neznam za vas ali ja sam pravo pozelio i dobro bi bilo kad bi Zeljo ponovo imao kosarkaski klub jer vidim da su dame imale pravu podrsku.čamac je napisao/la:Drago mi je da smo nalupali Čelika, bolji je osjećaj.
Evo malo istorije:
http://www.radio.sarajevo.ba/novost/103 ... atni-derbi" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I TRPAJ BORDO DAME I DALJE I DALJE OOOOO OOOOO
potpis brate, makar daj da se nesto supljira ako nistazeljocity je napisao/la:Raja ima li barem neke suplje oko rekonstrukcije Grbavice?
Metropole
-
old school
- Kontakt:
evo jedna provjerena suplja, stadion se pravi za koji mjesecefedroni je napisao/la:potpis brate, makar daj da se nesto supljira ako nistazeljocity je napisao/la:Raja ima li barem neke suplje oko rekonstrukcije Grbavice?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Sta je sa onim "3D prikazom" ?
Spominjalo se da je ta grafika urađena.
Spominjalo se da je ta grafika urađena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa bice sada nema,al bice nekad
Ino Željovci: Višća strijelac i asistent
http://fkzeljeznicar.ba/ino-zeljovci-vi ... tent/4375/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/ino-zeljovci-vi ... tent/4375/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Boga mi ste me zabrinuli.Ima 3 dana niko Numu nije spomenuo...
19:00 ili 18:00 onako odokvativnoadilbeg je napisao/la:jel zna neko koji bi termin mogao bit protiv travnika??
nek bude 18:30 savrsenonime_tm87 je napisao/la:19:00 ili 18:00 onako odokvativnoadilbeg je napisao/la:jel zna neko koji bi termin mogao bit protiv travnika??
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
ma oko 17:00 je utakmica sto posto...kakav je travnik sta mislite..prosle godine smo jedva sa njima izasli na kraj...kakva im je ekipa sad ???
Ma 1-0 i dosta meni... i pored toga finu igru da vidim sa dosta prilika i nek jedna udje i dosta za pocetak
i atmosferu, ja mislim da ce biti dobro, pozelila je raja dolinu cupovanime_tm87 je napisao/la:Ma 1-0 i dosta meni... i pored toga finu igru da vidim sa dosta prilika i nek jedna udje i dosta za pocetak
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Sa Travnikom lagano siguran sam u to, a onda tesko u Banja Luci.
Borac je jak na papiru kada vidis ko igra, a sad da li su uigrani ne znam, Mozda nam njihovi divni navijaci obezbjede nove bodove.
Borac je jak na papiru kada vidis ko igra, a sad da li su uigrani ne znam, Mozda nam njihovi divni navijaci obezbjede nove bodove.
Ma uvijek na pobjedu pa sta bude...ako vidim neku novu dimenziju u igri u bl pa i da izgubimo nebi bio nezadovoljan...ako vidim taj neki novi stimung u igri
od Bekrica i Jamaka ocekujem bas da eksplodiraju sada
19:21nime_tm87 je napisao/la:Ma uvijek na pobjedu pa sta bude...ako vidim neku novu dimenziju u igri u bl pa i da izgubimo nebi bio nezadovoljan...ako vidim taj neki novi stimung u igriod Bekrica i Jamaka ocekujem bas da eksplodiraju sada
Radije bih potpisao 3 boda uz lošu igru u BL da na početku ovog proljetnog dijela napravimo osjetniju razliku nad konkurentima a dobre igre će doći same po sebi dok se ekipa malo uigra.
Il club piu titolato al mondo!
Bez imalo zajebancije moguce je jos uvijek da neko dodje, problem bi bio sto smo relativno kasno krenuli u potragu za lijevim bekom.Igraci koji igraju tu poziciju, a nesto vrijede, a da smo ih u mogucnosti dovesti vecinom su do sada ponasli klub.Medjutim jos uvijek se radi na tome i pokusava se pronaci lijevi bek, koliko cemo uspjeti u tome pitanje za Amaraadilbeg je napisao/la:a imal sta od lijevog beka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a uvijek je tu univerzalac sspile87 je napisao/la:Bez imalo zajebancije moguce je jos uvijek da neko dodje, problem bi bio sto smo relativno kasno krenuli u potragu za lijevim bekom.Igraci koji igraju tu poziciju, a nesto vrijede, a da smo ih u mogucnosti dovesti vecinom su do sada ponasli klub.Medjutim jos uvijek se radi na tome i pokusava se pronaci lijevi bek, koliko cemo uspjeti u tome pitanje za Amaraadilbeg je napisao/la:a imal sta od lijevog beka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.