NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kako je bilo na rekreaciji astra 

Drago mi je, ja sam Admin.esko je napisao/la:NE ZOVEM SE IVAN,MOJE IME JE N/ESKO,IZVINITE STO SE NISAM PREDSTAVIO.
Molim te, ugasi CAPS LOCK kada pišeš... nema nikakve potrebe da se dereš.
ekstra ko i uvijek samo je realizacija malo izostaladentist je napisao/la:Kako je bilo na rekreaciji astra

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nisam još nigdje pročitao gdje se igra sutra utakmica. Ako znaš ili dođeš do saznanja objavi ovdje.astra1922 je napisao/la:pozdrav za tebe gdje god se nalaziopabizo je napisao/la:Pozdrav iz Australije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:ma salim se ja on je moj prijatelj![]()
eto sutra masalah utakmica pa nikad proc ove pripreme
Malo je zeznuto, jer su uglavnom tereni sada blatnjavi i teren će poslije utakmice biti katastrofa.
Dragon Town
napisat cu danas ako prije ne bude objavljeno na zvanicnoj
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
utakmica sa slogom se igra sutra sa pocetkom u 15 sati na nasem glavnom terenu
za slatke je ha
sutra ocekujem dosta svijeta, da vidimo nase momke i da ih podrzimo i da vidimo koliko mogu..dobro je sto se igra kod nas neka i novi igraci osjete banju jer blizi se utakmica sa borcem

sutra ocekujem dosta svijeta, da vidimo nase momke i da ih podrzimo i da vidimo koliko mogu..dobro je sto se igra kod nas neka i novi igraci osjete banju jer blizi se utakmica sa borcem

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čelikovo pojačanje Slobodan Lakičević nema radne dozvole pitanje hoćel smit nastupit prvo kolo a kako je sa našim pšojačanjima smiju li oni nastupit Đurđević Mus Sušić Diatta Stančevski 

pa valjda nasi ljudi znaju sta rade ..dosad su sto se tice organizacije bili na najvisem nivou.tako da ni ovaj put ne sumnjam da su to sve sredili na najbolji nacinZmajjj je napisao/la:Čelikovo pojačanje Slobodan Lakičević nema radne dozvole pitanje hoćel smit nastupit prvo kolo a kako je sa našim pšojačanjima smiju li oni nastupit Đurđević Mus Sušić Diatta Stančevski
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako ovi pomenut igraci nebudu imali radnu dozvolu,pa ko ce nas izvuc iz donjeg dijela tabele... :ugeek:Zmajjj je napisao/la:Čelikovo pojačanje Slobodan Lakičević nema radne dozvole pitanje hoćel smit nastupit prvo kolo a kako je sa našim pšojačanjima smiju li oni nastupit Đurđević Mus Sušić Diatta Stančevski
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Sudijeelf1 je napisao/la:ako ovi pomenut igraci nebudu imali radnu dozvolu,pa ko ce nas izvuc iz donjeg dijela tabele... :ugeek:Zmajjj je napisao/la:Čelikovo pojačanje Slobodan Lakičević nema radne dozvole pitanje hoćel smit nastupit prvo kolo a kako je sa našim pšojačanjima smiju li oni nastupit Đurđević Mus Sušić Diatta Stančevski
SUnce zalazi Zvijezda se snalazi

u borcu kriza moguc i strajk igraca valda se to sve odrazi na njihovu igru protiv nas pa da ih dobiemo glat
dobro bi nam dosla 3 boda na samom pocetku

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ma slozit ce oni kockice do nas kao i prosli put...i opet ce bit 1elf1 je napisao/la:u borcu kriza moguc i strajk igraca valda se to sve odrazi na njihovu igru protiv nas pa da ih dobiemo glat

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
samo pobijeda prva utakmica pun stadion ce sigurno bitbondich je napisao/la:ma slozit ce oni kockice do nas kao i prosli put...i opet ce bit 1elf1 je napisao/la:u borcu kriza moguc i strajk igraca valda se to sve odrazi na njihovu igru protiv nas pa da ih dobiemo glat
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ja nesumnjam u nasu pobjedu.odovic dobro radi sa ekipom djeluju dosta dobro ,atmosfera u ekipi nikad bolja...dolazio je nama borac u gradacac dosta puta pa je odlazio pognute glave,ja vjerujem da ni ovaj put nece imati nikakve sanse za pozitivan rezultat.svi znamo kako su nam jednom odnijeli bod ovaj put im ni sudije nece pomoci
vidim adam je jos sa ekipom sigurno ce potpisati cim je tako dugo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra hocel sutra imat trening???nisam ih dugo gledaoastra1922 je napisao/la:ja nesumnjam u nasu pobjedu.odovic dobro radi sa ekipom djeluju dosta dobro ,atmosfera u ekipi nikad bolja...dolazio je nama borac u gradacac dosta puta pa je odlazio pognute glave,ja vjerujem da ni ovaj put nece imati nikakve sanse za pozitivan rezultat.svi znamo kako su nam jednom odnijeli bod ovaj put im ni sudije nece pomocividim adam je jos sa ekipom sigurno ce potpisati cim je tako dugo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
jel jahic jos clan zvijezde???kako napreduje kao igrac
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
pa stace ti trening sutra utakmica u 3 na nasem stadionuelf1 je napisao/la:astra hocel sutra imat trening???nisam ih dugo gledaoastra1922 je napisao/la:ja nesumnjam u nasu pobjedu.odovic dobro radi sa ekipom djeluju dosta dobro ,atmosfera u ekipi nikad bolja...dolazio je nama borac u gradacac dosta puta pa je odlazio pognute glave,ja vjerujem da ni ovaj put nece imati nikakve sanse za pozitivan rezultat.svi znamo kako su nam jednom odnijeli bod ovaj put im ni sudije nece pomocividim adam je jos sa ekipom sigurno ce potpisati cim je tako dugo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
aha odlicnoastra1922 je napisao/la:pa stace ti trening sutra utakmica u 3 na nasem stadionuelf1 je napisao/la:astra hocel sutra imat trening???nisam ih dugo gledaoastra1922 je napisao/la:ja nesumnjam u nasu pobjedu.odovic dobro radi sa ekipom djeluju dosta dobro ,atmosfera u ekipi nikad bolja...dolazio je nama borac u gradacac dosta puta pa je odlazio pognute glave,ja vjerujem da ni ovaj put nece imati nikakve sanse za pozitivan rezultat.svi znamo kako su nam jednom odnijeli bod ovaj put im ni sudije nece pomocividim adam je jos sa ekipom sigurno ce potpisati cim je tako dugo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Jadni smo mi ako se uzdamo u Borčevu krizu.Šta ti je reći dobra organizacija,ljubav prema klubu i sposobnost uprave da se u kriznim situacijama dovedu ovakva pojačanja koja bi poželji svi Premijerligasi.Gdje bi im bio kraj da su finansijski sposobni kao mi odnosno da smo mi u krizi kao oni ne bi ni u Prvoj ligi opstali a oni komotno sa ovim timom mogu u Evropi dobar rezultat ostvaritielf1 je napisao/la:samo pobijeda prva utakmica pun stadion ce sigurno bitbondich je napisao/la:ma slozit ce oni kockice do nas kao i prosli put...i opet ce bit 1elf1 je napisao/la:u borcu kriza moguc i strajk igraca valda se to sve odrazi na njihovu igru protiv nas pa da ih dobiemo glat

ovi u borcu gomilaju dobre igrace a ni prosle nisu isplatili,kamata raste...
kako ce oni zavesit to samo bog dragi zna
kako ce oni zavesit to samo bog dragi zna
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.