRETNOAMADUDI je napisao/la:Pozdrav i vama,i da udjete u PL.ako ne vidimo se iduce sezone u 2 ligi...
Ja neznnam jeli Mace kod vas kao posudjen igrac ili je raskino ugovor sa Velezom ?sodagrad je napisao/la:Velež Mostar - Radnički Lukavac: 2-3 završeno (strijelci za Velež su bili Ćemalović i Zolj, dok su za Radnički pogodili Mace 2x i Redžić koji je i donio pobjedu golom u 65 minuti susreta) lijep pozdrav za vas sve iz Lukavca.....
On je tu kod nas do kraja sezone, dakle ovih 15 utakmica, sad ne znam šta će biti dalje kako će uprava to s njim da dogovori ili sa Veležom ako je na posudbi......Rodeni je napisao/la:Ja neznnam jeli Mace kod vas kao posudjen igrac ili je raskino ugovor sa Velezom ?sodagrad je napisao/la:Velež Mostar - Radnički Lukavac: 2-3 završeno (strijelci za Velež su bili Ćemalović i Zolj, dok su za Radnički pogodili Mace 2x i Redžić koji je i donio pobjedu golom u 65 minuti susreta) lijep pozdrav za vas sve iz Lukavca.....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.