U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21,U-19,U-17
Koji psihološki povratak, sa 2 : 0 na 2 : 5, svaka im čast.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
taj armin pasic je djete od 15 godina iz bihaca. a otaj samardzic je isto iz bihaca, pa sad mu taj pasic dize malo rejting preko medija. taj pasic isto non stop pise o hadzicu iz rida te mirnel samardzicu iz sheriff-a. proguravanje prijatelja i rodzaka preko medija. nekazem ja da je ovaj ibrahim los. cak mislim d aima telnata ako je vec u prvom timu grasshopera. al daleko od toga da neki pasic preko medija ucjenije selektore.CashMan je napisao/la:Ma šuplje priče sve ba. Čisto da se čuje za njega, pa se malo i pogura preko prijatelja na portalčićima... Mislim da je ovaj što je pisao dijete od 15-16 godina.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ja mislim da je Atajić dobio ili trebao dobiti poziv, ali nije se odazvao .. da li mu Celtic nije dozvolio, ili je povreda bila u pitanju, ne znam ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kako i sam pred kraj prosle godine rece bio je na okupljanju kadetske reprezentacije,ali nije imao nase papire.To je ova izjava:JTS je napisao/la:ja mislim da je Atajić dobio ili trebao dobiti poziv, ali nije se odazvao .. da li mu Celtic nije dozvolio, ili je povreda bila u pitanju, ne znam ..
"Bio sam na okupljanju kadetske reprezentacije kada je selektor bio Velimir Stojnić. Obećao mi je poziv za kalifikacije, ako mi bude na vrijeme promijenjeno džavljanstvo. Nažalost, administracija je uzela više vremena nego što smo se nadali", rekao je 19-godišnji napadač, dodavši za kraj razgovora:
"Da, kontaktirali su me iz Nogometnog saveza Švedske. Više puta nego iz N/FS BiH".
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
da, ma znam da sam nešto čitao oko toga .. pa ima li sada papire? ako ima, neka ga Vlado pozove za narednu akciju ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
On je nedavno rekao da ima.Pa Vlado bi ga fkt morao zvati,jer smo slabi s napadacima.JTS je napisao/la:da, ma znam da sam nešto čitao oko toga .. pa ima li sada papire? ako ima, neka ga Vlado pozove za narednu akciju ..
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
al' opet, kako će iz repke izostaviti giganta poput Petra KunićaAdi_Zepce je napisao/la:On je nedavno rekao da ima.Pa Vlado bi ga fkt morao zvati,jer smo slabi s napadacima.JTS je napisao/la:da, ma znam da sam nešto čitao oko toga .. pa ima li sada papire? ako ima, neka ga Vlado pozove za narednu akciju ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vala je bas gigant
Idealan napad bi bio bas Maletic-Atajic,a na klupi Kenan Kodro
Idealan napad bi bio bas Maletic-Atajic,a na klupi Kenan Kodro
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Juniori BiH savladali Bugarsku 5:2
Dva gola za Bosnu i Hercegovinu postigao je nogometaš Širokog Brijega Mirko Marić, a po jedan su postigli Fedor Predragović (Borac), Damir Sadiković (Željezničar) i Nikola Danilović (OFK Beograd).

Dva gola za Bosnu i Hercegovinu postigao je nogometaš Širokog Brijega Mirko Marić, a po jedan su postigli Fedor Predragović (Borac), Damir Sadiković (Željezničar) i Nikola Danilović (OFK Beograd).
ovo je prosli mec koji su Bugari dobili 1:0
http://www.novsport.com/video486011_1042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novsport.com/video486011_1042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbt je li oni ovim klincima daju dresove od A reprezentacije. Bukvalno kao vrece na njima stoje.
Gledam ovu sliku od pre par okupljanja pa i dres a o sorcu da i ne pricam su par brojeva veci od njihovog uzrasta..

Gledam ovu sliku od pre par okupljanja pa i dres a o sorcu da i ne pricam su par brojeva veci od njihovog uzrasta..

