Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ovaj Jablanicanin je s razlogom ponos nacije,i veliki ambasador BIH u svijetu! njegovo vrijeme u NBA tek dolazi,samo sabura!
[youtube][/youtube]
S koliko emocije prica o kosarci...
ps. jos da je video bez kloca PJ-a....
S koliko emocije prica o kosarci...
ps. jos da je video bez kloca PJ-a....
Kindže, kindže...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bosanski princ Teletovic, ljudino 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
U koliko je tekma veceras?
- adriano_leite
- Kontakt:
U 1 i 30. Vrlo lako je provjeriti to na stranici nba.com. Ako pise da je u 7 i 30, to znaci da je 1 i 30 po nasem vremenu, nek ti bude orjentacija to 1 sat po nasem je 7 sati po njihovom ili ti ga 19:00 njihovo je 01:00 nase vrijeme.mirzaaaaa je napisao/la:U koliko je tekma veceras?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- storm_raider
- Kontakt:
Evo ovako je i lakse:
http://www.rezu.ltati.com/kosarka/" onclick="window.open(this.href);return false; (obrisi .)
http://www.rezu.ltati.com/kosarka/" onclick="window.open(this.href);return false; (obrisi .)
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jos 2 dana do deadline-a, vidjecemo hoce li biti kakvih promjena. Nadam se da nece uspjeti da dovedu Smitha, izgleda da su zagrizli za njega 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
svejedno77
- Kontakt:
Ako bude uopste Trade onda bi Smith bio najbolja varijanta za Mirzu pored Gordona iz Bobcatsa koji bi se direktno mijenjao sa Humpfriesom, tako da bi Mirza ostao Reggieu jedina zamjena mada Netsi nece trejdovati za Gordona to je skoro pa sigurno.
Najgore bi bilo za Mirzu da dodu u Netse ili Milsap (PF) iz Utah ili Hickson (PF/C) iz Portlanda jer bi Mira opet bio 3 PF u rotaciji.
Kad bi Netsi trejdovali za Smith to bi Mirzi otvorile Minute zato sto bi Smith igrao 3 i 4 i zato sto u tom trejdu ide i Brooks a i mozda i Shengelia koji svakako ne igra i Taylor.
Sto bi znacilo da Netsi na 2 imaju Bogansa i Johnsona mozda nekad i Watsona, na 3 samo Wallace jer Stackhouse je samo igrao da bio da vremena Netsima da naprave neki potez (trade).
To znaci da bi utakmicu pocinjali Wallace na 3 a Smith na 4 ali bi tokom utakmice kad Wallace izade na 3 presao Smith i ponekad Johnson u nekim kombinacijama ali bi Smith bio prva Zamjena za 3.
Tako da bi ostalo dovoljno minuta za Mirzu a i Reggie bi imao svoje ali i Netsi sami znaju da Reggie nikad nije starter i da je on igrac koji unosi energiju u igru ali max 15 min sto mu je neki prosjek .
To isto vazi za Wallace koji u losim i prosjecnim ekipama moze igrat max 30 minuta sve to znaju Netsi zato gledaju da trejduju za Smitha da imaju igraca za 3 i 4 a ne samo za 3 ili samo za 4 tako u flexibilni u postavama i rotacija bi bila uskladenija ali dal ce Netsi ostvarit Trade to ce se vidjet mada su GM King i Ferry prijatelji jos sa Duke.
Najgore bi bilo za Mirzu da dodu u Netse ili Milsap (PF) iz Utah ili Hickson (PF/C) iz Portlanda jer bi Mira opet bio 3 PF u rotaciji.
Kad bi Netsi trejdovali za Smith to bi Mirzi otvorile Minute zato sto bi Smith igrao 3 i 4 i zato sto u tom trejdu ide i Brooks a i mozda i Shengelia koji svakako ne igra i Taylor.
