Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- katalinski
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
po pricama Matic se vraca u reprezentaciju.
ljajic se i dalje ne spominje
Ajvatar
Ljajic nam trenutno i nije potreban.katalinski je napisao/la:po pricama Matic se vraca u reprezentaciju.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
golman, vezni red i napad, znaci sve...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Da, ako se anketa odnosi na vrhunske i klasne igrace...Panda je napisao/la:golman, vezni red i napad, znaci sve...

Za neke evropske okvire imamo prosjecnog golmana, vrhunsku odbranu, prosjecan vezni red i i skroman napad...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
ivanovic sa zenom za valentinovo ....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Devil je napisao/la:
Inace dobio sam ponudu da idem na Maksimir u sklopu ovih 200-ak karata sto cemo da dobijemo,al' bgm ne ide mi se dole u takvom okruzenju niti pod takvim okolnostima.

Ma kakvom okruženju moj Devile? Pa ne čekaju vas nikakve povampirene, krvoločne ustaše željne srpske nejači i nabijanju na kolac

joj ljudi, manje citajte novine. Uzmite rađe neku beletristriku..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Joj ovoga i nekakvih teorija.dubrava je napisao/la:Devil je napisao/la:
Inace dobio sam ponudu da idem na Maksimir u sklopu ovih 200-ak karata sto cemo da dobijemo,al' bgm ne ide mi se dole u takvom okruzenju niti pod takvim okolnostima.![]()
![]()
Ma kakvom okruženju moj Devile? Pa ne čekaju vas nikakve povampirene, krvoločne ustaše željne srpske nejači i nabijanju na kolac![]()
joj ljudi, manje citajte novine. Uzmite rađe neku beletristriku..

Idi brani nekoga ostavi se foruma.

Mislim na okruzenje ala Tomislav Karadzic,Lakovic,ostale mudonje i "sponzori reprezentacije".

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa tako reci, da te razume čitav svetDevil je napisao/la:Joj ovoga i nekakvih teorija.dubrava je napisao/la:Devil je napisao/la:
Inace dobio sam ponudu da idem na Maksimir u sklopu ovih 200-ak karata sto cemo da dobijemo,al' bgm ne ide mi se dole u takvom okruzenju niti pod takvim okolnostima.![]()
![]()
Ma kakvom okruženju moj Devile? Pa ne čekaju vas nikakve povampirene, krvoločne ustaše željne srpske nejači i nabijanju na kolac![]()
joj ljudi, manje citajte novine. Uzmite rađe neku beletristriku..![]()
Idi brani nekoga ostavi se foruma.![]()
Mislim na okruzenje ala Tomislav Karadzic,Lakovic,ostale mudonje i "sponzori reprezentacije".

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Naporan si momce.Ako sam ti jednom izbrisao post znaci da spamas samo bespotrebno.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- alan_kardec
- Kontakt:
katalinski je napisao/la:po pricama Matic se vraca u reprezentaciju.

Nakon svega što je rekao i uradio, bar je trebao lično dati izjavu za neki medij, a ne da poruke šalje preko menadžera. Na stranu njegovi igrački kvaliteti, ali je momak ispao jedna velika funjara.

Nek se Englezi još koji put žale, možda nam se kazna još poveća.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Matić, Lazović Danko, Vidić Nemanja, u fudbalu, Pavlović Saša, Darko Miličić, Igor Rakočević,Raduljica, Raković, Radmanović, u košarci nikad više za reprezentaciju...
Izvinjavam se drugim koje sam izostavio.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Nakon ova dva gola Interu, Ljajić se mora vratiti u repku. Još jesenas je Tole najavljivao Ademov povratak.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bravo za Adema! Takodje se i ja nadam da ce se vratiti u reprezentaciju... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
+1DANTES je napisao/la:Matić, Lazović Danko, Vidić Nemanja, u fudbalu, Pavlović Saša, Darko Miličić, Igor Rakočević,Raduljica, Raković, Radmanović, u košarci nikad više za reprezentaciju...
Pokupiti ih sve i pravac Dachau ($). Mora da se zna da je patriota samo onaj za koga @DANTES to tvrdi i da taj ima pecat da igra za repku. Ostali ne zasluzuju da zive, verovatno.

- legenda reala
- Kontakt:
Štefko preimenuj temu u Horska reprezentacija Srbije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sa jednog drugog portala:
Covek je apsolutno ubo sustinu - vaznije je fudbalerima znati pevati, nego igrati fudbal

Na golu Cune Gojkovic, bekovi Tozovac i Dobrivoje Topalovic, stoperski tandem Milos Bojanic i Milance Radosavljevic, u srednjem redu Ljuba Alicic i Ljuba Lukic, i u napadu Mitar Miric, Baja Mali Knindza, Dzej(zbog igre glavom) i Dragan Kojic-Keba.
Na listi cekanja Saban, Jasar, Serif jer nije utvrdjeno da li znaju himnu i da li hoce da je pevaju. Verujem da ovaj sastav mozda i nije bas za fudbal ali sto se tice pevanja prstao bi Maksimir...
Covek je apsolutno ubo sustinu - vaznije je fudbalerima znati pevati, nego igrati fudbal

I u toj reprezentaciji ste nam maznuli igrače 

Thomas Müller - Fußballgott
Navika je to.don_burza je napisao/la:I u toj reprezentaciji ste nam maznuli igrače

Bum,bum, bang, bang, promaši metu....MaGiCa je napisao/la:+1DANTES je napisao/la:Matić, Lazović Danko, Vidić Nemanja, u fudbalu, Pavlović Saša, Darko Miličić, Igor Rakočević,Raduljica, Raković, Radmanović, u košarci nikad više za reprezentaciju...
Pokupiti ih sve i pravac Dachau ($). Mora da se zna da je patriota samo onaj za koga @DANTES to tvrdi i da taj ima pecat da igra za repku. Ostali ne zasluzuju da zive, verovatno.
Kakve veze nečiji egoizam ima veze sa patriotizmom... Ne poziva niko njih da polože živote na oltar otadžbine, da vode moralno sumnjive ratove(ako postoje neki koji to nisu), da je to u pitanju ja bih rekao goni se otadžbino, ali oni treba da predstavljaju svoju zemlju na najlepši mogući način, kroz sport... Da na prikažu svijetu kako treba...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.