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima li gdje god sastava koji je igrao za nase juniore protiv bugarske?
Stadion: „Hristo Botev“ Blagoevgrad
Sudije: Ivaylo Stoyanov, Krum Stoilov, Emil Vangelov
Strijelci: Angalov (27'), Dolpachiev (29') Predragović (32'), Sadiković (36'), Chobanov-ag (57'), Marić (60'), Danilović (89')
Žuti kartoni: Kovačević, Danilović (BiH)
Bugarska: Lyubenov, Aladzhov, Terziev (Stoickhov), Chobanov, Popadiyn, Angelov (Andreev), Dolapchiev, (Zapryanov), Dryanov, Stanoev (Gyuzelev), Tsonev, Mihaelov. Selektor: Vladimir Stoyanov
BiH: Kjosevski, M. Odak (Imamović), Kovačević (Merajić), Hajtić (Gojković), Špikić, B. Odak (Hasković), Čiva (Skopljak), Sadiković (Danilović), Predragović, Zec (Buhač), Marić (Vila). Selektor: Toni Karačić
Sudije: Ivaylo Stoyanov, Krum Stoilov, Emil Vangelov
Strijelci: Angalov (27'), Dolpachiev (29') Predragović (32'), Sadiković (36'), Chobanov-ag (57'), Marić (60'), Danilović (89')
Žuti kartoni: Kovačević, Danilović (BiH)
Bugarska: Lyubenov, Aladzhov, Terziev (Stoickhov), Chobanov, Popadiyn, Angelov (Andreev), Dolapchiev, (Zapryanov), Dryanov, Stanoev (Gyuzelev), Tsonev, Mihaelov. Selektor: Vladimir Stoyanov
BiH: Kjosevski, M. Odak (Imamović), Kovačević (Merajić), Hajtić (Gojković), Špikić, B. Odak (Hasković), Čiva (Skopljak), Sadiković (Danilović), Predragović, Zec (Buhač), Marić (Vila). Selektor: Toni Karačić
? (19г) - & " " (19г) 2:5,video
http://www.bfunion.bg/gallery/video/3678" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bfunion.bg/gallery/video/3678" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: santos, dana/u 18 feb 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jao ove muzike što su je uključili kada je naša selekcija davala golove, isto kao da se neko sprema da ubije nekoga, slučajno ili ne, al izgleda kao da im poraz i nije baš lako pao.
Lijepe akcije kod svih 7 golova, pogotovo kod bugarska 2 gola, izrađena obrana skroz, svidjelo mi se što sam vidio.
Lijepe akcije kod svih 7 golova, pogotovo kod bugarska 2 gola, izrađena obrana skroz, svidjelo mi se što sam vidio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Meni ovaj nas prvi gol izgleda k'o autogol. Ali sve u svemu svaka im cast za ovaj preokret. Mescini smo ih rasturili poslije njihovog drugog gola.
Odrbana katastrofalna reagovala kod oba gola. Ali dosta lijepih akcija nasih u napadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Broj 6 = 0 bodova. Lose kretanje, spor, lose pozicioniranje....
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Meni nije jasno (pošto sam kroz medije pratio skoro sve) da Karačić nije nakon što je otkazalo mnogo igrača (zbog neadekvatnog termina i povreda) pozvao Bajića iz Želje i Dursuna iz Slavije. Bajić je najbolji strijelac lige, a kako sam vidio svuda hvale ovog DUrsuna. čak sam negdje pročitao da trči na sto metara izuetno brzo, haman ko atletičar (ne mora značiti ništa ali ga hvale i sa loptom). Znači da je onda ova naša repka pravo jaka ako imamo 4-5 boljih igrača od njega na toj poziciji. Također, i za Bajića. Frajer najbolji strijelac. Znam vrlo dobro da talenti nisu oni koji zabijaju najviše, ali to je do juniora. Već u juniorima a da ne govorim starijim ti igrači koji su davali rezultate a nisu talenti padnu, gube se tj preskaču ih bolji. Pogotovo što je recimo mali na pripremama Želje, znači da se može nositi i sa starijima. Možda ja negdje griješim.Batko je napisao/la:Broj 6 = 0 bodova. Lose kretanje, spor, lose pozicioniranje....
Je li neko cuo za ovu bracu blizance Sinisu i Ljubisu Sarkica iz Modrice ?
Danas u "Sportu" izasao clanak o njima u kojima navodno kazu da su bili u kampu Bayerna i da su im oni rekli da su talentovani ali da to sada moraju da pretoce u kvalitet.Spominju kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH ali ja se nesta ne mogu setiti njihovog prezimena na spisku reprezentacije.
Danas u "Sportu" izasao clanak o njima u kojima navodno kazu da su bili u kampu Bayerna i da su im oni rekli da su talentovani ali da to sada moraju da pretoce u kvalitet.Spominju kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH ali ja se nesta ne mogu setiti njihovog prezimena na spisku reprezentacije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, BiH26, bosnas_, CAGarfia, Coolpanda24, guillermo, Helemnejse, Kizo886, LukavacBHF, Maestro^^, rukometubih23, s4mke, tuzlanskinacin, Wilshere10 i 122 gosta.