Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 feb 2013, 02:53

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mateo ... 69436.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mateo Pavlovic rodjen u Mostaru, stoper, presao iz Zagreba u Werder Bremen.
Vidim da je igrao za nasu u17, sada je trentno clan Hrvatske u21.

Ima li neko info o njemu, da li bi mogao opet za nas zaigrati?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mato- ... 47513.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da ba trebali i ovog igraca pokusati privest da zaigra za nas, vidim da nije upisao nastup za Hrvatsku, a igra na onu poziciju sto nama skripi.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 19 feb 2013, 03:03

muhamedkonjic je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mateo ... 69436.html

Ma nema sanse, on je davno se odlucio za lijepu nasu.

Nama treba Arslanagic. Evo ga u akciji protiv Spanije

" onclick="window.open(this.href);return false;

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 feb 2013, 07:46

muhamedkonjic je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mateo ... 69436.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mato- ... 47513.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da ba trebali i ovog igraca pokusati privest da zaigra za nas, vidim da nije upisao nastup za Hrvatsku, a igra na onu poziciju sto nama skripi.
Jeli ti vidis da je on promijenio sportsko drzavljanstvo.....Hrvtai su nam ga oteli kao milione ostalih i zbog cega mislis da bi igrao za BIH kad je vec jednom bacio njen dres???

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 feb 2013, 09:36

Što mi ovaj diže pritisak.

Rekli smo ti Seade, dobit ćeš poziv. Polahko.
Čelik Zenica 1945

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 10:50

Novine govore, da su Bicakcic i Hadzic zavrsili papirologiju, jos da prodje Vijeće ministara...

Jedan kljucna stvar u clanku je, da su gore spomenuta dvojica zavrsili papire uz pomoc saveza... ;)
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 10:57

Dufresne je napisao/la:Novine govore, da su Bicakcic i Hadzic zavrsili papirologiju, jos da prodje Vijeće ministara...

Jedan kljucna stvar u clanku je, da su gore spomenuta dvojica zavrsili papire uz pomoc saveza... ;)
Bas tako. Obratili se Savezu da hoce da zaigraju za nas i da mijenjaju papire, tako da je Savez pomogao. Neko je i pisao kako su dolazili u Sarajevo.

Da se i ostali potencijalni igraci tako obrate Savezu, Savez bi i njima pomogao. Medjutim, neki su vjerovatno manje inteligentni da nadju nacin da se obrate Savezu, dok neke trebaju mame i tate vodati za rukicu...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 19 feb 2013, 10:59

Znaci kad su njih dvojica haman sredili papirologiju moze i Kolasinac samo je pitanje vremena i zeli li to :roll:

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 19 feb 2013, 11:01

Majstor10 je napisao/la:slika

slika
sead kolasinac
Majstore 10 trebao si koji klizeci start ovom papadopulosu da ga onesposobis za mec protiv nas bili bi ti svi zahvalni :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 11:03

Alen81 je napisao/la:Znaci kad su njih dvojica haman sredili papirologiju moze i Kolasinac samo je pitanje vremena i zeli li to :roll:
Naravno da je samo to problem i ne samo Kolasinca, nego i svih drugih "stranaca". Ako oni zele da igraju za nas, to ce se zavrsiti sigurno. Duze se ceka, ali valjda ti bude lijepo na kraju kada igras za drzavu koju volis. Najbitnije je da je igrac zeljan naseg dresa, a sve ostalo se rijesi. Bez toga, nema tu nista sto bi njih natjeralo da zaigraju za nas, pa cak ni to da ih Pape moli, kao sto mnogi prizeljkuju.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 11:03

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Novine govore, da su Bicakcic i Hadzic zavrsili papirologiju, jos da prodje Vijeće ministara...

Bas tako. Obratili se Savezu da hoce da zaigraju za nas i da mijenjaju papire, tako da je Savez pomogao. Neko je i pisao kako su dolazili u Sarajevo.

