Zanimljivo od 4. do 9. mjesta.Duel s burzom mi je najteži,evo nas ko Lakersi i Rocketsi
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Solidan je trade iako je i meni sumnjivo čim vidim Lakere
Zanimljivo od 4. do 9. mjesta.Duel s burzom mi je najteži,evo nas ko Lakersi i Rocketsi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jezeraši i ovdje kuju zavjere, nadam se da će Stern reagovati sa vetom 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E što ne mogu na rende kora! ccc
Neki moraju shvatiti da u Fantasy-ju jedan Earl Clark vrijedi više nego jedan Manu Ginobilli (ili recimo Marcus Thornton, kojeg su svi šutali kako su znali). Clark je jedan od najtraženijih fantasy igrača zadnjih mjesec dana, sa tendencijom poboljšanja, jer sa povrijeđenim Gasolom i Hillom i indisponiranim Mettom, može samo napredovati (ima prosjek od 34 min. po utakmici u zadnjih 30 dana).
Uostalom, ove dvije slike govore više od riječi:

Statistika zadnjih mjesec dana:
Ja sam taj koji rizikuje hoće li se Dirk i Manu vratiti standardnim igrama nakon povreda.
Uostalom, sad kad sam skontao koliko gubim ovim trejdom, možda bih bio zadovoljan da ga komesar poništi.
P.S. Ne sjećam se da se neko žalio kad sam uzeo "osrednjeg" Martina za Gaya.
Neki moraju shvatiti da u Fantasy-ju jedan Earl Clark vrijedi više nego jedan Manu Ginobilli (ili recimo Marcus Thornton, kojeg su svi šutali kako su znali). Clark je jedan od najtraženijih fantasy igrača zadnjih mjesec dana, sa tendencijom poboljšanja, jer sa povrijeđenim Gasolom i Hillom i indisponiranim Mettom, može samo napredovati (ima prosjek od 34 min. po utakmici u zadnjih 30 dana).
Uostalom, ove dvije slike govore više od riječi:

Statistika zadnjih mjesec dana:
Ja sam taj koji rizikuje hoće li se Dirk i Manu vratiti standardnim igrama nakon povreda.
Uostalom, sad kad sam skontao koliko gubim ovim trejdom, možda bih bio zadovoljan da ga komesar poništi.
P.S. Ne sjećam se da se neko žalio kad sam uzeo "osrednjeg" Martina za Gaya.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Charlie Villanova i Anderson imali šut iz igre 1/35, a Gasol prespavao utakmicu.
Odlično sam krenuo. Već mogu prežalit poene (dobro, tu nikad nisam nešto pretjerano dobar), skokove, šut iz igre, a vala neće me bit' ni u drugim kategorijama. Možda mogu imati manje izgubljenih lopti i to je to.
Odlično sam krenuo. Već mogu prežalit poene (dobro, tu nikad nisam nešto pretjerano dobar), skokove, šut iz igre, a vala neće me bit' ni u drugim kategorijama. Možda mogu imati manje izgubljenih lopti i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Green
Kako sam ga na vrijeme pokupio 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E ovaj "što ih imaš u free agent" sinoć odmah ubaci 14 p. i 16 sk.dema je napisao/la:tebi ovaj trade ne donosi skori nista dajes 3 dobra igraca za 1 dobrog,jednog srednjeg i jednog kakvih imas u free agent,majestic24 je napisao/la:ajd komesaru odobri ovaj trade izmedju mene i josea
nadam se da ce ovaj put proci
ova LAL veza radi li radi
Russel skoro tripple/double.
Martin solidan, 15-tak poenčića.
I onda kažu LAL veza radi. ccc
- majestic24
- Kontakt:
jose je napisao/la:E ovaj "što ih imaš u free agent" sinoć odmah ubaci 14 p. i 16 sk.dema je napisao/la:tebi ovaj trade ne donosi skori nista dajes 3 dobra igraca za 1 dobrog,jednog srednjeg i jednog kakvih imas u free agent,majestic24 je napisao/la:ajd komesaru odobri ovaj trade izmedju mene i josea
nadam se da ce ovaj put proci
ova LAL veza radi li radi
Russel skoro tripple/double.
Martin solidan, 15-tak poenčića.
