Sportski komentatori
- GospodinBuha
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
po meni najbolji komentatori na balkanu:
1.Drago Ćosić
2.Velid Spaho
3.Boris Bilić i Igor Kristić
a marjan ulizica , uvlakač i veliki "bosanac" neka nas oslobodi komentarisanja pogotove reprezentacije ebo li ga gazda face tevea
1.Drago Ćosić
2.Velid Spaho
a marjan ulizica , uvlakač i veliki "bosanac" neka nas oslobodi komentarisanja pogotove reprezentacije ebo li ga gazda face tevea
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
a realno, gazda ga je i doveu u BiHGospodinBuha je napisao/la:
Il club piu titolato al mondo!
Malo je reći... Ali kad ga zaspu mejlovima o njegovom komentarisanju mrtav-ladan kaže iskoristite opciju na daljinskom i izaberite komentatore engleskog govornog područjaalan_kardec je napisao/la:onaj Banjac sa ES je definitivno promašio profesiju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Nerjetko imam osjećaj da frajer uopšte ne sluša sebe šta priča.DANTES je napisao/la: Malo je reći... Ali kad ga zaspu mejlovima o njegovom komentarisanju mrtav-ladan kaže iskoristite opciju na daljinskom i izaberite komentatore engleskog govornog područja
Jedan se preziva Bajčetić, to znam sigurno.DonPippo9 je napisao/la:Kako se zovu ona 2 komentatora na EUROSPORTU što prenose bundesku, i koja im je adresa na koju im gledaoci šalju pitanja?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Onaj na ES-u koji je prenosio utakmicu sa AKN-a,Togo-Alzir,najiritantniji lik ikad.Znaci sudac produzio utakmicu 13min. i on je tih citavih 13 min. proveo pricajuci kako je sudija poremecen,kako mu se um pomracio.Proslo 7 min. on se pita zasto sudija ne svira kraj i tako citavo vrijeme.I na kraju,sudija svira kraj kada ja proslo onih njegovih 13 min. ovaj se cudi sto nije ranije svirao.Pitam se samo ko mu dade posao.Inace mi je to najmrza stvar kod nasih komentatora,sa ovih prostora.Samo rijetki prenose utakmicu onako kako treba,vecina ih spominje milion nekakvih beznacajnih podataka od kojih ti se spava.Vidim neki govore Marjan ulizica i to,neka misli ko sta hoce,ja licno mislim da nije.Uglavnom covjek barem podize glas u toku utakmice dok velika vecina njih kao da ima zadacu da te uspava.
Predrag Bajčetić i Milorad Milinković DebeliDonPippo9 je napisao/la:Kako se zovu ona 2 komentatora na EUROSPORTU što prenose bundesku, i koja im je adresa na koju im gledaoci šalju pitanja?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Titova-Juga
- Kontakt:
GospodinBuha je napisao/la:po meni najbolji komentatori na balkanu:
1.Drago Ćosić
2.Velid Spaho
Boris Bilić
Marjan ulizica
Prekuc'o si poštenski
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kakve su nam TV kuce,takvi su i komentatori,i tu se nema sta raspravljati.Bar mislim na nasu drzavu.
- the scouser
- Kontakt:
Ahmetović samo što nije proplakao na FTV-u 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
the scouser je napisao/la:Ahmetović samo što nije proplakao na FTV-u
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- the scouser
- Kontakt:
Čovjek je navijač Arsenala, mislim jedan od prvih članova udruženja u BiH, ako ne i jedan od osnivača. Tuga ga slušati
.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
A, jeste primijetili kako se pravo naljuti na Mertesackera što ide na skok u šesnaesterac? 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Izgleda da niko nije primjetio Zoranovu provalu kada je rekao umjesto McAnuff - McAffun
To je bilo poslije Dnevnika u sportskom prilogu, kada je citao izvjestaj sa sinocnje ut. Uniteda i Readinga
nevjerovatno
To je bilo poslije Dnevnika u sportskom prilogu, kada je citao izvjestaj sa sinocnje ut. Uniteda i Readinga
nevjerovatno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
u sto je kemo veceras bio nervozan
wengeru sta nam kemi radis
kakvu onu frazu rece, prodao je loptu kao pod prijetnjom pistoljem
nema potpisa
- ferroviere
- Kontakt:
zoran šuko za qrac me vuko
vilšir... viliš je velšanin
arsenal je doveo eastmonda

vilšir... viliš je velšanin
arsenal je doveo eastmonda
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Reče i nešto: dade loptu da pogine.Admir_Sa je napisao/la:u sto je kemo veceras bio nervozanwengeru sta nam kemi radis
![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kad je neuer odbranio onaj šut giroudu za 2:2, mislim da je sekund falio da kemo počne psovat ko kočijaš 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sjajno su to igraci Barcelone PROSTORSKI zatvorili - Sasa Vugdalic
#miasanmia
Kaže nam Saša : Italija 96 osvojila u Njemackoj svjetsko prvenstvo : )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.