FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 18 feb 2013, 23:27

Rodjen u Mostaru, u najbolje doba... Mostar u srcu, Radnicki do groba :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 19 feb 2013, 10:16

Zoom088 je napisao/la:Zavrseno 3-2 :D. Za Rodjene su golove postigli Cemalovic i Zolj.
Najiskrenije cestitke Lukavcanima! Lijep pocetak priprema i super vijesti iz Ulcinja! Na proljece bi napad trebao biti ubojitiji,a prinove u klubu ocito zele to na djelu pokazati. Borgi i Truma su odlicni asistenti za Macea i Jaranovica. Tu je i Tedzic. Ama svi oni mogu "zabiti" gol. Nadamo se da ce i odbrana biti na visini.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 feb 2013, 10:20

dobro i vama krenulo komšije ... opasnu ekipu pravite ... još da vam je u odbrani jedno-dva kvalitetnija rješenja od Šubića i Jusufovića bili bi extra
Undici stelle - ACM 1899

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 11:03

baltazar1 je napisao/la:dobro i vama krenulo komšije ... opasnu ekipu pravite ... još da vam je u odbrani jedno-dva kvalitetnija rješenja od Šubića i Jusufovića bili bi extra
Pa kod nas je odbrana extra jarane moj, tu je još i Darko Mitrović pojačanje u odbrani igrač koji je igrao Premier ligu sa Drinom Zvornik i Gradinom iz Srebrenika (Čejvanvić se ne mora ni vraćati nek ostane u Slobodi samo oni kesh nek pošalju za njega) Jusufović je za nas najbolji odbrambeni igrač Radničkog, o kapitenu Šubi suvišno je bilo šta pričati, tu je i Bekrić koji je odličan igrač a mlad, Mirhad po lijevoj strani isto tako, međutim ja mislim da će Vojvodić Jusufovića staviti da igra zadnjeg veznog jer je igrao par utakmica tu poziciju, pa bi sastav trebao da izgleda ovako:

Lugavić-Bekrić-Mitrović-Šubić-Mehanović (odbrana)
Trumić-Jusufović-Slomić-Borogovac (sredina)
Jaranović-Mace (napad)

Rezerve i to dobre: Gogić, Redžić, Zulić, Džanić, Halilagić, Hodžić, Arapčić......

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 11:09

baltazar1 je napisao/la:dobro i vama krenulo komšije ... opasnu ekipu pravite ... još da vam je u odbrani jedno-dva kvalitetnija rješenja od Šubića i Jusufovića bili bi extra
I da zaboravio sam nama je krenulo 06.10.2012 (pred izbore hehehe) sa utakmicom protiv Jedinstva kod kuće, ne juče jarane moj, u tvojoj Gračanici nastavljamo niz bez poraza što se tiče lige, a danas očekujemo svi jednu ubjedljivu pobjedu....pozz :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2013, 12:22

Danas protiv Otranta utakmicu počinju svi oni igrači koji juče nisu dobili priliku.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 feb 2013, 12:34

Zoom088 je napisao/la:Danas protiv Otranta utakmicu počinju svi oni igrači koji juče nisu dobili priliku.
Odmarali pred važniju utakmicu. :mrgreen: :mrgreen:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 19 feb 2013, 13:16

Odbrana je jedna od jacih i ligi.Jest da kapiten pomalo stari, pa sta? Njega svi postuju, on moze igrat fudbala i nek igra u Radnickom dok moze.Trudi se, ima postovanje od ostali igraca, jak je, dobar u skoku.
Sad jedino probat i ovog novog na stoperu, pa mozda bude bolja kombinacija.

Svi su se napatili u ligi sa nasom odbranom, sto bi je mijenjali? Uvijek nam je odbrana bila bolja od napada, eh nadam se da ce sad i jedno i drugo bit na visokom nivou.Imamo momke koji imaju solo prodore dobre, a i one koji znaju poslat dugu loptu, centarsut..A Mace (ne treba prerano sudit, ali) izgleda da zna dat go.Momku je sigurno lakse igrat ovdje nego u Velezu.Jer nije toliko napeta atmosfera kao tamo.Samo jos da se upozna dobro sa momcima, da ga dobro prime kao i uprava..Nek se druzi za Zoom-om :D

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 19 feb 2013, 13:41

Radnički je u ovoj polusezoni primio najmanje golova (11), toliko o odbrani i golmanu :)
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 19 feb 2013, 13:59

Zoom mozes li malo informacija dat o pripremama? Kako su rasporedjeni treninzi, i utakmice? Koliko treninga dnevno (ako ih ima), teretana?

Ako znas :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 14:09

VolimRadnicki je napisao/la:
Radnički je u ovoj polusezoni primio najmanje golova (11), toliko o odbrani i golmanu :)
Krivo njemu što je Bratstvo primilo više golova (14) i ima jedan poraz više (4), čak je i Vitez primio više golova od Radničkog, ali eto stručnjak ipak kaže trebaju nam dva kvalitetna pojačanja u odbrani iako smo najmanje golova primili u ligi, a o golmanu Lugiju suvišno je bilo šta reći, najbolji golman Prve lige i sigurno može braniti u bilo kojem klubu u Premier ligi, ali neka njega kod nas pa sa Radničkim nek zaigra Premier ligu.....ja mislio utakmica u 14h danas.....:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2013, 14:46

Maniaacs je napisao/la:Zoom mozes li malo informacija dat o pripremama? Kako su rasporedjeni treninzi, i utakmice? Koliko treninga dnevno (ako ih ima), teretana?

