on se hud zamislio kako sutra nece imat da kupi školski za 2KM na velikom odmoru pa konta da Bog da ni oni ne imali ko i on
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Chat
e cuj da Bog da pomrli svi od gladi
on se hud zamislio kako sutra nece imat da kupi školski za 2KM na velikom odmoru pa konta da Bog da ni oni ne imali ko i on
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa dobro, mislim da je opce poznato da ovim klinjama nema nista vaznije u zivotu od lajkaHZ_ilidzaa je napisao/la:I sve ove rijeci i uvrede zbog par lajkova... Fuj , gade mi se ovakvi prosti ljudi , nikad nece ni imati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- EdenHazard
- Kontakt:
Kren'o sam stopama onog dzubreta Agresivnog,
odem na kafu u stanici na ispitivanju zavrsim
sto ti je reci imat poznanstvo
odem na kafu u stanici na ispitivanju zavrsim
sto ti je reci imat poznanstvo
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- majestic24
- Kontakt:
Bog te,covjek vise ni u vlastitoj kuci nemoze biti siguran

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
izdaje li neko garsonjeru jeftino na 3 noci u sarajevu? ili zna nekoga da izdaje? sto jeftinije to bolje 
- majestic24
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:@Majestic
Gdje je ovo bilo ?
ma u mom komsiluku
Ovaj izgleda krenuo kod komsije na kafu samo sto nije znao naci vrata
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- supermario
- Kontakt:
To oni mahalci sto vole da se qurce i driftaju po mahali... syeba frajer fasadu covjeku plus mogu mislit koliko se prep'o ako je bio u kuci
- EdenHazard
- Kontakt:
Voda u mlijeku
Neki čovjek drž’o krave, a mlijeko prodavo. Bio je vrijedan i trudio se ali mu je pos’o i pored toga nekako potanko iš’o. On se požali jednom trgovcu, a ovaj mu reče da mu je mlijeko gusto pa da sipa pomalo vode, pa će bolje ići. Tako i bi.
Kako poče sipati vodu u mlijeko, poso mu krenu, i ubrzo zaima i zamali. Domalo spremi se i na hadž da krene.
U onaj vakat išlo se brodom do Džidde, pa na devama do Mekke i Medine. I on prisjede na brod sa ostalim hadžijama. Kako se dugo putovalo, hadžije su kratile vrijeme šetajući se po palubi i eglenišući, i prebirajući kese s parama, računajući šta će potrošit i šta će darova kupiti. Tako i onaj trgovac mlijekom sjede na palubu, pa izvadi kesu da se preračuna u parama; kad zaskoči se jedno majmunče, što su mornari s njim cirkuz izvodili, ter hlati onu kesu s parama pa uz užad i jedra pobježe i pope se na vrh brodskog jarbola.
Pa onda oni majmun, k’o kakav čojk, uze onu kesu s parama, otvori je, izvadi jedan po jedan dukat, okrene ga tamo i vamo, onjuši nosom, pa neki baci u more a neki vrati u kesu.
Sve to gledaše mornari i hadžije sa palube. Mornari se zaletiše da ga fataju, ali onaj hadžija ne dade, nego veli:
- Voda u vodu, a mlijeko na hadž!
U tome i onaj majmun, k’o čojk, zategnu kesu i baci je na palubu, a bio je skoro prepolovio.
Jah, šta ćeš!
vrijedi pročitat
Neki čovjek drž’o krave, a mlijeko prodavo. Bio je vrijedan i trudio se ali mu je pos’o i pored toga nekako potanko iš’o. On se požali jednom trgovcu, a ovaj mu reče da mu je mlijeko gusto pa da sipa pomalo vode, pa će bolje ići. Tako i bi.
Kako poče sipati vodu u mlijeko, poso mu krenu, i ubrzo zaima i zamali. Domalo spremi se i na hadž da krene.
U onaj vakat išlo se brodom do Džidde, pa na devama do Mekke i Medine. I on prisjede na brod sa ostalim hadžijama. Kako se dugo putovalo, hadžije su kratile vrijeme šetajući se po palubi i eglenišući, i prebirajući kese s parama, računajući šta će potrošit i šta će darova kupiti. Tako i onaj trgovac mlijekom sjede na palubu, pa izvadi kesu da se preračuna u parama; kad zaskoči se jedno majmunče, što su mornari s njim cirkuz izvodili, ter hlati onu kesu s parama pa uz užad i jedra pobježe i pope se na vrh brodskog jarbola.
Pa onda oni majmun, k’o kakav čojk, uze onu kesu s parama, otvori je, izvadi jedan po jedan dukat, okrene ga tamo i vamo, onjuši nosom, pa neki baci u more a neki vrati u kesu.
Sve to gledaše mornari i hadžije sa palube. Mornari se zaletiše da ga fataju, ali onaj hadžija ne dade, nego veli:
- Voda u vodu, a mlijeko na hadž!
U tome i onaj majmun, k’o čojk, zategnu kesu i baci je na palubu, a bio je skoro prepolovio.
Jah, šta ćeš!
vrijedi pročitat
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema vise filmovizije
al ajde ima barem tih sajtova dovoljno.mali nije bilo filmovina, ali sad se opet pojavioQUARESMA 18<<< je napisao/la:nema vise filmovizije
- supermario
- Kontakt:
pa tek su dizajn promjenili xdQUARESMA 18<<< je napisao/la:nema vise filmovizije
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
najjaci do sad
najjaci do sad
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najjaci apostol

Najjaci apostol
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo pišem sa nove tastature. Kupio i miš i tastaturu bežičnu. Ali me nerviraju ove tipke sa strane mša, back/forward
. Lijevom rukom pišem pa slučajno kliknem back dugme i vrati me nazad 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.