Vi ste se nalozili samo takosupermario je napisao/la:da, sprema se olujaGunner4 je napisao/la:Mirna noc pred buru!![]()
jedva cekam omg,, sad bih najradije da dem spavat, al nmg ni zaspati jer me vec polako euforija razvaljuje
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Spremamo se za mogucnost najveceg ponizenja naseg kluba u zadnjih nekoliko sezona LP.
- Neutralan88
- Kontakt:
pa vjerovatno navikli se na porazeGunner4 je napisao/la:Vi ste se nalozili samo takosupermario je napisao/la:da, sprema se olujaGunner4 je napisao/la:Mirna noc pred buru!![]()
jedva cekam omg,, sad bih najradije da dem spavat, al nmg ni zaspati jer me vec polako euforija razvaljuje
ali gunneri su nesto mirni?
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... shere.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu dobiti qrcinu.
Mogu dobiti qrcinu.
1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
FUCK OFF
Doduše, ne moramo se brinuti za to, imaju ih valjda istih ovakvih u njihovom B timu, po riječima Pepa.
Veceras akoBogda ocekujem pobjedu od bar 2. gola razlike.
Jbg ne moze objektivno.
Bolji smo!
Jbg ne moze objektivno.
Bolji smo!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta god bude, Arsenal je moj drugi klub(iza Celika) i uvijek ce biti. BIlo 2-0, 5-0 ili 0-5.
Celik!3,2,2.
Cigani misle da im je svako Fabregas pa da se igraju sa njegovim emocijama! Bas me interesuje na koliko bi rata pokusali da ga kupe? Sigurno bi rok bio do 2213.!!!!
Utripovala sirotinja da je nesto bitna i da im se svaka zelja mora ispuniti! Zalim ih!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Potpisujem rijeci mog brata smogovcaAllGunsBlazing je napisao/la: Sta god bude, Arsenal je moj drugi klub(iza Celika) i uvijek ce biti. BIlo 2-0, 5-0 ili 0-5.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Makaveli skautfrankqqqqq je napisao/la:FUCK OFF
Doduše, ne moramo se brinuti za to, imaju ih valjda istih ovakvih u njihovom B timu, po riječima Pepa.
Ja sam ga i sinoć zamolio, a i sad ću, ako može da mi proslijedi izvještaj koji će poslati u Smrdaloniju, al opet doduše šta će mu izvještaj kad oni ovakvih igrača imaju na bacanje u La Massiji
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Dakako da sam ja skaut.
Sutra cu nazvat Vilanovu i reci mu da ''vam'' uzme Wilsherea a zatim i kapitena Vermaelena.
Ocigledno nije bilo dovoljan samo Fabregas.
Ne zamjerite vi ostali.
Sa ovakvima ne mozes drugacije.
Sutra cu nazvat Vilanovu i reci mu da ''vam'' uzme Wilsherea a zatim i kapitena Vermaelena.
Ocigledno nije bilo dovoljan samo Fabregas.
Ne zamjerite vi ostali.
Sa ovakvima ne mozes drugacije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
- red devil88
- Kontakt:
Mogao bi veceras Arsenal da iznenadi nije Bayern nepobjediv. Hladno keca na kladari 3,60 pa sta bude 
Glory Glory Man United !!! 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
e jesi me zayebo haha, uostalom kasno ti je sad da ga zoves, izdao si ideologiju vaseg vodje, kako ce sad da se vode pricom da ovakvih ima u La Masiji, kvaris Pepov ugled s ovim, nije to fino, to je nezahvalno prema njemu 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- BluesForever
- Kontakt:
Idemo Topnici vcrs 3-0 za vas. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sretnoo topnicima, i neka veceras pobjedi i bolji rezultat ostvari ekipa koja to bude zasluzila po svim kriterijima ove nam lijepe igre
cujemo se na poluvremenu heh
cujemo se na poluvremenu heh
FC Bayern !!!!!
Lijep koeficijent na Arsiću danas, isplati se pokušati 
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... th-Arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo, ovo je fenomenalan štoper i ako nam se pridruži bit će preyebeno
Drugo, večeras očekujem borbu, borbu i samo borbu. Ako izgubimo a budemo dali sve od sebe, neće mi bit toliko krivo, ako izgubimo a budemo igrali ko pickice, onda će mi bit fakat krivo.
[youtube][/youtube]
COME ON YOU GUNNERS !
