Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
NON MOLLARE MAI
nije istina. čovjeku su 23 godine.zgembo89 je napisao/la:JEl to BIcakcic pozvan za U20 ko i KOlasinac ili ???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako je bez kvake c onda je Kiliđ (vise vuce na đ), ako je c sa dole kvakicom, onda je ćzizu1991 je napisao/la:Ne čita se kao Kilić, nego Kilidž, čistokrvni Turčin.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ima kvaka dole, na transfermarktuBosniacum Lilium je napisao/la:ako je bez kvake c onda je Kiliđ (vise vuce na đ), ako je c sa dole kvakicom, onda je ćzizu1991 je napisao/la:Ne čita se kao Kilić, nego Kilidž, čistokrvni Turčin.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
On topic : Ne znam zašto mnogi forsiraju na forumu Avdića iz Zwollea, kada lik jednostavno neće da igra za nas, i igrao bi 100 % za Švede da može, al ne može zato što ovi imaju 4 napadača.
I puno boljih izbora ima u mlađim igračima kojima se može pružiti prilika a igraju u kvalitetnijim klubovima, tipa Atajića iz Celtica, ili već provjerenog Zeca, moje mišljenje.

Još 'majstor 10' da sredi papirologiju i da nam pješice dođe na okupljanje repkezizu1991 je napisao/la:izvor @mcGrady, postavio je na onom topicu reprezentativci, a tamo se slabije posjećuje, pa rekoh da postavim na vidljivije mjesto.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bilo nekih bula i tozizu1991 je napisao/la:Zašto prošlo vrijeme ?Jel šta bilo od turkce ?
On topic : Ne znam zašto mnogi forsiraju na forumu Avdića iz Zwollea, kada lik jednostavno neće da igra za nas, i igrao bi 100 % za Švede da može, al ne može zato što ovi imaju 4 napadača.
I puno boljih izbora ima u mlađim igračima kojima se može pružiti prilika a igraju u kvalitetnijim klubovima, tipa Atajića iz Celtica, ili već provjerenog Zeca, moje mišljenje.
A covjece, i meni je to smijesno Denny Avdic
Ma jeste malo i smijesno, ali sta fali Zecu dokle se ne nadje neko bolji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tek sad pocinje cekanje.zizu1991 je napisao/la:izvor @mcGrady, postavio je na onom topicu reprezentativci, a tamo se slabije posjećuje, pa rekoh da postavim na vidljivije mjesto.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vrlo malo igra, nista dok ne bude barem koliko-toliko standardan.Alen81 je napisao/la:Raja šta je sa Nadarevićem iz Đenove valjao bi nam makar za klupe
Vidim često na klupi samo je jednu odigrao od kad je došao iz Varezea ipak treba obratit pažnju na njega vrijednost mu je 1 200 000Cartman je napisao/la:Vrlo malo igra, nista dok ne bude barem koliko-toliko standardan.Alen81 je napisao/la:Raja šta je sa Nadarevićem iz Đenove valjao bi nam makar za klupe
Naravno, dok pocne barem redovno ulazit sa klupe, treba bit na spisku. Ali u ovoj situaciji nema mjesta.Alen81 je napisao/la:Vidim često na klupi samo je jednu odigrao od kad je došao iz Varezea ipak treba obratit pažnju na njega vrijednost mu je 1 200 000Cartman je napisao/la:Vrlo malo igra, nista dok ne bude barem koliko-toliko standardan.Alen81 je napisao/la:Raja šta je sa Nadarevićem iz Đenove valjao bi nam makar za klupe
Jesmo li gledali istog igraca?Po meni je druze on sasvim solidan napadac,dobro se gradi,zna primiti loptu i smirite je pa je dati na stranu.Odlican u skoku,cinjenica jeste da je malo sporiji ali nekako to nadoknadi.Sto je najbitnije ima dobar nos za zabiti gol.bagrcavi je napisao/la:E čuj DeNNi Avdić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa bolje gurati Bilbiju, nego onog mamlaza
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AjsKjub, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, benko21, BiH26, boki86, Boltsna, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, dark44, darker10, ELDIABLO20, enobarca, FerdinandF, Fudo, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, haklamas, HariTz, hurem, invincible1921, J1897, Jadnimi, JimmyPage, Jurica95, karajlo, lakilone, legendarnadruga, Lynx, Markinhio, marlostanf1eld, Maroon1946, MaroonBjelave, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nerkolfc, Pensioner26, PointBlank, prijeratni mangup, Proximic, RaZuti, Resolute, rio_Ferdy88, rodjeeni1922, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, soccerfan, soxx, StevieG8, TefalTava, THEC, trunks1946, tutankamon1905, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 690 gostiju.