Radi se 2 puta dnevno, trening ujutro i utakmica (ili drugi trening) popodne. Ima i teretana, ali ne znam u kojem periodu jbg :D.

Evo sad se cuo s Vojvodicem, utakmica sa Otrantom pocinje za 15 minuta a prvih 11 izgledace ovako (vec sam napisao da ce u prvoj postavi igrati uglavnom oni koji jucer nisu dobili priliku)

Hodzic, Iljazagic, Zulic, Subic, Mitrovic, Kuduzovic, Mujagic, Halilagic, Slomic, Dzanic, Redzic.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 14:58

Zoom088 je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Zoom mozes li malo informacija dat o pripremama? Kako su rasporedjeni treninzi, i utakmice? Koliko treninga dnevno (ako ih ima), teretana?

Radi se 2 puta dnevno, trening ujutro i utakmica (ili drugi trening) popodne. Ima i teretana, ali ne znam u kojem periodu jbg :D.

Evo sad se cuo s Vojvodicem, utakmica sa Otrantom pocinje za 15 minuta a prvih 11 izgledace ovako (vec sam napisao da ce u prvoj postavi igrati uglavnom oni koji jucer nisu dobili priliku)

Hodzic, Iljazagic, Zulic, Subic, Mitrovic, Kuduzovic, Mujagic, Halilagic, Slomic, Dzanic, Redzic.
Neka malo Vojvoda isproba i ove mlađe, a vidim da i odbranu želi da vidi kada igraju sad Šubić i Mitrović, i napad Džanić i Redžić, sretno...:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 19 feb 2013, 15:05

A zasto Slomic igra u ovoj "drugoj" postavi? :shock:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 19 feb 2013, 15:12

Lukavac24 je napisao/la:Gledam ove slike od sinoc pa se da primjetiti da opet ima guranja sinova od strane nekih ljudi. Ovdje ne mislim na predsjednikovog malog, treba momku pruziti sansu, vec mi bode oci sin lukavackog politicara koji je prije par mjeseci igrao za klub iz najnizeg ranga, a eto sada kalibar za radnickog
...
Lukavac24 je napisao/la:Volio bi kad bi Zoom to malo bolje pojasnio, ipak iz BSK-a u Radnicki samo zato sto je sin "vladara iz sjene", a licno znam koliko mali (ne)vrijedi. Nadam se da to nece postati praksa jer smo se napokon rijesili trulezi iz kluba, ili smo bar mislili da jesmo.
...

Ajde Zoom pojasni
VolimRadnicki je napisao/la:Lukavac24 vjerovatno misli na momka koji je na slici desno od Gige.
I ja sam bio iznenađen kad sam ga prvi put vidio, al čuo sam na treningu prve ekipe da kaže da je tu rekreativno, igra zbog sebe, baš tim riječima.
Znaci mozemo i mi "rekreativno" dzabe na pripreme, na exkurziju u Ulcinj :D :lol:
inace ?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 15:14

Maniaacs je napisao/la:A zasto Slomic igra u ovoj "drugoj" postavi? :shock:
Radnički: Lugavić, Bekrić, Jusufović, Subić, Mehanović, Gogić, Trumić, Borogovac, Slomić, Jaranović i Mace...
ova je postava brate juče bila tačnije počela utakmicu, a vidiš i danas neki imaju koji su juče igrali, to Vojvoda nešto eksperimentiše.....:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 19 feb 2013, 15:14

Maniaacs je napisao/la:Skrecemo ba sa teme, ne zanima nas jel neko babin otac jel ovo jel ono.Taj momak ne igra u prvoj postavi, udje u igru kad juniori igraju, pa sta? Nije toliko los igrac, zna igrat fudbala.Nije sad bas da su ga gurnuli da igra svaku utakmicu.Popustite malo svako treba imat priliku

Danas protiv Rodjeni aBd dobro odigrat, da znamo da je ekipa pripremljena sto se tice snage.Manje vise i rezultat, on nek bude kakav god, mada bi svako volio pobjedu svog kluba :D
Cuj ne zanima nas jedna od najbitnijih tema u Bosni trenutno. Ako se krene tako gurat sinovi opet znamo gdje cemo zavrsiti dvije lige ispod... Nije klub zajebancija pa da se tako postupa, rekreativno
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2013, 15:15

Šta da pojašnjavam? Odluku šefa stručnog štaba da povede spomenutog momka u Ulcinj? Evo sad ću :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 15:17

Zoom088 je napisao/la:Šta da pojašnjavam? Odluku šefa stručnog štaba da povede spomenutog momka u Ulcinj? Evo sad ću :D
Ima li promjene rezultata brate prošlo je 15 - tak minuta, javljaju li se ovi......:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 19 feb 2013, 15:18

Zoom088 je napisao/la:Šta da pojašnjavam? Odluku šefa stručnog štaba da povede spomenutog momka u Ulcinj? Evo sad ću :D
Nije do tebe :) Al mozes bit bolji insajder ebga :lol: :D
inace ?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.