Prvo, ovo je fenomenalan štoper i ako nam se pridruži bit će preyebeno
[youtube][/youtube]
COME ON YOU GUNNERS !
- Marsal
- Kontakt:
Ako će doći ovaj Amorebieta nadam se da Vermaelen odlazi. I onda da Jack dobije traku ko što je i zaslužuje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vlasnik Arsenala glavni "topnik" u Rusiji - težak 18,72 milijarde dolara
Broj dolarskih milijardera u Rusiji ove godine je porastao na 131, što je povijesni rekord, prenosi internetski portal capital.ba.
Prema pisanju magazina za top menadžere “CEO”, koji sastavlja listu, za godinu dana je broj milijardera povećan za 11. U 2012. je u Rusiji živjelo 120 poslovnih ljudi sa imovinom od preko milijardu dolara. Godinu dana ranije bilo ih je 114. Najmanje dolarskih milijardera bilo je u 2009. godini – njih „svega“ 49.
Po verziji lista “CEO”, najbogatiji čovjek Rusije je vlasnik “Metalloinvesta” i većinski dioničar londonskog Arsenala, Alisher Usmanov, koji je „težak“ 18,72 milijarde dolara. To je za osam posto manje nego 2012. Drugo mjesto zauzeo je predsjednik savjeta direktora “Novolipeckog metalurškog kombinata” (NLMK) Vladimir Lisin, čiji kapital se procjenjuje na 17,2 milijarde dolara. Na trećem mjestu je vlasnik kompanije “Renova" Viktor Vekselberg”, sa 15,94 milijardi dolara, a slijedi šef “Alfa grupe” Mikhail Fridman, sa 15,32 milijarde dolara. Imovina Vekselberga povećana je za 66 posto, a Fridmana za 25, što može biti u vezi sa povoljnijom prodajom njihovih paketa dionica “TNK-BP Rosneftu”, prenijeli su ruski mediji.
Peto mjesto zauzeo je političar i poduzetnik Mikhail Prokhorov, čija se imovina procjenjuje na 15,25 milijardi dolara i koje je ista kao i prethodne godine. U prvih 10 najbogatijih Rusa ušli su i vlasnik “Severstala” Aleksey Mordashov, suvlasnik “Novateka” Leonid Mikhelson, vlasnik “Baela” Oleg Deripaska, predsjednik “Interrosa” Vladimir Potanin i šef “Lukoila” Vagit Alekperov.
i onda taj čovjek nije gazda kluba
Broj dolarskih milijardera u Rusiji ove godine je porastao na 131, što je povijesni rekord, prenosi internetski portal capital.ba.
Prema pisanju magazina za top menadžere “CEO”, koji sastavlja listu, za godinu dana je broj milijardera povećan za 11. U 2012. je u Rusiji živjelo 120 poslovnih ljudi sa imovinom od preko milijardu dolara. Godinu dana ranije bilo ih je 114. Najmanje dolarskih milijardera bilo je u 2009. godini – njih „svega“ 49.
Po verziji lista “CEO”, najbogatiji čovjek Rusije je vlasnik “Metalloinvesta” i većinski dioničar londonskog Arsenala, Alisher Usmanov, koji je „težak“ 18,72 milijarde dolara. To je za osam posto manje nego 2012. Drugo mjesto zauzeo je predsjednik savjeta direktora “Novolipeckog metalurškog kombinata” (NLMK) Vladimir Lisin, čiji kapital se procjenjuje na 17,2 milijarde dolara. Na trećem mjestu je vlasnik kompanije “Renova" Viktor Vekselberg”, sa 15,94 milijardi dolara, a slijedi šef “Alfa grupe” Mikhail Fridman, sa 15,32 milijarde dolara. Imovina Vekselberga povećana je za 66 posto, a Fridmana za 25, što može biti u vezi sa povoljnijom prodajom njihovih paketa dionica “TNK-BP Rosneftu”, prenijeli su ruski mediji.
Peto mjesto zauzeo je političar i poduzetnik Mikhail Prokhorov, čija se imovina procjenjuje na 15,25 milijardi dolara i koje je ista kao i prethodne godine. U prvih 10 najbogatijih Rusa ušli su i vlasnik “Severstala” Aleksey Mordashov, suvlasnik “Novateka” Leonid Mikhelson, vlasnik “Baela” Oleg Deripaska, predsjednik “Interrosa” Vladimir Potanin i šef “Lukoila” Vagit Alekperov.
i onda taj čovjek nije gazda kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.