I onda kažu LAL veza radi. ccc
Hehe,dobar je clark skroz.
Zelio sam ga najvise zbog toga sto nema hilla i gasola i sto ce imati prostora za igru
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
nadam se da se zezaš s ovom ponudomTracy3McGrady je napisao/la:Liverpool Knicks, imas ponudu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
i ovako gubis a jos pokusavaju da te oslabeCarlo je napisao/la:nadam se da se zezaš s ovom ponudomTracy3McGrady je napisao/la:Liverpool Knicks, imas ponudu
a imaš više igrača svakako, a plus meni ne igra love i evo robinsona čekam
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zasto bi ga pokusao da oslabim, pa covjece dobijas u skoro svakoj statistic osim u slobodnim i FG koji meni trebaju :/JHam je napisao/la:i ovako gubis a jos pokusavaju da te oslabeCarlo je napisao/la:nadam se da se zezaš s ovom ponudomTracy3McGrady je napisao/la:Liverpool Knicks, imas ponudu![]()
ustvari kad bolje pogledam, bude nekako oko 4:4 samo sto bi ja dobro profitirao sa asistima koji mi ne trebaju :/ a ti bi smanjio ogromne izgubljene.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
teague i collison za dunleavyja i crawforda nije to-to. ja sam tebi neki dan nudio teague za ibaku i nisi prihvatio. naranvo, dobijao si u većini kategorija.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa brate jua sam dao Andersona i Gay-a za Ibaku i onda da ga dam za Teague-aCarlo je napisao/la:teague i collison za dunleavyja i crawforda nije to-to. ja sam tebi neki dan nudio teague za ibaku i nisi prihvatio. naranvo, dobijao si u većini kategorija.
Mislim da ovdje neki precjenjuju svoje igrace, evo recimo na pocetku sezoni ja nikad nebi dao Crawforda za Colisona ili Teague-a ali sad sam orijentisan na FG i FT tako da mi oni malo poboljsavaju taj ucinak.
daj brate, dao sam ti chandlera za turnera i opet se nešto žališ. čuj precjenjujem igrače...Tracy3McGrady je napisao/la:Pa brate jua sam dao Andersona i Gay-a za Ibaku i onda da ga dam za Teague-aCarlo je napisao/la:teague i collison za dunleavyja i crawforda nije to-to. ja sam tebi neki dan nudio teague za ibaku i nisi prihvatio. naranvo, dobijao si u većini kategorija.
Mislim da ovdje neki precjenjuju svoje igrace, evo recimo na pocetku sezoni ja nikad nebi dao Crawforda za Colisona ili Teague-a ali sad sam orijentisan na FG i FT tako da mi oni malo poboljsavaju taj ucinak.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa Turner ti roka opasno u zadnjim rekmama, sta se zalisCarlo je napisao/la:daj brate, dao sam ti chandlera za turnera i opet se nešto žališ. čuj precjenjujem igrače...Tracy3McGrady je napisao/la:Pa brate jua sam dao Andersona i Gay-a za Ibaku i onda da ga dam za Teague-aCarlo je napisao/la:teague i collison za dunleavyja i crawforda nije to-to. ja sam tebi neki dan nudio teague za ibaku i nisi prihvatio. naranvo, dobijao si u većini kategorija.
U tom smislu da se precjenju igraci, kad mi odgovaras "nadam se da se salis sa ovom ponudom" a ponuda sasvim realna.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hocemo li ostavljati po igraca za slijedecu sezonu ili da idemo na reset citave lige?
Ja sam za ostavljanje jednog igrača,da kako možemo ostaviti 2 ili 3 igrača bilo bi super.Tako bi napravili finu podlogu da ova liga potraje više sezona 
ja sam za to naravno pod uslovom da se pri zavrsetku odradi opet redosljed tkz drafta koliko nas ucestvuje nadam se i mene i da se izabere po 1 igrac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Reset lige.
Treba na početku postaviti pravila, pa da se znamo orjentisati. Meni je trenutno glavna zvijezda Parker, a ko zna da li bih ga dogodine uzeo kao prvog pika.
Treba na početku postaviti pravila, pa da se znamo orjentisati. Meni je trenutno glavna zvijezda Parker, a ko zna da li bih ga dogodine uzeo kao prvog pika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.