Da se i ostali potencijalni igraci tako obrate Savezu, Savez bi i njima pomogao. Medjutim, neki su vjerovatno manje inteligentni da nadju nacin da se obrate Savezu, dok neke trebaju mame i tate vodati za rukicu...
Ti imas provjerenu informaciju, da su oni prvi uzeli telefon, nazvali Papeta, Pirica, Begica ili nekog desetog iz saveza i rekli, mi hocemo da igramo za BiH i zelimo da promjenimo sportsko drzavljanstvo... A onda kad je Pape to cuo, rekao da se to moze raditi?
Pravda za Papeta!

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 19 feb 2013, 11:05

levat je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:da vas posjetim ko je

slika

slika

slika
Sanjam sinoć vozim se kroz Sarajevu, a na svakom bilbordu Kolašinčeva slika.
:lol: :lol: :lol: mozda to nekad bude i java kad zabije u Brazilu protiv velike Španije

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 19 feb 2013, 11:14

Levate da nije ovako nesto bilo

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 feb 2013, 11:51

Ja sam jutros doruckovao Argetu pastetu, kad sam je otvarao, na tren mi se ucini da Kolasinac iskoci iz nje...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 feb 2013, 11:59

Alen81 je napisao/la:Znaci kad su njih dvojica haman sredili papirologiju moze i Kolasinac samo je pitanje vremena i zeli li to :roll:
Naravno da je samo to problem i ne samo Kolasinca, nego i svih drugih "stranaca". Ako oni zele da igraju za nas, to ce se zavrsiti sigurno. Duze se ceka, ali valjda ti bude lijepo na kraju kada igras za drzavu koju volis. Najbitnije je da je igrac zeljan naseg dresa, a sve ostalo se rijesi. Bez toga, nema tu nista sto bi njih natjeralo da zaigraju za nas, pa cak ni to da ih Pape moli, kao sto mnogi prizeljkuju.
Ali je fazon sto ne treba svima civilno drzavljanstvo.Nekima je potrebno samo sportsko.Svicarska i Svedska dozvoljavaju dvojna drzavljanstva.Mali Atajic iz Celtica izjavljuje da zeli igrati za BiH.Mali ima i nase civilno drzavljanstvo.A kako nije igra za Svedjane,mislim da ne treba mjenjati ni sportsko drzavljanstvo (ali nisam 100% siguran).Tako da je sada na nasem savezu i selektoru Jagodicu da ga pozovu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 19 feb 2013, 12:15

Batko je napisao/la:

Jeli ti vidis da je on promijenio sportsko drzavljanstvo.....Hrvtai su nam ga oteli kao milione ostalih i zbog cega mislis da bi igrao za BIH kad je vec jednom bacio njen dres???
ostavite se Matea samo je pitanje vremena kada će debitirati za Hrvatsku,jer pratim ga već dugo i sigurno će postati igračina

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 12:26

TMovac je napisao/la:
Ali je fazon sto ne treba svima civilno drzavljanstvo.Nekima je potrebno samo sportsko.Svicarska i Svedska dozvoljavaju dvojna drzavljanstva.Mali Atajic iz Celtica izjavljuje da zeli igrati za BiH.Mali ima i nase civilno drzavljanstvo.A kako nije igra za Svedjane,mislim da ne treba mjenjati ni sportsko drzavljanstvo (ali nisam 100% siguran).Tako da je sada na nasem savezu i selektoru Jagodicu da ga pozovu.
Ako je Atajicu sve uredu da igra za BiH, onda ne kontam zasto ga Jagodic ne poziva. Vjerovatno jos nije za A tima, tako da to me ne cudi, ali cudi me sto Jagodic ga ne prati i ne poziva.