Sto bi znacilo da Netsi na 2 imaju Bogansa i Johnsona mozda nekad i Watsona, na 3 samo Wallace jer Stackhouse je samo igrao da bio da vremena Netsima da naprave neki potez (trade).
To znaci da bi utakmicu pocinjali Wallace na 3 a Smith na 4 ali bi tokom utakmice kad Wallace izade na 3 presao Smith i ponekad Johnson u nekim kombinacijama ali bi Smith bio prva Zamjena za 3.
Tako da bi ostalo dovoljno minuta za Mirzu a i Reggie bi imao svoje ali i Netsi sami znaju da Reggie nikad nije starter i da je on igrac koji unosi energiju u igru ali max 15 min sto mu je neki prosjek .
To isto vazi za Wallace koji u losim i prosjecnim ekipama moze igrat max 30 minuta sve to znaju Netsi zato gledaju da trejduju za Smitha da imaju igraca za 3 i 4 a ne samo za 3 ili samo za 4 tako u flexibilni u postavama i rotacija bi bila uskladenija ali dal ce Netsi ostvarit Trade to ce se vidjet mada su GM King i Ferry prijatelji jos sa Duke.
- GospodinBuha
- Kontakt:
teletović je precjenjen košarkaš,osim prosječnog šuta nema ništa drugo,po meni najbolji naš košarkaš je đedović.
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
Woj: Brooklyn Nets "solely focused on Josh Smith;" Stein: Nets Likely To Land Him
http://www.netsdaily.com/2013/2/18/4003 ... josh-smith" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.netsdaily.com/2013/2/18/4003 ... josh-smith" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- adriano_leite
- Kontakt:
Precijenio si ti svoje kosarkasko znanje druzeGospodinBuha je napisao/la:teletović je precjenjen košarkaš,osim prosječnog šuta nema ništa drugo,po meni najbolji naš košarkaš je đedović.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Precijenio si ti svoje kosarkasko znanje druzeGospodinBuha je napisao/la:teletović je precjenjen košarkaš,osim prosječnog šuta nema ništa drugo,po meni najbolji naš košarkaš je đedović..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
adriano i sajo, pregledajte mu ostale postove.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo je haman nedimko, mada nisam siguran, ali imaju slicnih izjavaSemsudin je napisao/la:adriano i sajo, pregledajte mu ostale postove.![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
naravno da jest, profil na fb mu je nedim buhaadriano_leite je napisao/la:Ovo je haman nedimko, mada nisam siguran, ali imaju slicnih izjavaSemsudin je napisao/la:adriano i sajo, pregledajte mu ostale postove.![]()
.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nedimko, ko će bit drugi. dovoljno je potpis pogledat.adriano_leite je napisao/la:Ovo je haman nedimko, mada nisam siguran, ali imaju slicnih izjavaSemsudin je napisao/la:adriano i sajo, pregledajte mu ostale postove.![]()
.
večeras mirzi nek je sa srećom, jbg škola je, pa samo vikendom ga mogu uhvatit.
Inače momak je legenda mislim na Sea
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
To OSma kraljuadriano_leite je napisao/la:Precijenio si ti svoje kosarkasko znanje druzeGospodinBuha je napisao/la:teletović je precjenjen košarkaš,osim prosječnog šuta nema ništa drugo,po meni najbolji naš košarkaš je đedović..
Anfernee "Penny" Hardaway #1
hhahha, NEDIMKO!!adriano_leite je napisao/la:Ovo je haman nedimko, mada nisam siguran, ali imaju slicnih izjavaSemsudin je napisao/la:adriano i sajo, pregledajte mu ostale postove.![]()
.
Pokusaj sa pracenjem nekog drugog sporta kosarka ti ocigledno ne ide jbg.GospodinBuha je napisao/la:teletović je precjenjen košarkaš,osim prosječnog šuta nema ništa drugo,po meni najbolji naš košarkaš je đedović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.