FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!
SubhanAllah!!nime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!
veledalin amin!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
upo ti raminadilbeg je napisao/la:veledalin amin!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!

Il club piu titolato al mondo!
ne zelim da vam ubijam moral,ali u zenici su 2011 predstavili dva idejna projekta stadiona,ali sve je ostalo na projektu i po staroj prici kad bdue para bice i gradnja,ali opet to je pocetak i idejni projekat kosta,i pokazuje dobar interes ljudi da im je stalo da pocne s tim i da se krene s mrtve tacke,ne treba puno ocekivat,svjetlosnim godinama je to daleko od realizacije) ali vazno je da se nesto maklo,red je da sredite ono sto se naziva stadionom
- Ultras1921
- Kontakt:
amin ja rabbinime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
DonPippo9 je napisao/la:upo ti raminadilbeg je napisao/la:veledalin amin!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
- champions1921
Svjesni smo mi svega.. Ovako samo dobijamo jos slicica da parimo oci.. Al haj, od necega se mora poceti.. Bolje i ovo nego da se nista ne desava..ciza je napisao/la:ne zelim da vam ubijam moral,ali u zenici su 2011 predstavili dva idejna projekta stadiona,ali sve je ostalo na projektu i po staroj prici kad bdue para bice i gradnja,ali opet to je pocetak i idejni projekat kosta,i pokazuje dobar interes ljudi da im je stalo da pocne s tim i da se krene s mrtve tacke,ne treba puno ocekivat,svjetlosnim godinama je to daleko od realizacije) ali vazno je da se nesto maklo,red je da sredite ono sto se naziva stadionom
BUDI ŽELJO !!!
- Ultras1921
- Kontakt:
nasluti ga frajer samo takozeljocity je napisao/la:Raja ima li barem neke suplje oko rekonstrukcije Grbavice?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Ovo za 20.02 nije nikakva suplja?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
nije suplja za grbavicu,iz jako bislkog i sto posto pouzdanog izvora znam da je napravljen idejni projekat i da su nasli ulagaca ,cak sam svojim ocima vidio kako ce stadion izgledati i sve to,e sad je sve na opstini i drzavi 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Pa za to se zna odavno, jos kad je Gredic izabran.irridu je napisao/la:nije suplja za grbavicu,iz jako bislkog i sto posto pouzdanog izvora znam da je napravljen idejni projekat i da su nasli ulagaca ,cak sam svojim ocima vidio kako ce stadion izgledati i sve to,e sad je sve na opstini i drzavi
A zbog ovog podebljanog sve manje i manje vjerujem u stadion.
NO PYRO NO PARTY
Pa ja mislim da je ovo do sad napravljeno od strane opcine, a ovo nije jeftina stvar, pogotovo gledajuci budzet opcine to je krupan zalogaj. Sad se mora ukljucit Savez, drzava, Federacija, Kanton i neki drugi ulagaci. Sve sto ide trazi puno vise para nego sto moze opcina podnijet, moje misljenje.irridu je napisao/la:nije suplja za grbavicu,iz jako bislkog i sto posto pouzdanog izvora znam da je napravljen idejni projekat i da su nasli ulagaca ,cak sam svojim ocima vidio kako ce stadion izgledati i sve to,e sad je sve na opstini i drzavi
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jedva cekam da vidim taj "projekat" nadam se da je u granicama realnosti za nase uslove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma brate gledo sam i prico sa fraerom projekat je uradjen da bude sto prihvaljiviji i sto prilagodjeniji nasim uslovima,ali kao i sve od prvaljenja poljskog wc,pa do drznog centra mora proc milione papira,50 podmicenih ljudi i ostale zajebancije tako ce vjerovatno i ovo morat,a ako bude moralo tesko bgm da ce nasa djeca dockeat stadion al treba se nadati ako nista pokusava seexbabilon je napisao/la:Pa ja mislim da je ovo do sad napravljeno od strane opcine, a ovo nije jeftina stvar, pogotovo gledajuci budzet opcine to je krupan zalogaj. Sad se mora ukljucit Savez, drzava, Federacija, Kanton i neki drugi ulagaci. Sve sto ide trazi puno vise para nego sto moze opcina podnijet, moje misljenje.irridu je napisao/la:nije suplja za grbavicu,iz jako bislkog i sto posto pouzdanog izvora znam da je napravljen idejni projekat i da su nasli ulagaca ,cak sam svojim ocima vidio kako ce stadion izgledati i sve to,e sad je sve na opstini i drzavi

Ma nek se nesto radi, nek se nesto desava. Nista se nece samo napravit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Mozda nam UEFA pomogne, neka je krenulo sa mrtve tacke mozda nesto bude od ovoga.exbabilon je napisao/la:Ma nek se nesto radi, nek se nesto desava. Nista se nece samo napravit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije smijesno mene ovo vrijedza.DonPippo9 je napisao/la:upo ti raminadilbeg je napisao/la:veledalin amin!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:U srijedu 20.2.2013. godine u prostorijama Općine Novo Sarajevo 3D prikaz idejnog riješenja stadiona Grbavica!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
pa na to i treba racunati najvise,UEFA sigurno nikom nije dosla i rekla eo pare evo sve cmo mi uradit vi samo sjedite,vjerovatno sto svi u nasoj drzavi tako gledaju na uefu se i ne desava nista.Moras sam pocet radit ozbiljno da platini i gospoda vide da se radi pa ako zapne pogurace i oni,al nikako sve uraditElegant je napisao/la:Mozda nam UEFA pomogne, neka je krenulo sa mrtve tacke mozda nesto bude od ovoga.exbabilon je napisao/la:Ma nek se nesto radi, nek se nesto desava. Nista se nece samo napravit.
Ma kontam kod nas nikad nije nedostajalo supljeUltras1921 je napisao/la:nasluti ga frajer samo takozeljocity je napisao/la:Raja ima li barem neke suplje oko rekonstrukcije Grbavice?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Orvel, WeekendOffender i 49 gostiju.