@Dufrense, imas li ti provjerenu informaciju da nije tako bilo? Imas li provjerenu informaciju da je Savez za njima trcao i hvatao ih za rucice i pomagao im sve? Ja se dobro sjecam da sam negdje procitao kako je Hodzic krenuo u regulisanje problema sa papirima kako bi zaigrao za BiH. Nisam siguran je li portal ili novine, ali itekako se sjecam da je ta prica bila, da zeli igrati za nas i da sto prije zeli da rijesi papire. Mora postojati zelja igraca, ali ocigledno nema fajde ti to objasnjavati. Imas neki svoj film koji furas i ne zelis da skontas neke stvari. Po tom tvom filmu, Susic mora dati garanciju igracima da ce igrati, a eto ne znam da li je dade Bicakcicu i Hodzicu, sta kazu tvoji izvori? Ja se sjecam da je Susic u intevrjuu rekao da racuna na Kolasinca, Hajrovica i Hodzica, a samo Hodzic od njih trojice pokrenuo tu proceduru. Smijesno je traziti provjerene informacije, kad danas nema informacije koja moze biti dovoljno provjerena, dok se ne vidi da je neki covjek izjavio nesto gledajuci u kameru. S toga me zanima, kakve ti informacije imas da ovi ljudi zele igrati za BiH? Odgovori mi kratko i jasno na postavljena pitanja, molio bih te.

Hvala

Mes Que Un Club!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 feb 2013, 12:28

jozinho je napisao/la:ostavite se Matea
Ev' Jozo sa' ću ja u Savez da ga zovemo :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 12:33

Ali je fazon sto ne treba svima civilno drzavljanstvo.Nekima je potrebno samo sportsko.Svicarska i Svedska dozvoljavaju dvojna drzavljanstva.Mali Atajic iz Celtica izjavljuje da zeli igrati za BiH.Mali ima i nase civilno drzavljanstvo.A kako nije igra za Svedjane,mislim da ne treba mjenjati ni sportsko drzavljanstvo (ali nisam 100% siguran).Tako da je sada na nasem savezu i selektoru Jagodicu da ga pozovu.[/quote]
Ako je Atajicu sve uredu da igra za BiH, onda ne kontam zasto ga Jagodic ne poziva. Vjerovatno jos nije za A tima, tako da to me ne cudi, ali cudi me sto Jagodic ga ne prati i ne poziva.

@Dufrense, imas li ti provjerenu informaciju da nije tako bilo? Imas li provjerenu informaciju da je Savez za njima trcao i hvatao ih za rucice i pomagao im sve? Ja se dobro sjecam da sam negdje procitao kako je Hodzic krenuo u regulisanje problema sa papirima kako bi zaigrao za BiH. Nisam siguran je li portal ili novine, ali itekako se sjecam da je ta prica bila, da zeli igrati za nas i da sto prije zeli da rijesi papire. Mora postojati zelja igraca, ali ocigledno nema fajde ti to objasnjavati. Imas neki svoj film koji furas i ne zelis da skontas neke stvari. Po tom tvom filmu, Susic mora dati garanciju igracima da ce igrati, a eto ne znam da li je dade Bicakcicu i Hodzicu, sta kazu tvoji izvori? Ja se sjecam da je Susic u intevrjuu rekao da racuna na Kolasinca, Hajrovica i Hodzica, a samo Hodzic od njih trojice pokrenuo tu proceduru. Smijesno je traziti provjerene informacije, kad danas nema informacije koja moze biti dovoljno provjerena, dok se ne vidi da je neki covjek izjavio nesto gledajuci u kameru. S toga me zanima, kakve ti informacije imas da ovi ljudi zele igrati za BiH? Odgovori mi kratko i jasno na postavljena pitanja, molio bih te.

Hvala[/quote]

Ja nisam rekao da jest ili da nije tako, ti si rekao jest bilo tako, samo me interesuje, je li to provjerena informacija?

Fino mi poredaj pitanja, ovo mi je previse nabacano, ne mogu da pohvtam sve kako treba... ;)
Pravda za Papeta!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 feb 2013, 12:34

jozinho je napisao/la:
Batko je napisao/la:

ostavite se Matea samo je pitanje vremena kada će debitirati za Hrvatsku,jer pratim ga već dugo i sigurno će postati igračina
Eto vam ga, ni prvi ni zadnji kojeg ste mahnuli..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, kupus army, Proximic i 45 gostiju.